Smarti a ty mi się tu przedstaw bo nic tylko po niku ci piszę...Czy pozostajemy incognito

za Mrusie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Hmm ktoś tu kiedyś pisał, że chętni byli jak kicia była jeszcze w schronisku, a wy bałyście się tego co będzie jak kicia trafi do DT... no to chyba mamy odpowiedźTak z tego wszystkiego wnioskuję. Dobrze chociaż, że Smarti zgodziła się ją zabrać
![]()
Smarti a ty mi się tu przedstaw bo nic tylko po niku ci piszę...Czy pozostajemy incognito![]()
za Mrusie![]()
![]()
smarti pisze:przedstaw się??
proszszsz bardzo...ale...
co mam Ci napisać..
postaram się jednak..
a więc...Iwona,kobieta w wieku ....,
normalne,ba-całkiem ,może nawet-super fajne życie...
nawet tak fajne,że o krok od zepsucia...gdybym była nie sobą a kimś innym...ale nie ze mną te numery-mam za silny charrrrakter ... i co bym nie napisała nie jest ważne nic poza tym że ,ponad wszystko-(wszystko to moja absolutnie najbliższa rodzina)...a więc ponad wszystko,kocham zwierzaki, a wśród nich KOTY.
Koty,to najdoskonalsze dzieło Pana Boga,moim skromnym zdaniem..oprócz,oczywiście,wielu udanych Jego dzieł...człowiek??-gdzieś,daleko,daleko z tyłu-zwłaszcza ten,który ,jest na tyle ułomny,że nie jest zdolny docenić wagi i piękna przyrody...(czytaj głównie KOTÓW...)
nic tu mądrego więcej nie wymyślę...
KOTY...KOTY...KOTY.....
...chyba niczym się nie różnie od nas wszystkich tutaj na tym forum...
..dla nas wszystkich ONE są najukochańsze...
tak czy inaczej..
za Mrusię![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Hana, MB&Ofelia i 26 gości