Puchate, piękne,a la NORWESKIE kotki! Oswajamy, leczymy. DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 12:39 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Te kotki są poprostu cudowne gdyby nie odległość pewnie odrazu bym zabiegała o tą najstarszą. Dobrze że ktoś je wypatrzył przed zimą bo było by szkoda aby marzły. Są PRZEPIĘKNE :1luvu:

Ewcia87

Od: Czw lip 15, 2010 12:12

Post » Wto wrz 21, 2010 13:18 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

To znaczy futerka mają DT?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto wrz 21, 2010 13:21 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Ja się wtrącę, bo z dumą się przyznam, że jeden mop DT będzie miał od dziś :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto wrz 21, 2010 13:29 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

spinca pisze:Ja się wtrącę, bo z dumą się przyznam, że jeden mop DT będzie miał od dziś :ryk:

Ta jest! Melduję przerzut jednego w dniu dzisiejszym. Co do reszty na razie cisza.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto wrz 21, 2010 16:53 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Aleeee piękności. Doczytam, na razie sobie przyczepię :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 21, 2010 21:27 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Jeden mały Mop przeprowadzony. Trafił w łapy dwóch facetów - jeden jest szary, dostojny i dojrzały, a drugi noo cóż Szczyl po prostu;-)

Uroczyście oświadczam, ze w dniu dzisiejszym o godzinie 21. 30 udało mi się wydobyć z drugiej małolaty mruczenie. Jeeeeeeeny jak ona ryczy hihihi jak tygrys.

Tym samym wszystkie mruczą.
Nie podobają mi się natomiast kupy....chyba juz się powinny stablizować, a dalej ciastowate. Noo i nochal mi się też Małolaty nie podoba.....moze się jutro przejadę do weta.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 7:12 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Agulas74 pisze:To znaczy futerka mają DT?

Zaledwie jedno - dwa pozostałe nadal czekają na dt.

Achaś na bazarku imienny na dogomanii zostały zaproponowane 3 imiona
1. dla dużej Tęcza
2. jedna mała Coco
3. druga zaś Chanel

Poza tym miałam obie "moje" królewny wieźć dzis do weta tymczasem kuuupale pojawiły się w kuwecie idealne! Widać wizja dzisiejszej pani wet je nieco wystraszyła. Znakiem tego czekamy do piątku, pojedziemy kłuć dupale.

Nooo nos młodszej mi się nie podoba - nie wiem czy aby nie trąci ciut grzybem.

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 7:20 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

To które Cuda jeszcze do wzięcia?

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 22, 2010 7:22 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

tamiss pisze:To które Cuda jeszcze do wzięcia?

Do tymczasowania są jeszcze roczna kolorowa, i mały szylkret ( poszła ta z przewagą białego). Nie będę zdjeć przeklejać! Mowy nie ma:-) znów mi się net zawiesi

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 7:42 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Neigh pisze:
tamiss pisze:To które Cuda jeszcze do wzięcia?

Do tymczasowania są jeszcze roczna kolorowa, i mały szylkret ( poszła ta z przewagą białego). Nie będę zdjeć przeklejać! Mowy nie ma:-) znów mi się net zawiesi

Szpoko, szpoko - chodziło tylko o stwierdzenie, który kociak znalazł dom :-)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 22, 2010 8:02 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Zaraz, zaraz..... tymczas, a nie dom ;) mały mop z białym pysiem się u mnie tymczasuje

spinca

Post » Śro wrz 22, 2010 9:25 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

spinca pisze:Zaraz, zaraz..... tymczas, a nie dom ;) mały mop z białym pysiem się u mnie tymczasuje

To oczywiście wersja oficjalna :D
A tak wogóle to Dzień Dobry wszystkim :) Przyszłam tu za moim ulubionym DT :)
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Śro wrz 22, 2010 10:29 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Kaśka, ja Cię proszę! Nie wydawaj nas!!!!

Już mam pierwsze zamówienia na małe van Ghoghi :twisted: takie kolorowe cuda wyjdą!

spinca

Post » Śro wrz 22, 2010 11:19 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

Nooooooo bo Spinca ma Szczyla - a Szczyl jest niekastrowany....

Będzie czym handlować na allegro!:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 22, 2010 11:23 Re: Puchate, piękne,a la NORWESKIE kociaki i kotka!DS, PILNIE DT

No to kamień z serca, że wszyscy już o tym wiedzą :wink: :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

[poprzednia][następna]