Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 21, 2010 22:05 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Dziewczyny...jesteście wielkie :1luvu: Bardzo wam dziekuje :!: :1luvu:

ElVis jest wspaniałym kocurkiem. Radzi sobie jak może najlepiej. Różnie mu to wychodzi , bo u mnie ma kontakt z wieloma innymi kotami i psami, i schodami itp.

Niestety stan jego oczu sie pogarsza :( Kiedys potrafił swobodnie omijac przeszkody, teraz niestety ma z tym problem:( O tym jak to sie stalo chyba założe osobny wątek...o przeroście formy nad treścia i uczeniu-doświadczaniu kosztem zwierzaków :evil:

Powiem krótko...warto zawalczyć o jego wzrok, o to zeby chociaż promienie słoneczka mógł dostrzec, żeby nie obijał sie o wszystkie meble te nieruchome i ruchome 8)

Elvis jest absolutnie kuwetkowy. Miseczki z jedzeniem trzeba mu podstawiać pod pysio. Ma połamane ząbki, ale to jest dalszy temat...najprawdopodobniej próbował jeść rzeczy niejadalne :(

Wolelibyśmy go skonsultować z dr. Garncarzem..ponoć ma lepszy sprzet i doświadczenie. Jesli nam sie nie uda, zostanie nam Wrocław. Ostatnio usłyszałam różne , sprzecznie opienie :roll: Nie możemy sobie pozwolić na najmniejszy błąd .
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Wto wrz 21, 2010 22:28 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Chciałam zrobić fotki, ale o tej porze nie da rady :( Spróbuje z rana.
Mamy strasznie mało czasu :(
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 22, 2010 9:26 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

podnoszę - oby warszawiacy mieli szansę na dostrzeżenie.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro wrz 22, 2010 11:21 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Elvis czeka na pomoc i bardzo dziękuję, że tak wielu go zauważa :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro wrz 22, 2010 11:31 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Nie ma coś szcześcia nasz Elvisek :cry: Dr Garncarz najwcześniejszy termin ma na 6 października :( Jest na urlopie. Do 6 pażdziernika sa dwa tygodnie, to za długo dla Elvisa :(

Próbuje sie też skontaktować z dr. Kiełbowiczem ale póki co nie odbiera nikt tel :( Jak tam jeszcze coś wypadnie :roll: :(
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 22, 2010 15:47 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Właśnie doczytałam :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro wrz 22, 2010 15:49 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

95% ma Elvis TDT na czas leczenia ,fajnie nie :mrgreen:
tylko kiedy :?:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro wrz 22, 2010 15:56 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

iwona66 pisze:95% ma Elvis TDT na czas leczenia ,fajnie nie :mrgreen:

super!!! :piwa: - Iwona66 :1luvu:

Adria - a nie można spróbować Elviska zapisać np. do dr Buczek? - to wpółpracownica dr Garncarza i też podobno jest świetna

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro wrz 22, 2010 21:46 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

iwona66 pisze:95% ma Elvis TDT na czas leczenia ,fajnie nie :mrgreen:

Iwona66 jesteś Wielka :1luvu: :1luvu:

Niestety narazie Warszawa odpada, bo nie ma dr Garncarza :(

Joluka, nie pytałam o innego weta, bo sie poprostu boje powierzyć oczy Elvisa w kolejne "podobno" dobre rece. Ten kot miał już dwa razy operowane oczy i każdy wet mówił, że to pestka i konsultacje specjalisty są niepotrzebne :evil:
Dla Elviska to jest trzecie podejście i decydujące o tym, czy bedzie "coś" widział. Dlatego tak bardzo mi zależy, żeby zobaczył go doświadczony wet specjalista.

W piątek na 16 jesteśmy umówieni we Wrocławiu u dr Kiełbowicza. Słyszałam różne opinie i troche sie obawiam, ale nie mamy czasu na czekanie. Elvis już chyba nic nie widzi :(
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 22, 2010 21:49 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

to czekam na dalsze decyzje ,jak coś to piszcie ,domek wrazie co
jest wolny :ok:

iwona66

Post » Śro wrz 22, 2010 21:54 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

iwona66 pisze:to czekam na dalsze decyzje ,jak coś to piszcie ,domek wrazie co
jest wolny :ok:

Bedziesz pierwsza, która dowie sie co z Elvisem i jaka decyzja :ok:

W piątek wieczorem napewno bede już cos wiedziała. Czy decydujemy sie na leczenie we Wrocławiu, czy zaszywamy powieki i czekamy na dr Garncarza.
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro wrz 22, 2010 21:58 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

to potrzymam za Elviska zaciśnięte łapki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Post » Śro wrz 22, 2010 22:06 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

ja też czekam na piątkowe wieści o kocurku.

Dr Buczek, wspópracownica dr Garncarza, wydaje mi się dobrą i konkretną okulistką. Byłam u niej co prawda raz, ale przebadała kota dokładnie, udzieliła mi rzeczowych informacji i podjęła inne leczenie niż pozostali weci nie - okuliści. U mojego niestety pomogło jak zwykle tymczasowo, bo on ma herpesa, więc problem z oczami zawsze będzie. Myślę więc, że jeśli w piatek będziesz miała złe odczucia co do lekarza we Wrocławiu, to możesz uderzać do Warszawy. Poza tym dr Buczek zawsze może sie pewnie szybko skonsultować z Garncarzem...

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro wrz 22, 2010 22:12 Re: Apel do warszawiaków:TDT dla Elvisa na czas leczenia!Ślepnie

Bardzo Wam wszystkim dziekuje :1luvu:

i wrazie watpliwosci co do wroclawia napewno uderze do Warszawy :)
Obrazek Obrazek

Adria

[poprzednia][następna]