Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 22:34 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Dziewczyny zróbcie Persowi wydarzenie na Facebook'u napewno ktoś pomoże :!: :!: :!:
Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie wrz 19, 2010 22:50 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

ja wrzuciłam na nk... fb nie umiem... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie wrz 19, 2010 23:17 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Justyna, strasznie mi przykro :( Trzymam kciuki za Tatę, Chłopaka i Ciebie - trzymaj się, dziewczyno...
Osoby, które Cię znają wiedzą, że robisz tyle ile tylko możesz, mając niewielkie możliwości....

Biedne, rudzkie kotulce... Sytuacja jest dramatyczna, może zmienić tytuł wątku, może ktoś zdecyduje się pomóc?
Koty stamtąd to w znakomitej większości kochane, wdzięczne miziaki, może zdążyłoby się wyrwać któregoś śmierci?

Persowi i Czarnulkowi założyłam wątek : viewtopic.php?f=1&t=117400 - wchodźcie i podbijajcie, proszę...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon wrz 20, 2010 6:16 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

justyna8585 pisze:W schronie jest epidemia KK :( Miałam 2 koty,które wpadły mi w oko i żaden z nich juz dzisiaj nie żyje :(

Brytyjczyk znalazł DT,mix Persa też, jest Pers ok 3 letni,który od paru dni NIC NIE JE,baaardzo źle wygląda, myśle że nie przeżyje nawet paru dni

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/oa ... g7834f.jpg

Czarny kot z ulicy z Zabrza został adoptowany i ma wrócić,bo nie potrafi używać kuwety,ludzie dali pare dni na znalezienie domu,powrót do schroniska= kk=śmierć,a jest takim fajnym,kontaktowym,lgnącym do człowieka kotem.

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/bl ... g7830q.jpg

Poza tym MASAKRA :( nie ma sensu robić zdjęć,bo te koty i tak umierają na kk,dzisiaj uśpili też z powodu kk,bo bardzo sie męczył :(

ale on piekny, te cudne oczka... takie piękne a tyle w nich strachu :crying:
Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 0:56 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmienilam cytat (link w miejsce za duzego zdjecia)
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon wrz 20, 2010 14:25 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

mar9 pisze:
justyna8585 pisze:W schronie jest epidemia KK :( Miałam 2 koty,które wpadły mi w oko i żaden z nich juz dzisiaj nie żyje :(

Brytyjczyk znalazł DT,mix Persa też, jest Pers ok 3 letni,który od paru dni NIC NIE JE,baaardzo źle wygląda, myśle że nie przeżyje nawet paru dni

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/oa ... g7834f.jpg

Czarny kot z ulicy z Zabrza został adoptowany i ma wrócić,bo nie potrafi używać kuwety,ludzie dali pare dni na znalezienie domu,powrót do schroniska= kk=śmierć,a jest takim fajnym,kontaktowym,lgnącym do człowieka kotem.

http://www.otofotki.pl/img15/obrazki/bl ... g7830q.jpg

Obrazek
Poza tym MASAKRA :( nie ma sensu robić zdjęć,bo te koty i tak umierają na kk,dzisiaj uśpili też z powodu kk,bo bardzo sie męczył :(

ale on piekny, te cudne oczka... takie piękne a tyle w nich strachu :crying:

Biedactwa....ten czarnuszek nie może tam wrócić...na tą zarazę....potrzebny DT na cito!!!
Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 0:58 przez siliana, łącznie edytowano 2 razy
Powód: zmienilam cytat (link w miejsce za duzego zdjecia)
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon wrz 20, 2010 14:41 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Dziewczyny proszę Udostępniajcie rozsyłajcie jeśli macie FB http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 12&index=1 tylko potrzebuję jeszcze inforacje o nim żeby uzupełnić

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon wrz 20, 2010 19:31 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Ok to krótko zwieźle i na temat - jakie są szanse wyciągniecia persa NA CITO. Powiedzmy, ze ma dt. Czy ktoś móglby go przetrzymać?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon wrz 20, 2010 19:41 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Neight, wyżej Liwia podała link do jego osobistego wątku.

Persowi i Czarnulkowi założyłam wątek : viewtopic.php?f=1&t=117400 - wchodźcie i podbijajcie, proszę...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto wrz 21, 2010 10:23 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

halbina pisze:Neight, wyżej Liwia podała link do jego osobistego wątku.

W tamtym wątku zgłosił się potencjalny DT.
Dziewczyna napisała, że potrzebowałaby wsparcia finansowego na utrzymanie i leczenie.
2 osoby zadeklarowały wpłatę ( w tym ja ). Łącznie jest 100 zł. na początek.

I ... na razie cisza.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto wrz 21, 2010 14:29 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Dziś jadę po persa i przekazuję go Alfie. Jest niestety w pilnej potrzebie kolejna długowłosa kotka.
No i Czarnuszek - proszę, nie pozwólmy mu wrócić do schroniska :(

Liwia_

Post » Wto wrz 21, 2010 14:56 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

a co to za długowłosa? pers?
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto wrz 21, 2010 15:02 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Chyba nie, raczej po prostu długowłosa kotka z normalnym pyszczkiem. Będę miała o niej więcej informacji, na pewno się podzielę na wątku.

Czarnulek ma naprawdę wspaniały charakter, kocha ludzi. Tak strasznie go szkoda... Może dom wychodzący byłby dla niego rozwiązaniem? :(

Liwia_

Post » Wto wrz 21, 2010 18:54 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Podbijam wątek i trzymam kciuki ...wielkie za biednego ,,czarnuszka,, :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto wrz 21, 2010 23:25 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Jest tyle kotów potrzebujących pilnie dt :(
- czarnuszek - najpilniejszy
- długowłosa koteczka, która trafiła z kociętami - kociąt jest aż 6, wszystkie cudne, ok. 6-tygodniowe, o normalnej sierści, burasek, czarnulek i krówki. Kotusia jest bardzo zabiedzona i drobniutka - albo bardzo młoda (półroczna?) albo tak filigranowa... To urocza, oswojona krówka, ma wyraźnie długą sierść.
- przecudna parka podrostków, ok 4 miesięcznych - krówka i czarnuszek :(

Biały persio jest już na tymczasie dzięki Alfie11 :1luvu:

Liwia_

Post » Śro wrz 22, 2010 12:24 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ- Bury przelatuje przez ręce :(

Podniosę :(

Liwia_

[poprzednia][następna]