Jestem w domu

Dziękuję wszystkim, którzy dołożyli się do mojego leczenia, dzięki Wam mój stan się na tyle poprawił, że jem sama, nie męczą mnie kroplówkami. Śpię sobie na fotelu pod ciepłym polarkiem od Zabers

Dziękuję Wam wszystkim, dzięki Wam żyję!
Najbardziej dziękuję Pani Małgosi z lecznicy Multivet, która robiła dla wszystko i jeszcze więcej!!!! Jest niesamowita, oprócz tego, że jest doskonałym lekarzem to jeszcze bardzo wrażliwym człowiekiem, z ogromną cierpliwością ćwiczyła ze mną, karmiła mnie, kąpała. Wracam do niej na weekend, żeby oceniła, czy w domku dobrze się mną opiekują
Ogromne podziękowania za każdy grosz, to oczywiście nie koniec wydatków, mam nowy banerek - wymagam specjalistycznego jedzenia, lekarstw, pieluszek i rehabilitacji. Moja nowa rodzina zrobiła na mnie bazarki
Dziękuję Never i alareipan, które o mnie walczyły i wierzyły.
Dziękuję mojej nowej przyjaciółce Bianca4, która będzie przyjeżdżać z daleka, żeby ze mną ćwiczyć i mnie masować.
Dziękuję każdemu, kto każdego dnia wchodzi na mój wątek, kto się interesuje i za wszystkie dobre słowa.
Bardzo tez dziękuję Gosi Frąc za wszystko.
Może niewiele czasu mi zostało, ale jego jakość jest wara każdego cierpienia, którego do tej pory zaznałam. Słyszałam jak rozmawiali Duzi w kuchni, że będę dziś spała w łóżku, uwierzycie?