^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 15:34 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Te sterydy faktycznie cuda potrafią zdziałać - moja Pukunia w początkowym stadium choroby na sterydach chodziła (bez nich nie była w stanie), miała apetyt i w ogóle przysparzała mi sporo nadziei. Potem już nawet sterydy przestały działać... :cry:
Ze sterydami nie można przesadzać - to ponoć bardzo obciążające dla organizmu na dłuższą metę.
Współczuję Ci - i trzymam kciuki. Oby znaleźli przyczynę :ok:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pt wrz 17, 2010 17:39 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Trzymam kciuki za apetyt.
Pytanie pewnie trochę retoryczne ale dostałam telefon od opiekunki kotów wolno żyjących, że na podwórku pojawiły się maluchy. W jaki sposób? Kotka urodziła w domu i babsko postanowiło się ich pozbyć, podrzucając małe do tozowej budki... do wysterylizowanej i wykastrowanej populacji. :( Małe szukają dt.

Aniu znalazłaś już coś czarnego? Tam pośród nich jest ponoć taki, niesyczący.

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Pt wrz 17, 2010 17:44 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

nie znalazłam
jak czarne to yes :)

ankazm

Od: Sob mar 20, 2010 12:25

Post » Pt wrz 17, 2010 17:45 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Wytrzymają do niedzieli czy najpóźniej poniedziałku? :mrgreen:

Pixia

Od: Wto paź 27, 2009 15:22

Post » Pt wrz 17, 2010 17:48 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Istna pisze:Te sterydy faktycznie cuda potrafią zdziałać - moja Pukunia w początkowym stadium choroby na sterydach chodziła (bez nich nie była w stanie), miała apetyt i w ogóle przysparzała mi sporo nadziei. Potem już nawet sterydy przestały działać... :cry:
Ze sterydami nie można przesadzać - to ponoć bardzo obciążające dla organizmu na dłuższą metę.
Współczuję Ci - i trzymam kciuki. Oby znaleźli przyczynę :ok:

Czytałam o Twojej walce o Puki.
Mam nadzieję, że kociątko które do Ciebie trafiło po stracie Puki sprawia Ci radośc i pozwala łagodniej znieść jej odejście.

A co do mojego kocura to mam nadzieję, że unormuje mu się apetyt i jeszcze trochę będziemy razem.
Obrazek

Lojka

Od: Czw sie 06, 2009 12:59

Post » Sob wrz 18, 2010 15:20 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

:kotek:

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob wrz 18, 2010 20:23 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Pixia pisze:Trzymam kciuki za apetyt.
Pytanie pewnie trochę retoryczne ale dostałam telefon od opiekunki kotów wolno żyjących, że na podwórku pojawiły się maluchy. W jaki sposób? Kotka urodziła w domu i babsko postanowiło się ich pozbyć, podrzucając małe do tozowej budki... do wysterylizowanej i wykastrowanej populacji. :( Małe szukają dt.

Aniu znalazłaś już coś czarnego? Tam pośród nich jest ponoć taki, niesyczący.

Widze ,zew tym roku jest moda podrzucania karmicielkom maluchow :evil:
Pol krolestwa za udzielenie informacji gdzie w szczecinie moge kupic gazony ogrodowe. To jest takie cos: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... zIhuQhMsg=
Ksztalty bywaja rozne. Potrzebuje 4 sztuki i naprade juz nie wiem gdzie pytac . Kupilam kotom pawilon ogrodowy zeby wiatr im w dupki nie dmuchal a deszcz futra nie moczyl ale nie zainstaluje go poki nie znajde tych diabelnych gazonow .Bez tego pawilon odfrunie :evil:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob wrz 18, 2010 21:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Budmaster
Wszystko w jednym miejscu!!!

Branża: Budowlane materiały

Dobra, ul. Migdałowa 7tel. 91 3121010E-mail do BudmasterBudmasterWizytówka

- stal, wyroby stalowe
- beton, cement
- bloczki betonowe
- szalunki
- piasek
- tarcica, krawędziaki
- usługi budowlane
- usługi transportowe
Posiadamy maszyny do cięcia stali - zapraszamy

Słowa kluczowe firmy: materiały budowlane stal, wyroby stalowe bloczki betonowe płoty, ogrodzenia, cięcie stali, BLOCZKI BETONOWE, STAL, WYROBY STALOWE, MATERIAŁY BUDOWLANE, PŁOTY, OGRODZENIA, CIĘCIE STALI

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TKM Konstruktor Sp. z o.o.
Hurtownia materiałów budowlanych, transport, spedycja

Szczecin, ul. Jesienna 20tel. 91 4313090E-mail do TKM Konstruktor Sp. z o.o.TKM Konstruktor Sp. z o.o.Wizytówka

Sucha zabudowa, płyta kartonowo-gipsowa, profile stalowe i akcesoria, wełna mineralna, wełna szklana, styropian, papa, płyta OSB, kleje, gipsy, gładzie, tynki, cement, wapno, ceramika budowla, bloczki betonowe, Suporex, Porotherm, Poroton, folie izolacyjne, Rotband, Goldband, Dheetrock, ProfilV, docieplenia
Transport, spedycja

Słowa kluczowe firmy: Sucha zabudowa, płyta kartonowo-gipsowa, profile stalowe, akcesoria, wełna mineralna, wełna szklana, styropian, papa, płyta OSB, kleje, gipsy, gładzie, tynki, cement, wapno, ceramika budowla, bloczki betonowe, Suporex, Porotherm, Poroton, folie izolacyjne, Rotband, Goldband, Dheetrock, ProfilV, docieplenia, transport, , IZOLACJE SUCHA ZABUDOWA PROFILE, RIGIPS, PŁYTA GIPSOWO-KARTONOWA, NORGIPS, ROCKWOOL, PAROC, KNAUF, MATERIAŁY BUDOWLANE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Partner Sp. z o.o.
Konstrukcje drewniane - od projektu do montażu.

Branża: Dachy, rynny

Szczecin, ul. Przyszłości 20tel. 91 4621756E-mail do Partner Sp. z o.o.Partner Sp. z o.o.Wizytówka

Oferujemy materiały budowlane w sprzedaży hurtowej i detalicznej:
1. Pokrycia dachowe: dachówki ceramiczne, cementowe, bitumiczne oraz folie i izolacje termiczne
2. Wyroby klinkierowe: cegły i kształtki klinkierowe, płytki elewacyjne i podłogowe, podokienniki
3. Ceramikę budowlaną: Poroton, Porotherm, cegły pełne, dziurawki, pustaki ceramiczne, systemy kominowe, stropy ceramiczne
4. Okna dachowe: Velux, Fakro, Okpol.

Słowa kluczowe firmy: konstrukcje dachowe domy drewniane materiały budowlane więźba, WIĄZARY, WIĘŹBA, KONSTRUKCJE, DACH, MATERIAŁY BUDOWLANE, DOMKI, DREWNIANE, DACHÓWKI, HALE, PUSTAK, MATERIAŁY, DACHOWE, BUDOWLANE, BUDOWNICTWO, KONSTRUKCJE DACHOWE, POKRYCIA DACHOWE, WIĘXBY DACHOWE, DOMKI LETNISKOWE, WIĄZARY DACHOWE, PUSTAKI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Euroinsbud Sp. z o.o.
Producent kostki brukowej, studnie kanalizacyjne, polbruk

Szczecin, ul. Koksowa 4tel. 91 4825207E-mail do Euroinsbud Sp. z o.o.Euroinsbud Sp. z o.o.Wizytówka

Elementy drogowe:

Kostka betonowa
Obrzeża trawnikowe
Krawężniki
Elementy ściekowe
Bloczki betonowe
Płyty chodnikowe
Płyty ażurowe

Elementy kanalizacyjne:

Studnie kanalizacyjne
Zbiorniki okrągłe
Zbiorniki owalne
Zbiorniki prostopadłośc.
Wpusty uliczne
Separatory
Osadniki

Słowa kluczowe firmy: Kostka brukowa, polbruk, płyty, BETON POLBRUK PIASKI ŻWIRY, KOSTKA BRUKOWA, PIASEK, BETON TOWAROWY, STUDNIE, BLOCZKI

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Arbet" Sp. z o.o. Zakład Produkcyjno-Usługowy
Kruszywa, materiały budowlane, prefabrykaty.

Branża: Beton

Szczecin, ul. Piesza 25tel. 91 4821050E-mail do "Arbet" Sp. z o.o. Zakład Produkcyjno-Usługowy"Arbet" Sp. z o.o. Zakład Produkcyjno-UsługowyWizytówka

- Bloczki fundamentowe
- Cegła pełna i dziurawka
- Cement, Wapno
- Kostka brukowa
- Krawężniki
- Kręgi betonowe
- Kruszywa mineralne
- Nadproża
- Obrzeża trawnikowe
- Płyty ażurowe MEBA
- Płyty chodnikowe
- Płyty drogowe
- Pokrywy do kręgów

Słowa kluczowe firmy: beton Szczecin kruszywa betoniarnia kostka brukowa, MASZYNY BUDOWLANE, KRUSZYWA, WYNAJEM, BETON, POMPY DO BETONU, ŁADOWARKI, CEMENT, BETONIARNIA, BETON SZCZECIN, KOSTKA BRUKOWA

ankazm

Post » Sob wrz 18, 2010 23:27 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Arbet nie ma i Partner tez nie. W Partnerze bylysmy z agiis . Poza szczecinem nie szukalam ze wzgledu na transport . No wlasnie u nas robia pustaki, kostki brukowe a durnych gazonow nie.
Zauwaz ,ze nigdzie w ofercie nie wspominaja nawet o gazonach. Mimo to dzieki za wyszukanie. Dla pewnosci podzwonie w poniedzilek .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie wrz 19, 2010 0:11 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

wiesz ja wpisałam te gazony w google i wyskoczyły takie firmy, więc może mają a się nie afiszuja z tym

a składy budowslane na santockiej??

ankazm

Post » Nie wrz 19, 2010 11:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

mamy pozwolenie na kolejny rok budkowania w zaprzyjaźnionej salce
Pomyślcie proszę o folii i taśmie - styropian jak zwykle załatwiamy za free - chyba że chcecie robić budki z potwornie drogiego styropianu budowlanego (lub macie znajomych na budowie którzy po prostu dla was go ukradną :evil: )

Jak zwykle liczę na twórcze rozwiązania które pozwolą kotom przetrwać zimę
oraz na zgłoszenia brygady remontowej ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Post » Nie wrz 19, 2010 11:27 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Szanowna Kocia Dolina - bardzo proszę o podanie mi sposobu wstawienia waszych zdjęć na forum tak, żeby je było widać plissss
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Post » Nie wrz 19, 2010 11:41 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

agiis-s pisze:Szanowna Kocia Dolina - bardzo proszę o podanie mi sposobu wstawienia waszych zdjęć na forum tak, żeby je było widać plissss

Dla mnie to zadanie okazało się niewykonalne :rudolf:

Edit: dziś znowu próbowałam dodać ogłoszenia i znowu nie zostały przyjęte, bo zdjęcia miały złą nazwę ( co złego jest w nazwie zosia i dorka?) i miały nieprawidłowe proporcje, a wcześniej przeczytałam, że rozmiar max. to 800x600 pikseli i orientacja pozioma i te warunki zdjęcia, które wysłałam spełniały. :? Już nic nie rozumiem, ale wygląda na to, że nie muszę. :surprise:
Ostatnio edytowano Nie wrz 19, 2010 18:03 przez e-dita, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Nie wrz 19, 2010 11:51 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

Może zrobimy składkę na folię i taśmę? I sprzęt do ogrzania salki :mrgreen:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon wrz 20, 2010 20:04 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 5

e-dita pisze:
Edit: dziś znowu próbowałam dodać ogłoszenia i znowu nie zostały przyjęte, bo zdjęcia miały złą nazwę ( co złego jest w nazwie zosia i dorka?) i miały nieprawidłowe proporcje, a wcześniej przeczytałam, że rozmiar max. to 800x600 pikseli i orientacja pozioma i te warunki zdjęcia, które wysłałam spełniały. :? Już nic nie rozumiem, ale wygląda na to, że nie muszę. :surprise:

U mnie wszystko działało bezszmerowo - Kocia Dolino - bardzo prosimy o odbanowanie :mrgreen: e-dity i przyjecie jej zdjęć ....koty czekają na domki

agiis-s

[poprzednia][następna]