PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 20:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Już jesteś? 8O 8O 8O Ile mandatów zapłaciłaś? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob wrz 18, 2010 21:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

na drodze ani jednego :mrgreen: a z fotoradarów to do 30 dni się dostaje.
jedzie się okrutnie bo objazdy , rozkopy. Chociaż w tą stronę lepiej mi się jechało. Jeszcze w październiku czeka mnie Kraków- ale to blisko, w listopadzie wyjazd do Stolycy i w grudniu Kraków - i na ten ro dość szkoleń/ wszystko za własne pieniądze :evil: /
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob wrz 18, 2010 21:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A w Szczecinie twoich dokształtów nie robią? :roll: :mrgreen: Grzybki jeszcze są.... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob wrz 18, 2010 21:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Jeszcze w Szczecinie nie było, ale kto wie?? Kupiłam wracając i teraz obrabiam co by ususzyć. Oczywiście połowa do wywalenia :evil:
Obrazek

majencja

Post » Nie wrz 19, 2010 2:33 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:na drodze ani jednego :mrgreen: a z fotoradarów to do 30 dni się dostaje.
jedzie się okrutnie bo objazdy , rozkopy. Chociaż w tą stronę lepiej mi się jechało. Jeszcze w październiku czeka mnie Kraków- ale to blisko, w listopadzie wyjazd do Stolycy i w grudniu Kraków - i na ten ro dość szkoleń/ wszystko za własne pieniądze :evil: /

No ja mysle ze jak bedziesz w Krakowie to wpadniesz na jakas kawe, co? :) Zapraszam :)

A ja przed chwila skonczylam ukladac z grubsza papiery w pudelkach i sortowac smieci z szafek. Jutro musze rano wczesnie wstac bo mam catsitting a potem koci piknik na Bloniach... do 18 bede dzieci musztrowac i tresowac prowadzac konkurs rysunkowy - prosze o czary zeby pogoda byla znosna bo dalej nie posiadam kaloszy.

O zimie nie chce rozmawiac, wiem ze bedzie straszliwa, ale na razie jest JESIEN i tego sie trzymamy. O.
Ide spac. TZ napalil w piecu spaliwszy stare papiery i dokumenty przedatowane, tak wiec wrzucam na siebie gruba pizamke (niestty nie flanelowa) i ide w kimono :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie wrz 19, 2010 6:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

solangelica pisze: Jutro musze rano wczesnie wstac bo mam catsitting a potem koci piknik na Bloniach...

Będziesz gwiazdą? 8)
A ja ci tylko chciałam nieśmiało przypomnieć ,że zdaje się miałaś do Będzina przyjechać? :roll: Jak zacznę pracę, to już nie będzie tak łatwo... :? Jakkolwiek nie wiem kiedy to będzie, ale... wiesz nie znamy dnia i godziny :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 19, 2010 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Idę dziś na grzybyyy!! :mrgreen: Niestety czas wyciągnąć płaszcz skórzany i rękawiczki bez palców, ale damy radę. Btw.wreszcie grzeją :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie wrz 19, 2010 10:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja też za chwilę wybieram się na grzyby. :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie wrz 19, 2010 10:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mulesia pisze:Ja też za chwilę wybieram się na grzyby. :D

Heheh, teraz to jakas obsesja - pół Polski grzyby zbiera :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie wrz 19, 2010 18:07 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

AniHili pisze:
Mulesia pisze:Ja też za chwilę wybieram się na grzyby. :D

Heheh, teraz to jakas obsesja - pół Polski grzyby zbiera :lol:

Bo są! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie wrz 19, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Vill, fajnie, że zaglądasz.
Jasdor - gratulacje.
Nadgryziony Pompon - uśmiałam się wielce. Ja swego czasu odgryzałam się Bolkowi, nie pomogło to nic a nic, nadal na mnie polował do czasu, gdy mu Lolka zafundowałam.
W łazience dywaników u mnie niet - Murzyn radośnie je obsikiwał.
Wróciłam ze szkolenia w Wawie, teraz czeka mnie Ciechocinek i potem pewnie jeszcze raz Wawa i mam nadzieje, że koniec wyjazdów.
A w domu wreszcie zaczęli nieco grać, nie na tyle by grube ciuchy wysychały przed ześmierdnięciem. Z tego powodu torba podróżna nadal w pokoju stoi, wszystko do prania w nią ładuje i nie wiem czy to już po wakacjach czy przed.
Kotko Doroty, gdy zobaczyłam czerwony podpis o nieodbieraniu telefonów coś mi się przypominało :roll: W tym tygodniu się do Ciebie odezwę :piwa:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie wrz 19, 2010 19:09 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

A drugie pół kupuje :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Nie wrz 19, 2010 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

majencja pisze:A drugie pół kupuje :mrgreen:

I połowę wywala :twisted: :ryk:
Majencjo twoja papryczka wymiata - dzisiaj dorobiłam całą furę kolorowych słoiczków :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie wrz 19, 2010 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

To prawda, ale wywala trochę ze swojej winy- bo wystarczy jedna dziurka i już sruuuu. A też żal mi tych ludzi się zrobiło, no więc wzięłam wszystkie co mieli nie patrząc tak do końca jak one wygladają :mrgreen: i czy mi tyle trza. Ale zupka była przednia i ususzywszy dość dużo tak że uszka grzybiowe na Wigilię zapewnione
Obrazek

majencja

Post » Nie wrz 19, 2010 19:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponku przyjade... byc moze 24 wrzesnia po kontroli bym wpadla do Ciebie - i wrocila do krk w sobote, ale to wszystkoz alezy od kasy. Jestem teraz splukana i jutro mam dostac 40 zl od kolezanki za spylenie jej sweterkow od babci, mam nadzieje ze przyniesie kase bo w lodowce nawet swiatlo wyszlo :evil:

Wrocilam z pikniku, bylo bosko. Dwa nasze kociszcza znalazly domki :) dzieci mnogo a mnogo i chyba wroce do pedagogiki bo sie bawilam swietnie. Wycyganilam pare gadzetow, m.in.karme dla kotow, psa, miski, ksiazke o psich emocjach, magnesy, smycz i dlugopisy. Nogi wchodza mi w .... tylni rewir a tak wgole to pojde chyba dzis wczesniej spac...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]