Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A na wątku tajdzi można obejrzeć i takie zdjęciaVVu pisze:Dzisiejsze KOTmoterstwo dotyczy tymczasów tajdzi: Meli i Nuśki – z wątku:
Mela i Nusia różowe fotki, a my nadal szukamy domku
Sytuacja koteczek jest trudna, bo - znacie to dobrze z forum - nie mają dramatycznej historii. Oczywiście to cieszy, ale wiadomo, jak utrudnia szukanie domu kotkom...
Zdjęcia z foto-ko(t)miksu są autorstwa tajdzi:Tajdzi należy do KOCIEJ MAFII TARCHOMIŃSKIEJ.
Polecam także jej stronę www – znajdziecie tam dużo pięknych fotografii (a na wielu z nich nasi znajomi – i koci, i ludzcy - z forum MIAU!): www.foto.tajdzi.pl
tajdzi pisze:i z serii tych nieco inaczej ciekawych fot
Anna Rylska pisze:Gorąca prośba - czy ktoś ma wolne materiały do budowy domków lub może wspomóc w zakupie materiałów?
kilka dni temu ktoś wszedł przez okno naszej piwnicy, zabrał kilka słoików i zniszczył wszystkie 5 budek, które robiłam przez ponad pór roku - wszystko na zimę, budki robione na wymiar dl aposzczególnych miejsc![]()
zostaliśmy bez budekmam tylko 2 nie ocieplone, robi się coraz zimniej
Anna Rylska pisze:wszytkiego teraz, ja materiał zbierałam miesiącami i stopniowo robiłam jak mogłam, a teraz nie mamy nawet kawałka styropianu już, nic nie mamy, wszystko poszło - styropian, gruba folia, klej do styropianu i taśma klejąca
ewung pisze:Słodkie koteczki a kotmiks wzruszający. Mam nadzieję że domki szybko się znajdą
Jana pisze:Prosiak potrzebuje pomocy!
Polecam uwadze wszystkich wątek: Marusia ufoczek w KŚ, plastyka nosa. Zbiórka na operację!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 313 gości