Iza, i Ty w końcu znajdziesz swojego faceta

Secret, zdrowie najważniejsze, jak się źle czujesz, weź zwolnienie i zabarykaduj się domu, nie odbieraj telefonów, żeby Ci z pracy nie truli. Nie możesz tak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Jak pojde na zwolnienie, to beda mnie albo pisac maile albo dzwonic albo z domu chciec odbierac.
mmk pisze:SecretFire pisze:Jak pojde na zwolnienie, to beda mnie albo pisac maile albo dzwonic albo z domu chciec odbierac.
Nie odbieraj maili, wyłącz telefon, nie otwieraj drzwiMożesz firmę uprzedzić, że wyjeżdżasz w celu leczenia np.do sanatorium i masz spokój
Coś mi się wydaje, że zwolnienie lekarskie jest Tobie jak najbardziej potrzebne i wskazane...
SecretFire pisze:Jak najbardziej. Tylko ze Wy ich nie znacie... Tu szopki odchodza, ktore rownych szukaja.
Ostro sie zastanowie i z rodzicami jeszcze porozmawiam, czy by mi pomogli. Ale mi tez przez glowe caly czas przechodzi, ze jak bym byla bezrobotna, moge jakiejs firmie oferowac, ze najpierw praktyke u nich zrobie. Teraz takiej oferty nie moge dac. Moze w ten sposob bym predzej prace znalazla.
SecretFire pisze:Jak najbardziej. Tylko ze Wy ich nie znacie... Tu szopki odchodza, ktore rownych szukaja.
Ostro sie zastanowie i z rodzicami jeszcze porozmawiam, czy by mi pomogli. Ale mi tez przez glowe caly czas przechodzi, ze jak bym byla bezrobotna, moge jakiejs firmie oferowac, ze najpierw praktyke u nich zrobie. Teraz takiej oferty nie moge dac. Moze w ten sposob bym predzej prace znalazla.
SecretFire pisze:Jej TZ za nia nie odpowiada, bo ona jest juz 3x7 stara! Przydalo by Ci sie pare dni z corka, jak za starych czasow. Byscie mogly z Kasia cale noce przegadac i byc znowu pelna rodzina.
Dla Kasi trzymam kciuki tak mocno jak moge.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, włóczka i 36 gości