Piękna historia..... Furkot, Larwa Bagienna, dr Watson i my

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 12:33 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Dziewczyny, serce rośnie jak domek który niedawno adoptował sam pomaga teraz innym kociakom...
Super jesteście :) :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon wrz 20, 2010 12:39 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

spinca pisze:
kasiakom pisze:Już znalazłam :twisted: Bierz 2 na tymczas, bierz bierz, mówię Ci :ok:

Milcz! Zmieniam zdanie w sprawie niedokuczania, diablico!

Sama se bierz dwa, wyraźnie tam napisane, na szczęście, że mają iść osobno!

Nigdzie nie mogę znależć, że mają osobno iść :twisted: A jeśli jest, to zaraz będę tam postulować, żeby dla Ciebie zrobili wyjątek. Tym swoim cudownym głosem zaczarujesz nawet trzysta dzikich kotów na raz :1luvu:

Marea pisze:Dziewczyny, serce rośnie jak domek który niedawno adoptował sam pomaga teraz innym kociakom...

Potwierdzam - spinca jest SUPER :D
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Pon wrz 20, 2010 12:53 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Marea pisze:Dziewczyny, serce rośnie jak domek który niedawno adoptował sam pomaga teraz innym kociakom...

Bo Kaśka spryskała mi Szczyla jakimś uzależniaczem przed wysyłką, taka prawda ;)

kasiakom pisze:Potwierdzam - spinca jest SUPER :D

Nie podlizuj się! Dwóch nie biorę nawet jak mi się oświadczysz!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pon wrz 20, 2010 13:00 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

kasiakom pisze:Nigdzie nie mogę znależć, że mają osobno iść :twisted: A jeśli jest, to zaraz będę tam postulować, żeby dla Ciebie zrobili wyjątek. Tym swoim cudownym głosem zaczarujesz nawet trzysta dzikich kotów na raz :1luvu:

"Najlepiej 3 osobne, bo chcemy maluchy rozdzielić. Szybciej się oswoją, a nie trzymają się szczególnie razem." .... na pierwszej Ślepaczku mój kochany!!!!

spinca

Post » Wto wrz 21, 2010 13:16 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Ta oto panieneczka przychodzi dziś na tymczas....... ciekawe co chłopcy na to ;)
Dokumentacja będzie, a jakże!

Obrazek

A ja dziewczyn nie lubię..... ble!

spinca

Post » Wto wrz 21, 2010 13:23 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Ja ja wiem, po co ona takie ładne kotecki bierze :twisted:
Ale nie powiem, gdyż, bo, ponieważ mam obiecane udziały YHYHYHY (to onomatopeja śmiechu szwarccharrrakteru )
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto wrz 21, 2010 13:25 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Siedź cicho, bo cały plan w ........ :twisted:

Ale śliczna, co? :1luvu:

spinca

Post » Wto wrz 21, 2010 13:31 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Nie, jest przepaskudna i jakaś taka nieciekawa żeby nie zapeszyć, no :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto wrz 21, 2010 13:37 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

I pewnie głupia jak but...... o! to ze Szczylasem się dogada :twisted:

A ten gnój cholerny znalazł sobie nową zabawę. Nie ma opcji, żeby nie wskoczył do kosza na śmieci za każdym, powtarzam ZA KAŻDYM razem, kiedy otwieram szafkę pod zlewem. Potem drze ryja z tego kosza żeby go wypuścić :evil:

spinca

Post » Wto wrz 21, 2010 13:39 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

A tak serio-serio, naprawdę nie możesz wziąć 2 mopków?
Mam opuchnięty pysk, więc na mnie nie krzycz, bo się popłaczę i będzie, że to przez Ciebie :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto wrz 21, 2010 13:50 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Noooo dobra, odpuszczę Ci chwilowo

Nie chcę dwóch, wiesz, to nie są żadne fundacyjne mopy ani nic..... trochę się boję, że jak wyjdzie jakieś gówno to nie poradzę sobie z kasą. A wyjść może, bo to złapane z podwórka, sama wiesz.
Zaraz cała trójka znowu będzie ciągle u weta. Co ja Ci tłumaczę, zresztą.

Zresztą serio uważam, że one szybciej się zsocjalizują osobno.

spinca

Post » Wto wrz 21, 2010 13:55 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Rozumiem, nie spojrzałam na to z tej strony - głupia ja :roll:
Masz rację, nie wiadomo co w nich może siedzieć.
Z mojej chodowli dostałaś np. w promocji grzybka, c'nie? :twisted:
Jakby coś się działo, tfu-tfu, to będziem myśleć.
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Wto wrz 21, 2010 14:01 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

Nie bądź taka skromna, tasiemca też :twisted:

Ty myśl lepiej kiedy by tu do stolycy wpaść :ryk:

spinca

Post » Śro wrz 22, 2010 8:07 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

No dobra, Mop dotarł bezpiecznie.

Sytuacja przedstawia się następująco:

Mop jest lekko onieśmielony moją obecnością. Da się złapać i ukochać, ale sama zacznie przychodzić jak się trochę nad nią popracuje.Ale mrrrruczy jak traktor :1luvu:
Szczyl, zgodnie z przewidywaniami, zachował się jak ostatni cham, łazi za Mopem, włazi na nią, rzuca jej się do gardła i mordę drze, że Mop nie chce się bawić.

A Furcik, pan na włościach, warczy jak diabli, dając małej do zrozumienia, że on tu rządzi. Nie wiem, co prawda, skąd mu to do głowy przyszło, bo faktycznym panem w tym domu jest gangrena, nie ma co do tego wątpliwości.

Mop jest śliczną dziewczynką z perspektywami, będzie z niej piękna kocica.

spinca

Post » Śro wrz 22, 2010 8:13 Re: Początek pięknej historii..... Furkot, Szczyl i my

spinca pisze:CIACH Mop jest śliczną dziewczynką z perspektywami, będzie z niej piękna kocica.

:twisted: yeach :twisted:
yhyhyhyhy :mrgreen:

A teraz serio - dawaj foty Mopa i nie mów na nią Mop, bo tak zostanie ;)
Furkot może zazdrosny, bo taka pięknota się pojawiła? A Szczyl jest przewidywalny :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

[poprzednia][następna]