Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ale ja nie zgłaszam pretensji.Ave pisze:Regulamin Wystawowy pkt. 3.9 mówi wyraźnie o dyskwalifikacji kotek karmiących. Nigdzie nie ma uszczegółowienia, że dotyczy to tylko rodzicieleki całe szczęście. Sędzia może taką kotkę tylko zdyskwalifikować.
Meg241 pisze:Tego się własnie obawiałam.
No nic, przyjdzie mi nadgorliwą kocicę odizolować od maluchów do czasu wystawy
Ave pisze:Regulamin Wystawowy pkt. 3.9 mówi wyraźnie o dyskwalifikacji kotek karmiących. Nigdzie nie ma uszczegółowienia, że dotyczy to tylko rodzicieleki całe szczęście. Sędzia może taką kotkę tylko zdyskwalifikować.
Marcepan pisze:Meg241 pisze:Tego się własnie obawiałam.
możesz też założyć jej kaftanik (do kupienia w lecznicy), choć niektóre kotki zupełnie tego nie tolerują (objawy: chodzenie do tyłu lub niechodzenie wcale, depresja, agresja, do wyboru, do koloru).
milva b pisze:Marcepan pisze:Meg241 pisze:Tego się własnie obawiałam.
możesz też założyć jej kaftanik (do kupienia w lecznicy), choć niektóre kotki zupełnie tego nie tolerują (objawy: chodzenie do tyłu lub niechodzenie wcale, depresja, agresja, do wyboru, do koloru).
Można też zrobić kombinezonik home-made, coś w stylu bodystocking. Koty lepiej reagują niż na kaftanik.
Mam zdjęcia poglądowe jakby co
Kicimiau pisze:Najlepiej taki z podkolanówki![]()
Wyciąć w odpowiednich miejscach (co nie jest łatwe) cztery dziury i wbić w to kotkę..
milva b pisze:Kicimiau pisze:Najlepiej taki z podkolanówki![]()
Wyciąć w odpowiednich miejscach (co nie jest łatwe) cztery dziury i wbić w to kotkę..
Eeee..... a dziura na ogon i sprawy pod ogonem?
milva b pisze:Mam zdjęcia poglądowe jakby co
Marcepan pisze:znaczy - proszę.
Abi na skarpetę reaguje gorzej niż na kaftan.
w skarpecie nie chodzi.
w kaftanie drobi kroczki.
a do zawiązywania kładzie się bezwolnie na boku i patrzy z taką rezygnacją:
znów mi to robisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości