Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 1:08 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Wróciłam do domu .... kolejna noc poszukiwań .... nie ma Niusia.
Dzisiejszej nocy spotkałam tylko jednego kota. Gdzie pozostałe nocne towarzystwo się podziało...
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob wrz 18, 2010 12:32 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Petka-P1 pisze:Wróciłam do domu .... kolejna noc poszukiwań .... nie ma Niusia.
Dzisiejszej nocy spotkałam tylko jednego kota. Gdzie pozostałe nocne towarzystwo się podziało...

Kasiu Obrazek na pewno wróci Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob wrz 18, 2010 14:13 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

trzymamy łapki ...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 18, 2010 16:15 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Iweta pisze:
Petka-P1 pisze:Wróciłam do domu .... kolejna noc poszukiwań .... nie ma Niusia.

Kasiu Obrazek na pewno wróci Obrazek

jak to mozliwe?! 8O 8O jak to zaginal?! 8O 8O

Kocie, nie wyglupiaj sie, gdzie cie wywialo?! Znajdz sie, prosze!
Kasia, przytulam Obrazek na pewno wróci Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 18, 2010 18:46 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

O kurcze , nie wiedziałam. To dlatego potrzebowałaś łapicę. Kciuki za odnalezienie kotka. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Sob wrz 18, 2010 22:10 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Trzymam kciuki za szybkie odnalezienie Niusia :ok:
Może popytać dzieci , karmicieli , dać ogl do wetów sklepów zoologicznych ....
Musi sie odnaleźć .
Przytulam mocno .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 19, 2010 14:53 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

kicku, gdzie jestes? Znajdz sie, pyszczku, bo Duza teskni i martwi sie o Ciebie :cry: Mam nadzieje, ze jestes caly i zdrowy... :ok: :ok:

Kociara82

Post » Pon wrz 20, 2010 6:29 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Zajrzałam z nadzieją,że już się odnalazł :(
Niusiu wracaj do domku!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 20, 2010 18:04 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Niusiek, nie wkurzaj ciotek, duza od zmyslow odchodzi, znajdz sie wreszcie, kotenku :cry: proooooooszeeeeeee :roll:

Kociara82

Post » Pon wrz 20, 2010 22:31 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Ojej...ja dopiero teraz doczytałam :(
Niusiu, znajdź się, koteczku...
Mocne kciuki i myśli jak najlepsze.
Musi się znaleźć!

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon wrz 20, 2010 23:09 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Musi się znaleźć, nie ma innej opcji...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto wrz 21, 2010 7:07 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

też zaglądam jak tylko jakiś nowy post się pojawi... czemu on polazł gdzieś? dlaczego nie wraca?
już byś dał spokój, chłopie, Duża się tak ucieszy, że wyślimta i nawet nie opieprzy, mówię Ci :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 21, 2010 7:35 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Niusiu jeszcze nie wrócił.
Dzisiejszej nocy po raz pierwszy nie wyszłam go szukać. Mam wyrzuty sumienia. Padłam. Nie miałam siły wyjść.
Poprzedniej nocy nakarmiłam 2 czarne koty i piękną tri.
Jak tylko postawiłam klatkę to zaraz tri się ujawniła i nie było mowy o łapaniu czarnych.

Ogłoszenia zerwane wieszam ponownie, ulotki roznoszę, kiciam, wołam, szukam.
Dwóch okolicznych wetów poinformowanych.
Co mogę jeszcze zrobić, żeby Niusiu wrócił?

Dziękuję, że jesteście :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Wto wrz 21, 2010 7:41 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś,Albercik&Ja NiuśZAGINĄŁPoznań-Podolany!

Kasia, nie możesz mieć wyrzutów, przecież nikt nie jest w stanie normalnie funkcjonować w dzień, a nocy spędzać na włóczeniu się po okolicy...

Macie tam jakieś dzieci, albo pijaczków podsklepowych? oni dużo widzą, warto popytać, nawet flaszkę postawić na zaś, ale żeby mieli na uwadze. Dzieciakom torbę cukierków obiecać.
Schronisko, rozumiem, poinformowałaś? Wy tam macie jakieś pierepały z tym schronem, ale trzeba tam jeździć i pytać
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 22, 2010 20:14 Re: Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja Niuś ZAGINĄŁ Poznań - Podolany!

Za mało mam na głowie. Kajtek ma ma kk herpes. :crying:

Będąc u weta tel., że na ulicy takiej i takiej czarny kot. Podobny do Niusia.

Kajtek w aucie. Godzina 20sta. Ciemno.
Ja robię łapankę. Kot nadzwyczaj łatwo daje się złapać. Chudy.
Pakuje go do auta i do domu.

W domu okazuje się, że kot bardzo podobny do Niusia.
Niestety nie wykastrowany.
Odwiozłam go.
Ryczę.
Jestem na dobrej drodze do zwariowania.

Petka

[poprzednia][następna]