Do ZAMKNIĘCIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 13:02 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Trzymam kciuki za kociaki z różowymi noskami ... oby znalazł się dobry dom :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt wrz 17, 2010 13:54 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Ewung i Willow_ - w imieniu Meli i Nusi dziękuję za kciuki!!
VVu pisze:Dzisiejsze KOTmoterstwo dotyczy tymczasów tajdzi: Meli i Nuśki – z wątku:
Mela i Nusia różowe fotki, a my nadal szukamy domku

Sytuacja koteczek jest trudna, bo - znacie to dobrze z forum - nie mają dramatycznej historii. Oczywiście to cieszy, ale wiadomo, jak utrudnia szukanie domu kotkom...
Zdjęcia z foto-ko(t)miksu są autorstwa tajdzi: Obrazek Tajdzi należy do KOCIEJ MAFII TARCHOMIŃSKIEJ.
Polecam także jej stronę www – znajdziecie tam dużo pięknych fotografii (a na wielu z nich nasi znajomi – i koci, i ludzcy - z forum MIAU!): www.foto.tajdzi.pl
A na wątku tajdzi można obejrzeć i takie zdjęcia :D :
tajdzi pisze:i z serii tych nieco inaczej ciekawych fot ;)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt wrz 17, 2010 15:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Ale jesteśmy dumni!! Dziewczyny puchną dosłownie na drapaku, po tym jak im powiedziałam, że takie gwiazdy są!!! :)

PIęknoścowy komiks i mam nadzieje, że przyczyni się do znalezienia domku tym małym fotogenicznym kotkom :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt wrz 17, 2010 20:15 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

VVu ... pozwalam sobie raz jeszcze prosić o pomoc :!:
Ania Rylska opiekuje się nie tylko kociakami, o których było niedawno, dorosłymi kotami, które ma w domu, ale również bezdomniaczkami. Włamywacz zniszczył w piwnicy domki, które Ani przygotowywała dla kotów ... koty zostały bez ocieplonego schronienia na zimę Obrazek

Anna Rylska pisze:Gorąca prośba - czy ktoś ma wolne materiały do budowy domków lub może wspomóc w zakupie materiałów?
kilka dni temu ktoś wszedł przez okno naszej piwnicy, zabrał kilka słoików i zniszczył wszystkie 5 budek, które robiłam przez ponad pór roku - wszystko na zimę, budki robione na wymiar dl aposzczególnych miejsc :(
zostaliśmy bez budek :( mam tylko 2 nie ocieplone, robi się coraz zimniej

Anna Rylska pisze:wszytkiego teraz, ja materiał zbierałam miesiącami i stopniowo robiłam jak mogłam, a teraz nie mamy nawet kawałka styropianu już, nic nie mamy, wszystko poszło - styropian, gruba folia, klej do styropianu i taśma klejąca

viewtopic.php?f=1&t=116919&start=150
Z góry dziękuję za zrozumienie i pomoc Obrazek

Willow_

Post » Sob wrz 18, 2010 18:15 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

VVu pozdrawia z Podlasia, gdzie kosi grzyby 8) Odezwie się jak wróci :mrgreen:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob wrz 18, 2010 20:23 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Czekamy z utęsknieniem i również pozdrawiamy ... i niech się zbytnio na muchomory nie zasadza ;)

Willow_

Post » Sob wrz 18, 2010 21:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

A ja wrzucę świeże kotmoterstwo.

Prosiak potrzebuje pomocy!

Mamy deklaracje na opłacenie 12 dni w szpitaliku, szukamy chętnych na kolejne dni!
Niestety, jeszcze nie wiadomo ile dokładnie kosztuje doba. W Warszawie ten koszt waha się od 30,00 do 40,00 zł., nie wiem jakie są ceny trójmiejskie.

Jana

Post » Nie wrz 19, 2010 10:31 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

ewung pisze:Słodkie koteczki a kotmiks wzruszający. Mam nadzieję że domki szybko się znajdą :ok:

Ja również :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 19, 2010 10:46 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Prosiaczek prosi o wsparcie!

Zaznaczyła wątek Prosiaczka - będę śledzić, czekam na informację o kosztach trójmiejskiego szpitaliku, postaram się chociaż troszkę pomóc Obrazek

Willow_

Post » Nie wrz 19, 2010 10:55 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

sik

żeby było pod ręką ;)

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon wrz 20, 2010 11:02 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Prosiak już wstępnie zaopiekowany :mrgreen: Ale nadal zachęcam do śledzenia losów tego ślicznego :twisted: kota 8)

Jana

Post » Pon wrz 20, 2010 13:52 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Wróciłem z zagrzybionego ( :wink:) Podlasia. Jak miło, że wątek żył nawet podczas mojej nieobecności :1luvu: - bardzo dziękuję Wam, którzy się tu wpisywaliście!

Dzisiejsze kotmoterstwo dotyczy biednej kotki Marusi, która - by dalej żyć - potrzebuje operacji noska. Sprawy logistyczne są już mniej więcej dograne, ale trzeba jeszcze zebrać fundusze na operację.

Polecam uwadze wszystkich wątek: Marusia ufoczek w KŚ, plastyka nosa. Zbiórka na operację!
Z tego wątku zaczerpnąłem zdjęcia, które wykorzystałem do zrobienia tego foto-ko(t)miksu:
Obrazek
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon wrz 20, 2010 15:33 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

Podnoszę sprawę Marusi nowym ko(t)miksem:
Obrazek

Edit: Po recenzji Jany nieco poprawiłem ostatni kadr - dla większej czytelności (wizualnej) puenty.
Ostatnio edytowano Wto wrz 21, 2010 9:36 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Post » Pon wrz 20, 2010 15:39 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Marusia zbiera na nowy nosek

Uwielbiam ten wątek :D może się powtarzam ale... :love:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon wrz 20, 2010 16:13 Re: Ko(t)miksy + KOTmoterstwo. Mela i Nusia - występy gościnne!

VVu pisze:Obrazek

Rydzyki :?: ... w kropki, czerwone :?: Obrazek

Willow_

[poprzednia][następna]