Gorąca prośba - czy ktoś ma wolne materiały do budowy domków lub może wspomóc w zakupie materiałów? kilka dni temu ktoś wszedł przez okno naszej piwnicy, zabrał kilka słoików i zniszczył wszystkie 5 budek, które robiłam przez ponad pór roku - wszystko na zimę, budki robione na wymiar dl aposzczególnych miejsc zostaliśmy bez budek mam tylko 2 nie ocieplone, robi się coraz zimniej
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Byłam u Ani i na własne oczy widział tego leśnego skrzata ... mówię Wam - jest piękna Domek, do którego trafi na pewno będzie miał z niej wiele radości
bardzo prosimy o bardzo mocne kciuki za Samonika, dziś założylismy welfron, nawadniamy w lecznicy i w domu, zaczęły sie zastrzyki, biegunka, biegunka od teraz karmimy tylko dożylnie, kochany schudł prze 3 dni 400gram, wąży 2100gram jutro rano pełne badania krwi
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
jeśli ktoś może jeszcze pomóc z materiałami do budowy domków, to będziemy bardzo wdzięczni dziś zrobiłam, z pomocą tż 1 budkę - podwójną, ale mam dodatkowe pilne zamówienie od mojej mamy na dodatkowe 3 budki, czyli w sumie jeszcze trzeba zrobić 7-8 , w tym 2 podwójne
Adoptuj, nie kupuj.