H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 8:26 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:O, a ja właśnie nakręciłam rano filmik z Lizaczkiem, który się absolutnie nie boi wirującej pralki. Nie bał się, kiedy prała (leżał na niej), ale byłam pewna, że ucieknie, kiedy zacznie się wirowanie, nawet zostawiłam uchylone drzwi od łazienki, żeby miał którędy zwiewać. I co? A nic - leżał na wirującej pralce, mruczał, łapki do mnie wyciągał (filmik na dowód wstawię wieczorem). Lizio naprawdę ma bardzo mały rozumek, który mu nie pozwala na jakiekolwiek reakcje obronne... :ryk:

http://www.youtube.com/watch?v=QMSIp9NJVpc :arrow: o jest. Jestem Lizak i niczego się nie boję :lol: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie wrz 19, 2010 17:49 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Lizak to nie strachulec 8) - nawet śmigająca pralka mu nie straszna :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon wrz 20, 2010 20:46 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Lizak, fizycznie podobny bardzo do Dorocinego Mru zrobił to samo, co robi Mru, czyli "szkodę". Lizio skoczył na zdjęte i oparte o ścianę drzwi od pokoju matki - stłukł szybę. Zabiję Lizaka! :evil:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto wrz 21, 2010 9:32 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

Drzwi nadal wystawione na korytarz. Pan szklarz powiedział, że może oszklić 4. października. Mam to w d... . Niech Lizak leci do roboty i odrobi te marne 120 zł.

Marcelibu

Post » Wto wrz 21, 2010 9:38 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:Lizak, fizycznie podobny bardzo do Dorocinego Mru zrobił to samo, co robi Mru, czyli "szkodę". Lizio skoczył na zdjęte i oparte o ścianę drzwi od pokoju matki - stłukł szybę. Zabiję Lizaka! :evil:

:twisted:

Potrąć mu z diety :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 21, 2010 9:41 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Dorota pisze:
Marcelibu pisze:Lizak, fizycznie podobny bardzo do Dorocinego Mru zrobił to samo, co robi Mru, czyli "szkodę". Lizio skoczył na zdjęte i oparte o ścianę drzwi od pokoju matki - stłukł szybę. Zabiję Lizaka! :evil:

:twisted:

Potrąć mu z diety :twisted:

Się pomyśli... :mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto wrz 21, 2010 9:53 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

Marcelibu pisze:Drzwi nadal wystawione na korytarz. Pan szklarz powiedział, że może oszklić 4. października. Mam to w d... . Niech Lizak leci do roboty i odrobi te marne 120 zł.

:ryk: :ryk: :ryk:
Myslisz, że takiego półgłówka gdziekolwiek przyjmą i jeszcze coś mu zapłacą :roll: ?

Pomyśl: on ma dopiero rok. Zakładając, że do końca życia nie zmądrzeje (a na to niespecjalnie się łudzisz, prawda?) - wiesz, na jakie koszty może Cię jeszcze narazić :strach: ???
Wywal go póki młody, jakoś se poradzi na wolności :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 21, 2010 9:56 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

Lepiej powiedz mu, że jak zbił to niech naprawia :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 21, 2010 9:59 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

AgaPap pisze:Lepiej powiedz mu, że jak zbił to niech naprawia :mrgreen:

Nie zrozumie. To kretyn.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 10:50 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

Jadę do OBI - może będą plastikowe szyby. Nie będą tak bardzo się tłukły... :twisted:

Marcelibu

Post » Wto wrz 21, 2010 10:53 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

A skórka bura z białymi wykończeniami będzie dostępna na KB czy mogłabym kupić poza kolejnością :mrgreen: ?
Razem z marmurkową to już sporo footra, wyjdą solidne kapcie.

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 11:33 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:O, a ja właśnie nakręciłam rano filmik z Lizaczkiem, który się absolutnie nie boi wirującej pralki. Nie bał się, kiedy prała (leżał na niej), ale byłam pewna, że ucieknie, kiedy zacznie się wirowanie, nawet zostawiłam uchylone drzwi od łazienki, żeby miał którędy zwiewać. I co? A nic - leżał na wirującej pralce, mruczał, łapki do mnie wyciągał (filmik na dowód wstawię wieczorem). Lizio naprawdę ma bardzo mały rozumek, który mu nie pozwala na jakiekolwiek reakcje obronne... :ryk:

http://www.youtube.com/watch?v=QMSIp9NJVpc :arrow: o jest. Jestem Lizak i niczego się nie boję :lol: .

jaki on śliczny :1luvu:

rzeczywiście podobny z krawata do Gutka :-)

doczytałam o drzwiach - naprawdę łobuz kochany!
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Wto wrz 21, 2010 12:08 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Regata pisze:
Marcelibu pisze:

Chcesz go? +120 zł. zwrotu za stłuczoną szybę - ofkors :smokin:

Dziś rano znowu były mizianki na piorącej pralce. "Pysio mi miziaj, no uszy, drap - tak, proszę. O jeszcze, i jeszcze, grrr...." Mordka była rozpłaszczona na pralce, dupiszcze w górze. Tak go kocham... :1luvu:

Marcelibu

Post » Wto wrz 21, 2010 12:29 Re: H&M+L.Meo - "zabiję Lizaka"!!!

Wielbłądzio pisze:A skórka bura z białymi wykończeniami będzie dostępna na KB czy mogłabym kupić poza kolejnością :mrgreen: ?
Razem z marmurkową to już sporo footra, wyjdą solidne kapcie.

:?:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 12:47 Re: H&M+L.Meo - sytuacja opanowana :-)

Marcelibu pisze:
Regata pisze:
Marcelibu pisze:http://www.youtube.com/watch?v=QMSIp9NJVpc :arrow: o jest. Jestem Lizak i niczego się nie boję :lol: .

Chcesz go? +120 zł. zwrotu za stłuczoną szybę - ofkors :smokin:

Dziś rano znowu były mizianki na piorącej pralce. "Pysio mi miziaj, no uszy, drap - tak, proszę. O jeszcze, i jeszcze, grrr...." Mordka była rozpłaszczona na pralce, dupiszcze w górze. Tak go kocham... :1luvu:

Jakbyś powiedziała, ze do Lizia dodasz 120 zł, to może by ktoś wziął :mrgreen:

Figaro vel. Mruczuś pozdrawia kumpla po rozumku i fachu, of cours 8)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[poprzednia][następna]