Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 10:20 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

miiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt wrz 17, 2010 7:07 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej ZMP! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 17, 2010 7:24 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Cześć Wszystkim :D

Piąteczki są dobre 8) Co u nas? Zorek jest moim kaloryferem, który co chwilę by chciał dostawać żarło, Pulpik dalej się trochę go boi, ale są momenty, że się chłopak przełamuje, a Mała zrywa mi zasłony :twisted: :twisted: Już dwa dni z rzędu zawieszałam od nowa, coś czuję, że dziś mnie czeka to samo :lol:

Coraz zimniej, szczególnie nad ranem, martwią mnie koty w kamienicy koło mojej pracy - jest ich tak kilka a śpią w śmietniku - przynajmniej dzisiaj rano tam siedziały skulone :roll: I tak jest ich mniej niż w lato, aż się boję pomyśleć co mogło się z resztą stać :roll:
No i jest wśród nich mój wymarzony czarny kot, ech... :roll:

kothka pisze:Witajcie :1luvu:
Sto lat Was nie było ;)
Miło Was znowu widzieć :)

A tych zmian u nas to ja się też nie spodziewałam i nie przewidywałam :lol:

Ja już do Bożenki pisałam, ze mi się potroiło w oczach jak do Was zajrzałam 8)

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt wrz 17, 2010 7:27 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

:lol: :lol:
Oj, wieszasz na nowo zasłonki? Wytrwała kobitka z Ciebie! :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 17, 2010 7:30 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

kalair pisze: :lol: :lol:
Oj, wieszasz na nowo zasłonki? Wytrwała kobitka z Ciebie! :ryk:

8)
Na razie nie mam rolet, a że mieszkam na parterze, to jakieś zasłony muszą na razie być. W poprzednim mieszkaniu Małą to w ogóle nie interesowało, teraz wręcz przeciwnie :lol:

Mereth

Post » Pt wrz 17, 2010 7:52 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Zorkowo :D
Będziecie mieli czarnego kumpla? ;)

Gagat
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt wrz 17, 2010 9:32 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

mra mre mri mro mru
Inka

MaryLux

Post » Pt wrz 17, 2010 9:46 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

skoro tu życie wróciło, to sobie zaznaczę ;)

to już nie mieszkasz w Kozichbobkach? :( bo o ile pamiętam, to wspinałam się po schodach, to nie był parter.. :roll:
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Pt wrz 17, 2010 16:54 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Hej Zorkowo :D
Będziecie mieli czarnego kumpla? ;)

Gagat

Duża marudzi i marudzi, że chciałaby jeszcze czarnego kota - nie wiem o co jej chodzi - przecież jakbym się w czarnej farbie wykąpał to pasowałbym jak ulał 8) :lol:
I jeszcze chciałaby krówkę 8O
Chyba już nas nie kocha :roll: :evil:

Zorek

MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
Inka

Inuś robisz gimnastykę buzi i języka? 8)
Z.

catawba pisze:skoro tu życie wróciło, to sobie zaznaczę ;)

to już nie mieszkasz w Kozichbobkach? :( bo o ile pamiętam, to wspinałam się po schodach, to nie był parter.. :roll:

Nie Haniu, od lipca już jestem w Poznaniu 8) Tamta właścicielka wymówiła mieszkanie, bo chciała je sprzedać, więc nie miałam wyjścia, a zresztą i tak chciałam się stamtąd wyprowadzić - dojazdy (czyt. korki ) do Kozich zaczynały mnie lekko denerwować :wink:

Mereth

Post » Pt wrz 17, 2010 19:14 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Mam młodego, spokojnego, kochanego czarnego tymczasika na zbyciu 8)
Ma bardzo dobre maniery, bo tymczasuje sobie w bardzo dobrym domu już od prawie roku :oops:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob wrz 18, 2010 7:38 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avianek agituje.. :mrgreen:
Hej Asiu i kotulki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob wrz 18, 2010 14:06 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Witajcie, ZMP. Podesłać Wam słońce czy macie swoje własne?
PIK

MaryLux

Post » Sob wrz 18, 2010 17:53 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Avian pisze:Mam młodego, spokojnego, kochanego czarnego tymczasika na zbyciu 8)
Ma bardzo dobre maniery, bo tymczasuje sobie w bardzo dobrym domu już od prawie roku :oops:

Iza, widziałam w Twoich adopacjach czarnulka, ale obawiam się, że Zorek jest zbyt dominującym kotem - mogłabym mieć jednak problem :roll:

kalair pisze:Avianek agituje.. :mrgreen:
Hej Asiu i kotulki! :1luvu:

Agituje, ale to wskazane :D
Cześć Bożenko :wink:

MaryLux pisze:Witajcie, ZMP. Podesłać Wam słońce czy macie swoje własne?
PIK

Od czasu do czasu jest, ale trochę mało :roll:

Cioteczki czy u Was w domach jest też tak zimno? U mnie jeszcze nie ma włączonego ogrzewania, nie mam termometru, żeby zmierzyć temperaturę w domu. Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś grzejnika elektrycznego. Kurczę, o sobie się nie martwię, ale żeby kotom nie było za zimno :roll:

Mereth

Post » Nie wrz 19, 2010 15:40 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

U mnie ciepło (lokalna kotłownia), u rodziców miejska ciepłownia też grzeje

MaryLux

Post » Nie wrz 19, 2010 16:11 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Wróciłam z Pulpim od weta...

Wczoraj siedział w kuwecie i nie mógł się wysiusiać i wyszedł z niej i miaukał głośno...ale to było pod wieczór a gdzie ja w sobotę tak późno weta znajdę :roll: Dziś rano Pulp wchodził do kuwety kilka razy i nie mógł nic zrobić - pojechałam dziś do Lecznicy przy UP.
Wetka przepłukała Pulpka, zrobiła badanie moczu ( jutro pojadę po wyniki badania na osad ) i za duże ph i leukocyty. Pulpi już obudzony, bo nie dał sobie nic zrobić - musiała go znieczulić.
Jutro wieczorem jedziemy znowu.
:roll:

Mereth

[poprzednia][następna]