MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 10:38 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Już napisałam email - podlinkowałam Mrusię i Frygę i teraz mam wyrzuty sumienia, że też Frygę.. :oops: :oops: :oops: sorry, mam nadzieję, ze mi wybaczycie - już drugi raz tak nie zrobię..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 18, 2010 13:25 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

no cóż, decyzja będzie należeć do tej dziewczyny. Mrusia prędzej czy później znajdzie dom, bo jest śliczna.

Ważne, żeby ten kontakt okazał się w porządku :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob wrz 18, 2010 13:35 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Sorry raz jeszcze.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 18, 2010 13:39 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Przed chwilą dostałam email - MRUSIA WPADŁA W OKO !! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob wrz 18, 2010 14:40 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

rozmawiałam z Marzeną-niech się dzieje wola boska-

Mruśka jest tak cudowna i tak się pokochali z Arnim że żal byłoby mi ją oddać straszliwie... :cry: :cry: :cry:

ale przecież to tymczaski i celem jest znalezienie im dobrego domu.. :D :D :D

dlatego wszystko zależy od domku-jak będzie fajny to niech Mrusia idzie w świat i niech będzie szczęśliwa-zwłaszcza że będzie miała kotka za przyjaciela-ta ważne aby miała towarzystwo bo ona kocha mieć kotka :1luvu: :kotek: :1luvu:

żal tylko Arniego-już drugi raz zostałby sam-czy nikt nie szuka kociaków?
przecież kociaki są super-wśród mojej szóstki rezydentów są 2 koty i trzymają się domu o wiele bardziej niż kocice-praktycznie nie wycjodzą na krok-całymi dniami śpią w domu a latem na trawniku :) :)

Mrusiaczek je bardzo ładnie :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: -oczka już prawie zawsze(z b.małymi wyjątkami) nie łazawią :) :)

nawet brzusio się trochę zaokrągla :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob wrz 18, 2010 15:08 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Biedulek :( Ja też się dziwię, że ludzie wolą kotki. Moja jest dziksza niż 3 pozostałe kocury...

Smarti, cieszę się, że Mrusia się podoba. Zgadzam się, że domek MUSI być super i to jest warunek.Piszę pw.

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob wrz 18, 2010 15:10 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

słusznie,jak teraz Mrusia by nie poszłą to można by założyć im wątek we dwoje. :kotek: :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob wrz 18, 2010 15:17 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Biedny Arni znów sam :(
:ok: :ok: :ok: za Mrusie

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob wrz 18, 2010 15:41 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

CatAngel pisze:Biedny Arni znów sam :(

przecież jeszcze się nic nie zdecydowało, spokojnie :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob wrz 18, 2010 22:40 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Marzenia11 pisze:

przecież jeszcze się nic nie zdecydowało, spokojnie :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mrusia znalazla juz dom? Jesli nie, prosze ew. kontakt na priw.

naznaz

Od: Pt wrz 17, 2010 19:07

Post » Sob wrz 18, 2010 23:44 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

naznaz pisze:
Marzenia11 pisze:

Mrusia znalazla juz dom? Jesli nie, prosze ew. kontakt na priw.

Ho, ho, zaczyna się casting na domek dla Mrusieńki :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie wrz 19, 2010 0:10 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

wiecie co-przed chwilą dwa razy widziałam identycznego kota jak Smarti-na ganku siedział tak jak zawsze Smarti siada-dokładnie tak jak na tym zdjęciu.. A Smarti śpi na fotelu więc to nie był na pewno on..
przecież to nie jest tak popularne umaszczenie-maż się śmieje że mam zwidy i że zawiezie mnie jutro do weta po zielone papiery..

strasznie dziwne uczucie-taki klonik mojego kicia zobaczyć-nawet spojrzenie to samo 8O 8O 8O

smarti pisze: mój prześliczny Smarti
11 :D :D

Obrazek

smarti

Post » Nie wrz 19, 2010 9:43 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:wiecie co-przed chwilą dwa razy widziałam identycznego kota jak Smarti-na ganku siedział tak jak zawsze Smarti siada-dokładnie tak jak na tym zdjęciu.. A Smarti śpi na fotelu więc to nie był na pewno on..
przecież to nie jest tak popularne umaszczenie-maż się śmieje że mam zwidy i że zawiezie mnie jutro do weta po zielone papiery..

strasznie dziwne uczucie-taki klonik mojego kicia zobaczyć-nawet spojrzenie to samo 8O 8O 8O
[/quote]

:ryk: :ryk: :ryk:
ZDARZA SIĘ.. :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Nie wrz 19, 2010 15:50 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Net wrócił :dance: :dance2: :dance:
Przymusowy odwyk od miau to straaaaaszna sprawa :wink:

Wchodzę na wątek po takiej okropnej przerwie, a tu taaaaaakie wieści!!!! Super, że Mrusieńka ma powodzenie. Trzymam kciuki za finalizację adopcji :) :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie wrz 19, 2010 22:14 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Czy ktos mi pomoze - jestem zainteresowana Mrusia i jeszcze natknelam sie na inna sierote - faceta, tez czarno-bialego, chyba z Radomia, szuka domu od dawna, "nie wspolpracuje z tymczasowym wlascicielem" i leje inne koty. Z opisu pamietam, ze cierpliwie czeka az inne koty zdjedza, dopiero przystepuje do posilku. Ktos kojarzy tego "chlopaka"? Jesli tak, prosze o odpowiedz na prw.

naznaz

Od: Pt wrz 17, 2010 19:07

[poprzednia][następna]