Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hej Koteczki i Madziu!
margaretka2002 pisze:Ja sprzedalam niedawno z zyskiem. Co chcesz wiedziec?
tillibulek pisze:margaretka2002 pisze:Ja sprzedalam niedawno z zyskiem. Co chcesz wiedziec?
ale przy tych cenach, ktore polecialy na łeb na szyje??
my kupowalismy mieszkanie 2 lata temu, a teraz, po dzisiejszych cenach, nie wiem nawet czy nam sie zwrocą koszty urządzenia (raczej na to nie licze)![]()
dalam ogloszenie na oferty.net, na gumtree i na FB - ale oferta widoczna jest na pierwszym serwisie na dwudziestej ktorejś stronie, a na gumtree tez daleko z tylu.... nie wiem co robie zle....
sprzedawalas sama czy przez agencje?
tillibulek pisze:
margaretka2002 pisze:Ogloszenie dawalam na gumtree takie za 8.50 zl, na gratce takie samo, na olx, na oferty.net, tuznajdziesz.pl, bezposrednikow.pl, krn.pl, allegro, otodom.pl i innych serwisach. Zrobilam "wysprzatane" zdjecia. Ogloszenie poszlo wieczorem a od rana mialam setki telefonow od posrednikow. Podpisalam umowy z 35 biurami i sprzedalam przez agencje. Nie dlatego, ze tak chcialam, tylko dlatego, ze prywatni ludzie po prostu nie dzwonili. Zadzwonily 2 osoby - jedna chciala, zebym spuscila 50 tysi... Wcale nie sprzedala agencja z najwyzsza prowizja - raczej jedna z nizszych, 1,5% brutto. Jesli przychodzili posrednicy, ktorzy chcieli wiecej niz 1,5 % netto kazalam im reszte dobic do ceny.
Kociara82 pisze:tillibulek pisze:
jaaaaaaaakieeeeeeee cuuuuuuuuudaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te szylkretki i ten niebieski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jakas dlugowlosa kocia pieknosc sie trafila tez...
![]()
![]()
![]()
jak z wystawy kocich pieknosci
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 1006 gości