S.K.Niekochane XV - dołujące totalne przepełnienie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 19:54 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

nie, to zdjecie jak go odebrałam po drutowaniu, wybudzał sie w mojej łazience, nie było wolnej klatki

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie wrz 19, 2010 19:54 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

joluka pisze:w takim razie potrzebne teksty - wiek Wacusia, jak i kiedy trafił do schronu, dlaczego miał drutowaną szczękę, jakie zabiegi przeszedł (kastracja, szczepienia, odrobaczania), jaki ma charakter, jak dogaduje się z innymi kotami, czy wymaga jeszcze w tej chwili jakiejś specjalistycznej opieki, zabiegów, leczenia? no i do kogo kontakt

Część tych podstawowych informacji na pewno jest na pierwszej stronie wątku. ;-)

joluka pisze:zdjęć chyba wystarczy - Wacuś na pawłowej stronie akurat ma ich sporo - i proszę zdecydujcie, czy ja mam w razie czego robić także allegro, czy obsługuję tylko portale ogłoszeniowe? - ważne jest wrzucanie na fb i nk - kto się tym zajmie?

FB, i całą resztę łącznie z allegro mogę zrobić, tylko muszę dostać tekst. ;-)

EDIT: Teraz doczytałem co pisze Aga_Marlena. ;-) Allegro spokojnie mogę machnąć, tak żeby wszystko było z "oficjalnych" kont Niekochanych. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Nie wrz 19, 2010 20:07 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

To na co mogę się przydać? Chciałabym pomoc Wacusiowi...

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Nie wrz 19, 2010 20:12 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

Aga_Marlena pisze:To na co mogę się przydać? Chciałabym pomoc Wacusiowi...

to może podzielmy się portalami? trzeba na tych, na których się da na bieżąco odnawiać ogłoszenia, żeby były widoczne i cały czas "świeże" - ja mogę wziąć te, na których już mam konta: warszawskie gumtree, szerloka, cafeanimal, adopcje.org, fotoforum gazety.pl

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie wrz 19, 2010 20:14 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

Siriwan co Ty na to?

Aga_Marlena

Post » Nie wrz 19, 2010 20:17 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

To już wasza działka, w to się nie wtrącam. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie wrz 19, 2010 20:20 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

W takim razie pozostanę przy mojej propozycji stronki z allegro. Jeśli jutro będzie tekst z krotka charakterystyka kotka, publikuje ogłoszenie.

Aga_Marlena

Post » Nie wrz 19, 2010 20:21 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

Mała - proszę jak będziesz szykowała teksty dla Wacusia zastanów się od razu, czy nie będzie to dla Ciebie jakąś pomocą, żeby np. w ogłoszeniach zakładanych przeze mnie był kontakt do mnie - nie wiem, czy masz czas i możliwości odbierać zawsze telefon i odpowiadać w razie czego na maile...

ogłoszenia Wacusia będą miały jeszcze jeden plus - gdyby zgłosiło się więcej osób zainteresowanych Wacusiem :ok: to chyba można będzie polecać im wacusiopodobne kociaki od Was - np. Grycana, Pinia, Spartakusa, Iryska.... - jeśli oni rzeczywiście z charakteru podobni...

joluka

Post » Nie wrz 19, 2010 20:24 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

To bardzo dobry pomysł. W schronisku jest wiele czarnych kotków.

Aga_Marlena

Post » Nie wrz 19, 2010 20:27 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

joluka pisze:ogłoszenia Wacusia będą miały jeszcze jeden plus - gdyby zgłosiło się więcej osób zainteresowanych Wacusiem :ok: to chyba można będzie polecać im wacusiopodobne kociaki od Was - np. Grycana, Pinia, Spartakusa, Iryska.... - jeśli oni rzeczywiście z charakteru podobni...

Grycan i Pinio nie tylko z charakteru... Podobno w nocy wszystkie koty są czarne, ale w schronisku za dnia też mam czasem takie wrażenie ostatnio... ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Nie wrz 19, 2010 20:38 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

ja mogę zrobić dla Wacusia ogłoszenie papierowe, potem można by je rozwiesić no i wkleić też na "śledzika" na naszej- klasie
Co Wy na to?? jakoś tak mi teraz przyszło do głowy
Tylko musimy ułożyć w miarę spójny tekst do tych ogłoszeń żeby nie było wielkich różnic między tym na allegro, papierowym itd

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie wrz 19, 2010 20:40 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

jak Mała przygotuje tekst, to będzie jednolity wszędzie - no czasami (na niektórych portalach ogłoszeniowych, gdzie jest limit znaków) będzie skrócony

każda forma ogłaszania i dotarcia do ludzi jest bardzo wskazana - papierowe ogłoszenia do rozwieszenia na tablicach ogłoszeniowych na osiedlach, u wetów, w sklepach zoologicznych itp. na pewno się przydadzą

joluka

Post » Nie wrz 19, 2010 20:49 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

to świetnie, więc ja zajmę się tym papierowym :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie wrz 19, 2010 21:01 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

A ten rudasek to w jakim wieku ? -Magda Lis szuka dla znajomej ale chciała w podobnym wieku jak rezydent - powiem może, żeby zadzwoniły do Iwonki

JOMA

Od: Wto cze 08, 2010 14:12

Post » Pon wrz 20, 2010 8:50 Re: S.K.Niekochane XV - zapraszamy

paulinaelzbieta pisze:to świetnie, więc ja zajmę się tym papierowym :)

super! podobno dobrze jest też rozwieszać w miejscach "odwiedzanych" często przez seniorów - tzn. przy przychodniach, kościołach itp. - to także dobry "target" na adoptujących.... :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

[poprzednia][następna]