RATUJMY Prosiaka ! Prosiaczek ma swój dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 21, 2010 22:02 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

Dziś dałam Agnieszce połowę tej kwoty, a ona kupiła i zawiozła karmę dla Prosiaczka. Dzięki wam. :1luvu:

Ta nasza pani doktor, która znalazła tymczas dla Prosiaczka jest wspaniałą kociarą.
Razem z nami łapała w wekend chore kocie podrostki z ulicy Panskiej, z tego wątku:

viewtopic.php?f=1&t=114967

Chociaż jest bardzo delikatną i subtelną osobą, potrafiła porządnie "objechać" tych,
spośród turystów, którzy nasze "safari" utrwalali na taśmach, podchodząc zbyt blisko i płosząć koty. :D
W kocu słychać było tylko szept przekupek: weteryniarz łapie koty, weteryniarz łapie koty... :lol:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto wrz 21, 2010 22:04 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

kotika pisze:
katarzyna1207 pisze:poszedł przelew... A jak Prosiaczek się czuje???

Wpłynęło 20 zł. z Lublina, to od ciebie ? :D

Tak, sorry że tak skromnie :oops: ale sama ledwo zipię finansowo ... e-coli rozłożyła mi 8 kotów ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto wrz 21, 2010 22:18 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

katarzyna1207 pisze:
kotika pisze:
katarzyna1207 pisze:poszedł przelew... A jak Prosiaczek się czuje???

Wpłynęło 20 zł. z Lublina, to od ciebie ? :D

Tak, sorry że tak skromnie :oops: ale sama ledwo zipię finansowo ... e-coli rozłożyła mi 8 kotów ...

Już cię wpisałam. :D Bardzo, bardzo dziękuje tobie i wszystkim innym.
Głód to rzecz straszna, ale on już Prosiaczkowi nie grozi. Dzięki wam. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Wto wrz 21, 2010 23:15 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

ja myślę, że głód to tylko jedna z przypadłości, które Prosiakowi mogą grozić :roll: Także pomoc wszelka- bezcenna...
ot:
Przepraszam dziewczyny, że tak się troszkę na wątkach trójmiejskich odrobinkę za dużo udzielam, ale przeprowadzam się wkrótce z wawy do 3city i mam nadzieję czynnie (w każdym tego słowa znaczeniu) wspomagać Wasze działania, także gdyby komuś "coś" "czegoś" to ja bardzo chętnie pomogę...

:ok: za Prosiaczka!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro wrz 22, 2010 21:02 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

jamkasica pisze:Przepraszam dziewczyny, że tak się troszkę na wątkach trójmiejskich odrobinkę za dużo udzielam, ale przeprowadzam się wkrótce z wawy do 3city i mam nadzieję czynnie (w każdym tego słowa znaczeniu) wspomagać Wasze działania, także gdyby komuś "coś" "czegoś" to ja bardzo chętnie pomogę...

To witamy :lol: A do którego miasta, jeśli można zapytać? Jak już się tak deklarujesz z pomocą to na pewno wykorzystamy :lol: Jak pewnie zauważyłaś jet tu co robić w kocim temacie.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw wrz 23, 2010 10:39 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

Pewnie, że można spytać ;-) Na celowniku jest Gdynia 8) :) Tylko niestety na razie opcje zawodowe nie wypaliły więc szukam i czekam :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Czw wrz 23, 2010 22:07 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

jamkasica pisze:Pewnie, że można spytać ;-) Na celowniku jest Gdynia 8) :) Tylko niestety na razie opcje zawodowe nie wypaliły więc szukam i czekam :roll:

Szkoda, że Gdynia, bo najciekawsze rzeczy dzieją się w Gdańsku. :wink:
No ale to znowu nie tak daleko. Zapraszamy, każda pomoc mile widziana. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt wrz 24, 2010 5:16 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

mnie sie kiedys wydawalo, ze czy gdynia, czy sopot, czy gdansk, to prawie ze wszystko jedno. :oops:
ale tz, ktory z tych stron pochodzi, uswiadomil mi moja ignorancje. i wyjasnil, ze jak jestesmy w gdyni, to nie znaczy, ze w piec minut mozemy sie znalezc w gdansku. faktycznie, kawalek drogi jest.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pt wrz 24, 2010 5:43 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

a dialogi nasze na poczatku byly niezle:
- kiedy mamy pociag?
- sama sobie pociag. my mamy kolejke. ;)
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pt wrz 24, 2010 12:16 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

No ja sobie zdaję sprawę, że to zupełnie co innego :) W Gdańsku miałam przyjemność mieszkać przez 4 miesiące w ubiegłym roku (podobało mi się baaardzo), ale do Gdyni ciągną mnie kwestie osobiste ;-) Poza tym kiedy próbuję dostać się z jednego końca Warszawy na drugi i nie daję rady zmieścić się w dwóch godzinach to naprawdę wizja siedzenia w skm'ce 40 minut w podróży Gdynia- Gdańsk jawi się jako najlepsza z możliwych ;-)
Mam tylko nadzieję, że te historie o braku sympatii między gdańszczanami, a gdynianami można wsadzić między bajki :roll: Z resztą i tak pewnie będę na straconej pozycji przyznając się do swojego pochodzenia :ryk:
...Tylko nie mówcie tamtejszym :kotek: coby się do mnie nie zraziły! :lol:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pt wrz 24, 2010 15:49 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

Czy są jakieś wiadomości o Prosiaczku :?:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie wrz 26, 2010 19:54 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

jamkasica pisze:No ja sobie zdaję sprawę, że to zupełnie co innego :) W Gdańsku miałam przyjemność mieszkać przez 4 miesiące w ubiegłym roku (podobało mi się baaardzo), ale do Gdyni ciągną mnie kwestie osobiste ;-) Poza tym kiedy próbuję dostać się z jednego końca Warszawy na drugi i nie daję rady zmieścić się w dwóch godzinach to naprawdę wizja siedzenia w skm'ce 40 minut w podróży Gdynia- Gdańsk jawi się jako najlepsza z możliwych ;-)
Mam tylko nadzieję, że te historie o braku sympatii między gdańszczanami, a gdynianami można wsadzić między bajki :roll: Z resztą i tak pewnie będę na straconej pozycji przyznając się do swojego pochodzenia :ryk:
...Tylko nie mówcie tamtejszym :kotek: coby się do mnie nie zraziły! :lol:

Dokładnie. Ja przynajmniej o takich nie słyszałam.
Trzy miasta, każde inne, ale jakoś się uzupełniają.
Lubię je wszystkie i nie wyobrażam sobie, aby nie były złączone.
Obrazek

kotika

Post » Nie wrz 26, 2010 19:59 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

katarzyna1207 pisze:Czy są jakieś wiadomości o Prosiaczku :?:

Bardzo mi przykro, ale nie mamy bezpośredniego kontaktu z DT.
Pani doktor opiekuje się ojcem męża. który jest w bardzo ciężkim stanie.
Nie ma jej w Gdańsku i nie odbiera telefonów.
Jak tylko będziemy miały wieści o Prosiaczku, to damy znać. :)
Obrazek

kotika

Post » Nie wrz 26, 2010 20:16 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

Na pewno wszystko jest w porządku :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw wrz 30, 2010 15:33 Re: RATUJMY Prosiaka ! JEST TYMCZAS ! POTRZEBNY GROSIK NA KARMĘ.

czekamy na wieści od Prosiaka :kotek:
Obrazek Obrazek

jamkasica

[poprzednia][następna]