Witamy-willkommen-welcome u Emila i Lilly-samo zycie :o)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 9:00 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Cześć Słoneczka! :)
Dorotko, nie rezygnuj i dalej walcz! :ok:
Będziemy cię wspierać - zawsze! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 19, 2010 9:04 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Też przywitam się cieplutko :kotek:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 19, 2010 10:49 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

To mi powiedzcie tak ladnie, czemu ten typ sie nadal nie zameldowal u mnie... :-( Jestem az taka ochydna? Chyba nie co Aniu? Jeszcze ujdzie w ciemnosci. :mrgreen:

Witam Was wpoludniowo. Dzis mam dlugi ogon...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie wrz 19, 2010 10:56 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Dorotko, niektórzy faceci są naprawdę zagadką.
Nie przejmuj się :ok:

Erin

Post » Nie wrz 19, 2010 11:27 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

SecretFire pisze:To mi powiedzcie tak ladnie, czemu ten typ sie nadal nie zameldowal u mnie... :-( Jestem az taka ochydna? Chyba nie co Aniu? Jeszcze ujdzie w ciemnosci. :mrgreen:

Witam Was wpoludniowo. Dzis mam dlugi ogon...

Jaki typ? Masz kogoś na oku? :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 19, 2010 11:46 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

SecretFire pisze:To mi powiedzcie tak ladnie, czemu ten typ sie nadal nie zameldowal u mnie... :-( Jestem az taka ochydna? Chyba nie co Aniu? Jeszcze ujdzie w ciemnosci. :mrgreen:

Bo głupi i nie wie co traci!
Jesteś ładną, postawną kobietą Dorotko. Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 19, 2010 13:17 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

:1luvu: Dziekuje Aniu :-) Ty jako jedyna mnie na zeczywistych wymiarach znasz. :ryk: Ale sie pomiejszaja Aniu.

No i...placz jednak zadzialal, bo akurat odlozylam suchawke po przeszlo godzinnej rozmowie z nim. :1luvu: Kurcze, chyba mnie oczarowal, bo mamy sobie tyle do powiedzenie, i jak to sie tu mowi - jestesmy na jednej linii... W tygodniu chce do mnie znowu zadzwonic. :oops:

SecretFire

Post » Nie wrz 19, 2010 13:31 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Oby to było to Dorotko! :1luvu: :ok: :ok:
Chcę żebyż była wreszcie szczęśliwa. Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie wrz 19, 2010 13:34 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Nie mniej niz ja Aniu. :-) Czas pokaze. Czy praca bedzie i czy wszystko inne bedzie.

Lillutek dzis grzeje dupke blisko mnie.

SecretFire

Post » Nie wrz 19, 2010 13:38 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Uuuu... wielbiciel znaczy się :D Fajnie, trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 19, 2010 16:38 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Jeszcze nie Gibutek, ale chciala bym, zeby tak bylo. Moze by troche slonca do mojego zycia wprowadzil... Nie raz to mi az przykro, ze sie z kotami musze rozmawiac.

SecretFire

Post » Nie wrz 19, 2010 18:03 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Super Dorotko :ok:
Ja to już chyba tylko z kotami będę gadać, ale jakoś przestałam się tym przejmować.

Erin

Post » Nie wrz 19, 2010 18:32 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Ty ale tez masz tyle milosci do dania i kazdy mi mowi, ze dekel sie znajdzie. A noz widelec to bedzie ten?! O synie nic nie wiedzialam, ale i to mi nie przeszkadza. Corka u niego, syn u mamy. Fajny glos ma i taki przyjemny jest.

SecretFire

Post » Pon wrz 20, 2010 9:12 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

Secret, czasem trzeba długo czekać, żeby dostać coś cennego. Zwykle okazuje się, że warto było czekać! Dużo szczęścia Tobie życzę i niech słońce dla Ciebie świeci!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon wrz 20, 2010 9:14 Re: Witamy, willkommen, welcome u Emila i Lilly- jest mi lekko

:1luvu: Dzieki Mmk! Nawet jak sa klotnie albo sprzeczki, w dwujke sie latwiej przez zycie idzie...

Dzien dobry Wam :-)

SecretFire

[poprzednia][następna]