Gata pisze:Sopot, 3 lipca. Jest ponoć wystawa na Haffnera, choć nie wiem, czy ktos z wystawiających będzie reflektował potem na nasze "nieprofesjonalne":wink: towarzystwo.
Tiaaa.. bede w Sopocie, przy Haffnera, w lipcu tyle, ze od 7 do 9tego
Moderator: Estraven
Gata pisze:Sopot, 3 lipca. Jest ponoć wystawa na Haffnera, choć nie wiem, czy ktos z wystawiających będzie reflektował potem na nasze "nieprofesjonalne":wink: towarzystwo.
kinus pisze:Bede z TZtemkwatera juz zamowiona.
eve69 pisze:Keti pisze:eve69 pisze:El pisze:Keti pisze:a chłopiec czy dziewczynka?
Chłopiec, ale wyjątkowo dobrze wychowany pacyfista![]()
Kobiety go nie interesują, nawet jak mu się pod nogi rzucają - on woli swój aporteri mnie. Z fanatycznym naciskiem na aporter. Nie przesadzam.
Taki prawie "bezinstynktowy"piesul mi się trafił.
tez mam suczke aporterke, jak jest patyczek albo pileczka, Sonia ma wszystko gdzies
ale chyba ja w domu zostawie, co za duzo to nie zdrowo
eve, nieprawda ze jak jest patyczek albo piłka, jak jest cokolwiek !!! A moze Czubake na spacer co
chesz sie z Czubaka pomigdalic to sie z nim umow Keti![]()
ja psow na impreze nie biore . Howgh.
Daga pisze:Gata pisze:Sopot, 3 lipca. Jest ponoć wystawa na Haffnera, choć nie wiem, czy ktos z wystawiających będzie reflektował potem na nasze "nieprofesjonalne":wink: towarzystwo.
Keti pisze:eve69 pisze:Keti pisze:eve69 pisze:El pisze:Keti pisze:a chłopiec czy dziewczynka?
Kobiety go nie interesują, nawet jak mu się pod nogi rzucają - on woli swój aporteri mnie. Z fanatycznym naciskiem na aporter. Nie przesadzam.
tez mam suczke aporterke, jak jest patyczek albo pileczka, Sonia ma wszystko gdzies
eve, nieprawda ze jak jest patyczek albo piłka, jak jest cokolwiek !!! A moze Czubake na spacer co
eve, ja sie chetnie z nim umówie - i z Toba teztylko wiesz że sie Ciebie jeszcze troche boję, nie mniej jednak zobaczyłabym sie z Toba bardzo chętnie
eve69 pisze:Keti pisze:eve69 pisze:Keti pisze:eve69 pisze:El pisze:Keti pisze:a chłopiec czy dziewczynka?
eve, ja sie chetnie z nim umówie - i z Toba teztylko wiesz że sie Ciebie jeszcze troche boję, nie mniej jednak zobaczyłabym sie z Toba bardzo chętnie
ale mi juz przeszlo, wiec mozesz
eve69 pisze:Daga pisze:Gata pisze:Sopot, 3 lipca. Jest ponoć wystawa na Haffnera, choć nie wiem, czy ktos z wystawiających będzie reflektował potem na nasze "nieprofesjonalne":wink: towarzystwo.
a buuu
czemu tak?
Anka pisze:Buuu, dlaczego mnie nadal nie ma na liście???? Będę!!!! Czy się komu podoba czy nie

Katy pisze:A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
Estraven pisze:Katy pisze:A z Sopotu to chyba ciężko będzie, prawda?
Nie za bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości