GDA Havana - proszę o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 19:33 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Moja mama nakręca swoją znajomą, jej kot odszedł nagle na udar. I ona rozpacza...mama ją delikatnie naprowadza.
Madzia może chcesz abym wpadła i cyknęła pannie fotki?
Teraz mogę, bo nie mam kociaków, szczęśliwie ostatniego tymczasa wydałam w sobotę.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro wrz 15, 2010 7:46 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Mam nadzieję Poker, że sobie żartujesz? Nikt nikogo nie obrabia :roll:
Fotki dodane, edycje zrobione.
Przepraszam, że tak dołuję w tych wątkach ale adopcje idą źle, a to tylko przysłowiowa kropla...ogólnie jest bardzo mało ciekawie i jakoś nie daję rady wykrzesać z siebie większej ilości entuzjazmu... Ot i tyle.

Havanka nie jest tak całkiem łagodna, spokojna i grzeczna - jest normalnym kociakiem, wszystko ją interesuje, wszędzie wskakuje, bada, zwiedza, łazi po stole, wszędzie chce być i wszystko sprawdzić, mizia się tylko w określonych porach jak każdy kot. Uwielbia towarzystwo.
Na pewno nie lubi być zbyt długo sama - towarzystwo innych kotów? Syczy ale potem grucha, kładzie się na brzuch, próbuje zaczepiać łapką. Mogłaby się zaprzyjaźnić.
Chciałabym dla niej domu, gdzie zbyt długo sama nie będzie.
Nie widziałam jej od czwartku więc wiele więcej nie napiszę ;)

Biamila - pomyślimy choć fotki chyba nie są jakieś złe - Marea zrobiła kilka całkiem fajnych :)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro wrz 15, 2010 7:55 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Sin, znam takie doły. Wiem jak wtedy ciężko i czarno. Trzymaj się dziewczyno! Będzie lepiej! Musi być lepiej. :ok: :ok: :ok:
A jak zobaczysz Havankę, to wygłaskaj ją ode mnie. :)

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro wrz 15, 2010 8:01 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Sin pisze:Mam nadzieję Poker, że sobie żartujesz? Nikt nikogo nie obrabia :roll:
Fotki dodane, edycje zrobione.
Przepraszam, że tak dołuję w tych wątkach ale adopcje idą źle, a to tylko przysłowiowa kropla...ogólnie jest bardzo mało ciekawie i jakoś nie daję rady wykrzesać z siebie większej ilości entuzjazmu... Ot i tyle.

Jezu kobieto ja tuż przed wyjazdem jestem i mam stresagiganta i wisielczy humor :roll: więc pewnie że żartuję a nawet jakbym nie to spokojnie można na karb stresa przewyjazdowego złożyć...

(ja sie POTWORNIE boję samolotów i zawsze mam MEGAGŁUPAWKĘ już na 3dni przed, spokojnie można za niepoczytalność uznać :oops: teraz już jestem prawie nieprzytomna z nerwa i zaraz rzygac będę chyba)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro wrz 15, 2010 9:25 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Wygłaskam dziś :)
Oczywiście - żeby nie było - ja nie odrzucam domków zajętych bardzo :wink:
Tylko chciałam podkreślić, że Havanka troszkę się zmieniła od tych pierwszych bardzo rozmizianych dni, odzyskała humor i zachowanie typowe dla kociaka :)

Poker :ok: :ok: :ok: :ok:

Sin

Post » Czw wrz 16, 2010 7:27 Re: GDA Havana - najbardziej miziasta - bardzo pilnie DT/DS.

Havanka jest małym, bystrym rozrabiaką.
Okazuje się, że uwielbia inne koty - jak jest samo to jest jej źle i smutno, nie znosi samotności bo się nudzi.
Trzeba jej poświęcić dużo czasu lub zapewnić towarzystwo. Inaczej płacze i...skacze na klamkę otwierając sobie drzwi :roll:
Biega, gania, grucha, zaczepia, bawi się - kochany kociak. Przyjazny i mega towarzyski.
Nasz Mały to kot bezstresowy - mimo, że nie miał zapewnionej dobrej socjalizacji i był zbyt wcześnie oddzielony od matki i rodzeństwa - nigdy nie reaguje agresją czy strachem na inne koty. Nowy kot? Ok. Oaza spokoju.
Krychon - spina się zbucza, syczy i ucieka.

Czekamy na domek.

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 9:52 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Havanko, leć do góry w poszukiwaniu domku. :ok:

Wawe

Post » Pt wrz 17, 2010 9:58 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Havnka się rozgruchała, jest bardzo zadowolona jak może biegać, ganiać, spać na drapaku, dużo tez gada swoim bardzo piskliwym głosikiem. Poza tym nadal jest miłym miziakiem wciąż szukającym towarzystwa - wszystko jedno czy ludzkiego czy kociego. Słodka jest.

Sin

Post » Pt wrz 17, 2010 10:21 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 17, 2010 10:30 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

:ok: :ok:

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Nie wrz 19, 2010 7:50 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Niestety - nic.
Wyświetleń prawie nie ma, dzwoniła jakaś pani ale tylko żeby się zorientować bo szuka ogłoszeń dla koleżanki - koleżanka oczywiście nie zadzwoniła.
Ta dziewczyna - Marta - też nie dzwoniła.
Nie mam na wydaniu super pięknych kotów w chodliwych kolorach - ludzie mają kompletnie w d...e charakter.
Słowem zupełna cisza.
Ja się już do tego nie nadaję.

Sin

Post » Pon wrz 20, 2010 8:41 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Sin pisze:Nie mam na wydaniu super pięknych kotów w chodliwych kolorach - ludzie mają kompletnie w d...e charakter.

Sin, to nie jest tak. Nie wiem na czym polega "chodliwość" kota, ale obserwuję, że czasami nawet i niezwykle urodziwe koty czekają dosyć długo na domek. Myślę, że po prostu szczęśliwy przypadek, albo jego brak.
Niech więc Havance jak najszybciej trafi się taki dobry przypadek. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Post » Pon wrz 20, 2010 9:33 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Nie przekonałaś mnie ;)
Jeszcze nigdy nie było tak źle.
Mogłam mieć krótki i nie wiele mówiący opis i fatalne fotki...i byli chętni.
A teraz bez przerwy wyróżniam, zmieniam, staram się i nic.
Nawet idiotów. Po prostu totalna cisza. A czas leci.
:( :( :(

Sin

Post » Wto wrz 21, 2010 7:49 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

Cały czas :ok:
Za dobry domek dla Havanki. :ok:

Wawe

Post » Śro wrz 22, 2010 13:40 Re: GDA Havana - miziasta, kochana, towarzyska - DT/DS pilne!

przecież czarne jest piękne
za domek :ok:

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

[poprzednia][następna]