Shiba ma miłość u MagdalenKi! [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 19:12 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

:D

ale ze kurcze nie dalas mi znaku, ze ja juz wyciagnelas, a ja sie tak cholernie martwiłam, nie wybacze :twisted:

:wink:

tak sie ciesze, ze mala w domku!!!

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pon wrz 20, 2010 19:23 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Obrazek Nawet lubię tą moją nowa rodzinkę, choć część ich członków jest tymczasowa i szuka kochającego, ciepłego i mądrego domku. Chciałabym żeby tym dzieciakom też się poszczęściło, póki co ja czasem też je przytulę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Pon wrz 20, 2010 19:26 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Never pisze::D

ale ze kurcze nie dalas mi znaku, ze ja juz wyciagnelas, a ja sie tak cholernie martwiłam, nie wybacze :twisted:

:wink:

tak sie ciesze, ze mala w domku!!!

Padł mi tel, przepraszam :flowerkitty: , oprócz tego duże emocje :ok:
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 20, 2010 19:33 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Widzę, że Shibunia niańczy dzieciaki :D

Shiba, ucz je, ucz, aby były mądrymi kotkami i porządnie się zachowywały w nowych domkach. :)

Kot w domu, czyli w idealnym miejscu dla siebie przeznaczonym :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon wrz 20, 2010 19:33 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Spoko, grunt ze jest dobrze. Ale jak nie odpowiedzialas na mojego smsa, to zaczelam tworzyc czarne scenariusze.... :oops:

Never

Post » Pon wrz 20, 2010 19:39 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Never pisze:Spoko, grunt ze jest dobrze. Ale jak nie odpowiedzialas na mojego smsa, to zaczelam tworzyc czarne scenariusze.... :oops:

Strasznie przepraszam, wynagrodzimy Ci to :1luvu:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 20, 2010 19:54 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Widzę Magda, że macie piekną... rudą... poduszkę elektryczną :mrgreen: :ryk:

Super, że już jesteście razem :ok: :ok:

Posłałam przed cheilą 20 zeta od ZN :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon wrz 20, 2010 20:04 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

alareipan pisze:Widzę Magda, że macie piekną... rudą... poduszkę elektryczną :mrgreen: :ryk:

Super, że już jesteście razem :ok: :ok:

Posłałam przed cheilą 20 zeta od ZN :ok:

Bardzo dziękujemy :ok: to dla Shiby puszeczki na dwa dni, ZN Jesteś Kochana :1luvu:

Reszta rodzinki kociej dostała "packi", najmniejszemu się poszczęściło :mrgreen:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 20, 2010 20:25 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

MagdalenaKa pisze:
Never pisze:Spoko, grunt ze jest dobrze. Ale jak nie odpowiedzialas na mojego smsa, to zaczelam tworzyc czarne scenariusze.... :oops:

Strasznie przepraszam, wynagrodzimy Ci to :1luvu:

się nie mogę doczekac :mrgreen:

:D

Never

Post » Pon wrz 20, 2010 20:53 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Dzisiaj miałam przyjemność poznać Shibę - jedną z najwspanialszych kotek na świecie. Jest niesamowita, taka chudziutka, maleńka, lgnąca do człowieka i z tak wielką chęcią do życia.
Tak bardzo chciałabym jej pomóc.
Shibuniu do jutra :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon wrz 20, 2010 20:57 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Bianka 4 pisze:Dzisiaj miałam przyjemność poznać Shibę - jedną z najwspanialszych kotek na świecie. Jest niesamowita, taka chudziutka, maleńka, lgnąca do człowieka i z tak wielką chęcią do życia.
Tak bardzo chciałabym jej pomóc.
Shibuniu do jutra :1luvu:

Do zobaczenia jutro, przysypiam sobie na kolankach mojej nowej mamusi, która siedziała dobrych kilka minut z tatusiem na podłodze, zastanawiając się jak mi zmienić pieluchę :ryk: , zdecydowanie potrzebują w tej kwestii pomocy :mrgreen:

Spróbuję być jutro dzielna przy ćwiczeniach, obiecuję :twisted:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Pon wrz 20, 2010 23:14 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Jak cudownie, że już w domku :ryk: i to domku tak pełnym życia i miłości.
Jak przyjemnie popatrzyć na zdjęcia Shiby z rudą przylepą.
Kolorowych snów maleńka :kotek:
ślemy z Lolą całą moc pozytywnej energii :1luvu:
nie ma to jak spanko w łóżku we własnym domku :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Mylić jest rzeczą ludzką,
przyznanie do błędu wymaga wysiłku, na który nie każdego niestety stać.

niebieskawck

Od: Śro wrz 15, 2010 18:17

Post » Pon wrz 20, 2010 23:18 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

kochana biedna Shibunia :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 20, 2010 23:29 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

Madzia kiedy możemy do Was przyjechać? :1luvu:
teraz już mamy poważny powód i argument za :)

ja też wybaczam brak odp. na smsa ;)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon wrz 20, 2010 23:50 Re: Shiba w schronisku. Zmiany neurlogiczne. Jest źle :(

qlenka pisze:Madzia kiedy możemy do Was przyjechać? :1luvu:
teraz już mamy poważny powód i argument za :)

ja też wybaczam brak odp. na smsa ;)

Ty kobieto jestes kolejna w kolejce do tymczasa z Palucha :mrgreen:

Never

[poprzednia][następna]