Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 18:11 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Ja przeciw bólowych zjadłam już tyle :strach: i nic :cry: tylko kręci mi się w głowie i brzuch mnie boli :cry:
patrzę na ketonal i się boje ,on pewnie by mi pomógł .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 18, 2010 19:17 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Za przeproszeniem - może czopek?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 18, 2010 19:41 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

z przeciwbólowych na zeby to pamięmiętam coś na v ... veramid czy cóś takiego ale ponoć jest jakiś olejek, ktory zapodaje się na zeba (skleroza mnie dopadła) w aptece moze by wiedzieli (chyba z gożdzika, jeżeli nie masz olejku mozna wykorzystać rozgnieciony gożdzik) zawsze to mniej do żołądka... zapytaj, ponoć jeszcze czysty spirytus (lub inny alkohol) do zęba jako okład...
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Sob wrz 18, 2010 21:02 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

zbliża się noc ,boli coraz bardziej ,mam dość .

IrenaIka pisze:z przeciwbólowych na zeby to pamięmiętam coś na v ... veramid czy cóś takiego ale ponoć jest jakiś olejek, ktory zapodaje się na zeba (skleroza mnie dopadła) w aptece moze by wiedzieli (chyba z gożdzika, jeżeli nie masz olejku mozna wykorzystać rozgnieciony gożdzik) zawsze to mniej do żołądka... zapytaj, ponoć jeszcze czysty spirytus (lub inny alkohol) do zęba jako okład...

alkoholu niet u mnie :oops: zaraz wezmę drugi antybiotyk ,niech zdziała cuda :roll: jak nie wezmę siekierke i wyrąbię wszystkie :crying:

mała popierdółka

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ostatnie u mnie foty Tasmanka i Miłki .

Obrazek
maluszki

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 18, 2010 21:12 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Widzę, że popierdółki dogrzewasz lampą... No, ja wiem, że trzeba, że zimno, ale rachunek za elektrykę przyjdzie... :( Cóż zrobić?

Czy pan dzwonił o sunię?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob wrz 18, 2010 21:21 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

NIE ,NIKT NIE DZWONIŁ ,ALE MALUCHA I TAK TRZEBA DOLECZYĆ ,OBSERWOWAĆ CZY TO GRZYB CZY NIE .
zA ZIMNO JEST ŻEBYM MOGŁA ICH NIE DOGRZEWAĆ ,ONE SĄ JESZCZE BARDZO MALUTKIE W DODATKU SIĘ POCHOROWAŁY ,MUSZĄ MIEĆ CIEPŁO.

DALEJ BOLI.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 18, 2010 21:24 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dorcia44 pisze:NIE ,NIKT NIE DZWONIŁ ,ALE MALUCHA I TAK TRZEBA DOLECZYĆ ,OBSERWOWAĆ CZY TO GRZYB CZY NIE .
zA ZIMNO JEST ŻEBYM MOGŁA ICH NIE DOGRZEWAĆ ,ONE SĄ JESZCZE BARDZO MALUTKIE W DODATKU SIĘ POCHOROWAŁY ,MUSZĄ MIEĆ CIEPŁO.

Wiem, Kochana. Tak sobie gderam...

dorcia44 pisze:DALEJ BOLI.

Antybiotyk musi zadziałać. Po dobie już powinno być lepiej. Ściskam mocno, Dorotko, może spróbuj ułożyć się do łóżka?

Marcelibu

Post » Nie wrz 19, 2010 7:21 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dorcia44 pisze:NIE ,NIKT NIE DZWONIŁ ,ALE MALUCHA I TAK TRZEBA DOLECZYĆ ,OBSERWOWAĆ CZY TO GRZYB CZY NIE .

DALEJ BOLI.
mozna nalać w butelki po wodzie gorącej wody albo termofor wziąć-przykryć kocem i małe kłaść-taniej a ciepło.
Chcę powiedzieć Ci Dorciu- jestem zakochana!!!!W FIbi. Fibi vel Fifi(jak nam wyjdzie) jest codziennie wylizywana do czysta przez ciocię Zuzię(jamnik).Koty są zainteresowane na zasadzie-"a jestes no dobra. Mała to nie podskoczy "-czyli akceptacja pomieszana z lekceważeniem.
Ulubiona zabawa Fibi to szaleństwa po podjeżdzie i dzika satysfakca jak tłusty jamnior nie może jej złapać. Zuzia i Fibi to miłość od pierwszego warczenia. Zdjęcia robię dziś.....
Na ząb nic nie pomoże oprócz otwarcia zęba. Zgorzel to straszny ból. Może na pogotowiu coś dadzą w zastrzyku...
Mówię z nasłuchu bo nie wiem jak bolą zęby.Ale z bólem to powinni przyjąć wszędzie.
Serniczek

Post » Nie wrz 19, 2010 8:43 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Renatko czytam i ryczę ,z radości ,nie raz warto dłużej poczekać żeby potem dostawać takie wiadomości .
Fibi vel Fifi to też moja miłość ,już jak ją wiozłam to czułam że jest moja :oops: chociaż była bardzo cichutka ,jak myszka z lekka przerażona ,cziłek nie ,ten sraluszek od raz głośno wołał jestem ,dotykaj mnie ,a ona tylko łypała slipkami .
Wiozłam 4 psy ,każde z nich ma cudowny dom ,cziłek jest u przyszłej pani weterynarz ,rządzi domem :wink: (koleżanki abrakadabry)
Bibi najstarsza sunia zauroczyła wszystkich ,więc ma chyba 4 w niewoli :wink:
Majka jest u koleżanki z którą pracuje ,tyle relacji i to codziennie nie dostawałam nigdy :mrgreen:
no i moje oczko w głowie Fibinka ,ta kruszyna jak zaczynała biegać to jak struś pędziwiatr ,a nauczyła ją tego Pyza :lol: widzę że teraz malutka uczy innych .

dziękuje Serniczku i czekam na foty.

noc okropna ,co 4 godziny łykam przeciw bólowe ,zaraz antybiotyk ,Helicid już łyknęłam ,na śniadanie pije kaszę manną na mleku ,coś muszę pić ,bo ząb przestanie ,a wrzody się pobudza :?
myślę że dla tej kruszynki też znajdę super domek ,jeden już nawet się o nią pyta 8) na razie ją rozpieszczam .
najgorsze jest to że przeliczyłam się z ilością jedzonka jakie mi zostało*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*************to (napisała biała Myszka :wink: ) i muszę jechać po chociaż paczuszkę suchego .

czuje się fatalnie ,opuchnięta ,obolała ,nieprzytomna sen przychodził na chwilkę i szybko odchodził .
jak ja jutro pójdę do pracy ? a pójść muszę :cry: nie mogę schylać głowy ,żadnych gwałtownych ruchów ,a przecież ja tam nie siedzę :cry:
może minie.

wczoraj mieliśmy spotkanie z mamą Karolinki i z Karolinką..........wyszło że to wszystko nasza wina ,bo wszystko działa w jedną tylko stronę .
będzie dobrze ,musi być.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 19, 2010 10:07 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Ech Dorciu tak dużo się na Ciebie zwala :( nie wiem jak pomóc.

Dobrze, że się spotkałyście. Rozmowy mogą dużo dobrego dać.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie wrz 19, 2010 10:15 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Witaj Dorotko.

Ja jak biorę Ketanol Duo na kręgosłup, to muszę brać na żołądek Nolpazę. :kotek:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie wrz 19, 2010 10:41 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

kasia86 pisze:Witaj Dorotko.

Ja jak biorę Ketanol Duo na kręgosłup, to muszę brać na żołądek Nolpazę. :kotek:
może tu Cie przyjmą-musisz otworzyć ząb.
Ostry dyżur stomatologiczny w Warszawie

Nocne ostre dyżury stomatologiczne bywają niezastąpione np. kiedy w nocy albo w święto rozboli Cię ząb. Jeśli wiesz gdzie się udać, to możesz skorzystać z pomocy dentysty i poczuć ulgę. Z tego powodu specjalnie dla Państwa zebraliśmy aktualne informacje dotyczące gabinetów pełniących ostre dyżury stomatologiczne w Warszawie.

Poniższe 3 gabinety pełnią dyżur stomatologiczny w 2010 roku również w ramach umowy z Narodowym Funduszem Zdrowia NFZ. Pacjent ubezpieczony w NFZ powinien być przyjęty w nagłych przypadkach w dzień powszedni w godz. 7.00 – 19.00, a w sobotę, niedzielę i święta przez 24 godziny.

Prywatna Przychodnia Lekarska
ul. Stefana Bryły 6, Warszawa
Tel. 22 857 48 48; 22 647 08 96
Soboty, niedziele i święta: całodobowo
Dni powszednie: 8.00 – 20.00
http://www.prywatnezdrowie.pl/kliniki-i ... -lekarska/

Poradnia Rodzinna „Zdrowie”
ul. Kondratowicza 27 B, Warszawa
Tel. 22 814 58 16
Dni powszednie: 7.00 – 19.00

http://www.prywatnezdrowie.pl/kliniki-i ... a-zakladu/

NZOZ Lecznica Stomatologiczna „Gocław 24h”
ul. Fieldorfa 5, Warszawa
Tel. 22 671 46 65; 22 671 11 78; 22 671 11 92
Dni powszednie: 7.00 – 19.00

http://www.prywatnezdrowie.pl/kliniki-i ... na-goclaw/
Serniczek

Post » Nie wrz 19, 2010 14:12 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dzwoniłam ,jasne że mogę przyjechać ale powiedziano mi że jeżeli wzięłam antybiotyk to trzeba czekać ,nic nie zrobią jeżeli jest zgorzel :cry:
wyrwanie na zapisy.
zobaczę może moja brygadzistka zgodzi się abym jutro na popołudnie nie przyszła ,pójdę do dentysty.
boje się myślec co będzie rano i następna noc przede mną...

kasia86 pisze:Witaj Dorotko.

Aniu ja biorę Nolpazę na stałe ,wyżarłam wszystko ,a wcale tania nie jest ,znalazłam w domu Helicid b. dobry, Grzegorz go używał a teraz ja.
Jestem biała spuchnięta umęczona i mam dość wszystkiego ,byłam w sklepie ,szczerze się przyznam nawet się nie umyłam :oops: byle tylko dotrzeć ,zrobić zakupy i szybko wrócić ,jest mi wszystko jedno co sobie o mnie pomyślą :oops: :cry:
próbowałam zjeść jajko na miękko ale nie da rady ,zostaje przy kaszy mannej.

Bartek na cały dzień w pracy ,niestety już mu się kończy ,tylko do końca września.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 19, 2010 19:43 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

namacałam że ta maleńka suczka ma dwie dziurki w główce ,wiem że bywają niezarośnięte ciemiączka ,ma takie Pyza i Amanda ,ale ta malizna ma dwie dziurki po bokach główki , a nie jedna na środku ,to chyba nie jest normalne ,muszę spytać wetki co o tym sądzi ,czy ktos z was zna taki przypadek :?:
czy to z karłowatości czy z niedożywienia?
nie dałam rady podjechać po jedzenie dla niej :oops: ugotowałam jej kuraka.

Tak na prawdę to tamtego dnia ja myślałam że to kociaka trzymają :oops: dopiero jak podeszłam bliżej zobaczyłam psinkę.

martwię się jak ja jutro pójdę do pracy ,jestem tak osłabiona lekami że każdy krok to pot i zarzucanie raz w prawo raz w lewo ,a nic nie piłam :twisted:
ta nie moc jest straszna ,ale jak nie pójdę ,na moje miejsce będzie szybko następna :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 19, 2010 20:15 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Fibi w domu i zagrodzie:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Serniczek

[poprzednia][następna]