Gibutek idz spac ladnie. Czas na stare babcie jak nas.

Po angielskim przechodzilam kolo tego sklepu z tymi kamieniami i mi oczy do szyb znowu przylepily sie. Bede snic kolorowo i zycze Tobie tez takich ladnych snow.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:SecretFire pisze::ryk: To masz cos dla niej do jedzenia.Bo sikne.
To jeszcze nic - Kruszyna z forum ma kota Tynia i on w ogóle nie je mięsa ani puszek ani ryby tylko suchego trochę a najbardziej lubi sałatę, kapustę, koperek, pietruszkę itp. Kruszyna już myśli że ma kota wegetarianina, bo on tylko warzywa by najchętniej jadł![]()
SecretFire pisze:Gibutek moze sie wirtualnie ode mnie zarazilas? Mnie sie jakos nie chce rozwinac i tylko tak podskornie dziala, ale nos dalej zawalony.
Gibutkowa pisze:Gibutkowa pisze:SecretFire pisze::ryk: To masz cos dla niej do jedzenia.Bo sikne.
To jeszcze nic - Kruszyna z forum ma kota Tynia i on w ogóle nie je mięsa ani puszek ani ryby tylko suchego trochę a najbardziej lubi sałatę, kapustę, koperek, pietruszkę itp. Kruszyna już myśli że ma kota wegetarianina, bo on tylko warzywa by najchętniej jadł![]()
Dowód http://www.youtube.com/watch?v=MkldXnoImJ8
Kułko pisze:zarazilam cie
SecretFire pisze:Imprez dzamprez sie zapowiada.Cala noc to juz nie dla mnie, chyba ze na jakis narkotykach...
Beasia pisze:(ale muszę się wykurować, bo w sobotę idę na całonocną imprezę i muszę być w formie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 65 gości