Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 21, 2010 19:08 Re: Kocia Chatka

Gosiu gdyby nie Ty ,to te papierowe sprawy jeszcze długoooo by sie działy. Dzieki Tobie wszystko odbyło sie w expresowym tempie :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 21, 2010 19:40 Re: Kocia Chatka

Franuś i Iksik obecnie Maniuś w DS
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto wrz 21, 2010 20:16 Re: Kocia Chatka

Właśnie po dyżurze w Kociej Chatce, koty w miarę jutro na sterylkę jedzie Zapałka. Persica super przymilasta kicia w boxie już jej chyba się nudzi tak śmiesznie miauczy jak mały płaczący dzieciak :) puściłam ją na kociarnię - koty normalnie uciekały przed nią co t za kupka siana :ryk: ona bardzo przyjazna wcale się kotów nie boi, nie warczy na nie, nie syczy. Bardzo przyjazna kicia, Ruda coraz lepiej apetyt ma już nie kicha nie smarka chyba idzie ku lepszemu.
Dziś dotarł żwirek, część wtaszczyłam do środka do szafki reszta została na zewnątrz.
Kotów nie wypuszczam na zewnątrz bo w dachu dupna dziura już Wyjec przez nią zwiał, więc niestety w kociarni smrodek nieciekawy - w wolierze śmierdzi, a za szafką od zlewozmywaka też nieciekawie :( Dobrze że choć teraz słoneczne dni, bo jak zacznie lać to zaśmierdniemy na całego.
Co dalej z lokalem ktoś miał sprawdzić lokal po magloprasowalni :? i jakieś inne dwa miejsca :? czy sprawa tkwi dalej w miejscu?
Poza tym na jutro rano brak dyżuru, dałam kociakom trochę więcej jedzenia to pewnie do wieczora wytrzymają.
Frodo wymiotuje i ma nieciekawą kupę :!:
Baśka, a kotka którą przyniosłaś do kociarni długo będzie czekała na sterylkę, jak taka zaawansowana ciąża, oby się nie okociła :?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 21, 2010 20:46 Re: Kocia Chatka

Persica na 99% w weekend lub w poniedziałek pojedzie do nowego domu.Zapalkę jutro MOnkia weźmie na sterylkę ok godz 11 i ją później przywiezie.Lokale sprawdzone i niestety pozajmowane.
Ciężarna Kotka jedzie na sterylkę w piątek na godz 16 razem z Mokką i jedną dziczką.Baska nie ma dostepu do sieci komputer jej padł,ja też do piatku bez sieci :roll:
Bona prosiła o grafik na nastepny tydzień bo chciała się wpisać na dyzury .Prosiłam żeby skontaktowala się z tobą w spr dyzurow

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 22, 2010 7:49 Re: Kocia Chatka

dzień dobry środowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro wrz 22, 2010 15:19 Re: Kocia Chatka

Alf i Sheba pozdrawiają Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 22, 2010 15:54 Re: Kocia Chatka

Dorota Wojciechowska pisze:Alf i Sheba pozdrawiają Obrazek

Ojej ale cudnie sie kochają :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro wrz 22, 2010 16:16 Re: Kocia Chatka

:twisted: jakie tam kochają to Sheba tak molestuje Alfika, a że to spokojny meżczyzna i dobrze wychowany więc cierpi- ale nie zawsze milczy :evil:
Na tym zdjęciu widać jak Sheba molestuje Alfa, a ten ze stoickim spokojem śpi nadal Obrazek
Sheba tak pragnie pieszczot, ociera się o wszystko jak Alfik nie pozwoli o siebie.
mraukoli do niego barankuje, wylizuje.
Ale do cioci nie podejdzie. Nie wiem jak jej wytłumaczyć że miala by wtedy masę myzianka. Stram namówić się Alfa żeby ją przekonał - narazie bez skutku :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 22, 2010 17:08 Re: Kocia Chatka

słodko :)
nic się nie martw ... mój stacjonarny też nie podchodzi ... lubi się miziać ale na jego warunkach heh
i nie są to kolana niestety :(
Obrazek

Madziula

Post » Śro wrz 22, 2010 21:09 Re: Kocia Chatka

Iweta pisze:Gosiu gdyby nie Ty ,to te papierowe sprawy jeszcze długoooo by sie działy. Dzieki Tobie wszystko odbyło sie w expresowym tempie :ok:

Iweto -dziś nadano REGON stowarzyszeniu , jutro planujemy wniosek o NIP .
UFF - jeszcze troszkę..., kilka dni , a stowarzyszenie będzie mogło bez obaw prosić sympatyków o wsparcie na oficjalny nr konta .
Jeśli ktoś zna jakiegoś świętego od biurokracji , to proszę o podanie dokładnych danych bardzo się przydadzą :) Gosiakot

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro wrz 22, 2010 21:30 Re: Kocia Chatka

Iweta pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Alf i Sheba pozdrawiają Obrazek

Ojej ale cudnie sie kochają :1luvu:

Dorotka - jestem zbudowana - moje kotki po okresie początkowej wrogości dają sobie " buzi" nosek-nosek. Taki widok jak na zdjęciu to na razie marzenie ściętej głowy. Twoje kotki są bardzo kochane . A u mnie ? Pamiętacie wycofaną Tigrę która kryła się w kąciku wiklinowego domku , a na początku jak Terenia przywiozła ją ze schroniska nawet jeść nie chciała w kociej chatce , przez chwilę była u takiej Pani , a po sterylce znowu do chatki ???
Tigra jest już u nas ok 2 miesiące , miała być na tymczas ale szybko się okazało ,że mowy nie ma żebym ją oddała- jest kochaną , cudną koteczką , milutką i delikatną .Śpi ze mną, jest super czysta. Trudno o milszego kotka, choć mamy z nią też przygody - wyprowadzana na spacerki na ogródek przy domu -bryka :na drzewa , do sąsiadów skąd sprowadzają ją kot sąsiadów albo mój jogi - zwiewa wtedy z napuszonym ogonkiem do domu i wygląda jak nie -kot tylko lemur. mam nadzieję wkrótce umieścić tu na forum trochę zdjęć Tigruni pozdrawiam

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro wrz 22, 2010 21:46 Re: Kocia Chatka

Załóżcie nowy wątek, ten przekroczył 100 stron i powinien zostać zamknięty.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro wrz 22, 2010 23:05 Re: Kocia Chatka

Aleba pisze:Załóżcie nowy wątek, ten przekroczył 100 stron i powinien zostać zamknięty.

Dziękuję za przypomnienie, ale czasowo nie dam rady :oops: w piątek się do tego zabiorę :oops:

terenia1

Post » Czw wrz 23, 2010 6:41 Re: Kocia Chatka

Witam szanowne państwo serdecznie, mam nadzieję że kolejny dzień w kociej chatce będzie szczęśliwy ....
Ostatnio edytowano Czw wrz 23, 2010 15:36 przez Madziula, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Madziula

Post » Czw wrz 23, 2010 7:27 Re: Kocia Chatka

mar_tika pisze:Zapalkę jutro MOnkia weźmie na sterylkę ok godz 11 i ją później przywiezie.

Z nowych wieści Zapałka okazała się Zapałkiem kastrowanym kocurkiem, na szczęście wet przed rozpoczęciem zabiegu sprawdził płeć :D

terenia1

[poprzednia][następna]