Maluchy w KAN do GRUDNIA mogą czekać na dt/ds! Pilne adopcje

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 8:26 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

A gdzie on jest? A tak w ogóle to piszę poważnie, jakby się umówić na jesno zdjęcie w kilka osób, to skutecznie można zwiększyć notowania, bo mnie się szykuje pracowita zima, mało czasu na internet :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob wrz 18, 2010 12:17 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

wątek Przedszkola na gazeta.pl -
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1146,11 ... 58683.html

to nie fotoforum, ale wątek.. nie wiem, czy można na fotoforum zrobić dla wszystkich, chyba musiałoby być wspólne zdjęcie?

info też w pierwszym tego wątku
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob wrz 18, 2010 16:58 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

kociamyszo, probuję wejść na foty, pokazują się jakieś kaczki, pokoje itp. a gdzie szukać naszego koteczka???
ja chyba nie umiem z tego korzystać!!! :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob wrz 18, 2010 18:40 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

No Agatka jest na fotoforum: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2416 ... gatka.html, prosimy o więcej komentarzy pod fotką
A wątek zbiorczy jest tu: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1146,105719823.html komentować można klikając na wybrane zdjęcie

Nie wiem czy to o to chodziło :oops:

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Nie wrz 19, 2010 0:18 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

Hanulka pisze:kociamyszo, probuję wejść na foty, pokazują się jakieś kaczki, pokoje itp. a gdzie szukać naszego koteczka???

:) wchodzisz na fotoforum.gazeta.pl:

http://fotoforum.gazeta.pl/0,0.html i po lewej stronie masz rubryczke szukaj, wybierasz uzytkownika i wpisujesz mysiulek08, bo zdjecia sa w mojej galerii. Pokaze Ci wtedy wszystkie moje foty. Klikasz na wybrane zdjecie i piszesz pod nim komentarz :)

Komentarzy mozna wpisywac dowolna ilosc w dowolnym czasie, nikt o spam nie bedzie scigany :wink:

mozna tez wchodzic od razu na zdjecia klikajac na podane wyzej linki.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie wrz 19, 2010 0:20 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

ewik1976 pisze:No Agatka jest na fotoforum: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2416 ... gatka.html, prosimy o więcej komentarzy pod fotką
A wątek zbiorczy jest tu: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1146,105719823.html komentować można klikając na wybrane zdjęcie

Nie wiem czy to o to chodziło :oops:

chyba o to :)

kociamysza

Post » Nie wrz 19, 2010 0:22 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

taizu pisze:A gdzie on jest? A tak w ogóle to piszę poważnie, jakby się umówić na jesno zdjęcie w kilka osób, to skutecznie można zwiększyć notowania, bo mnie się szykuje pracowita zima, mało czasu na internet :(

Taizu, pewnie, ze mozna zmasowac atak na jedno zdjecie :) Z kazdego zdjecia maluchow mozna przejsc do ich watku na fotoforum

Pisanie kometarzy jest wazniejsze niz pisanie w watku :)

kociamysza

Post » Nie wrz 19, 2010 13:47 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

kociamysza pisze:
Hanulka pisze:kociamyszo, probuję wejść na foty, pokazują się jakieś kaczki, pokoje itp. a gdzie szukać naszego koteczka???

:) wchodzisz na fotoforum.gazeta.pl:

http://fotoforum.gazeta.pl/0,0.html i po lewej stronie masz rubryczke szukaj, wybierasz uzytkownika i wpisujesz mysiulek08, bo zdjecia sa w mojej galerii. Pokaze Ci wtedy wszystkie moje foty. Klikasz na wybrane zdjecie i piszesz pod nim komentarz :)

Komentarzy mozna wpisywac dowolna ilosc w dowolnym czasie, nikt o spam nie bedzie scigany :wink:

mozna tez wchodzic od razu na zdjecia klikajac na podane wyzej linki.

aaaa, no dobra, tak zrobię..
ale to właśnie ja na te linki wchodziłam i jakaś kaczka mi wyskoczyła :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie wrz 19, 2010 13:56 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

Hanulka pisze:ale to właśnie ja na te linki wchodziłam i jakaś kaczka mi wyskoczyła :mrgreen:

Ta kaczka to pewnie reklama innych zdjęć, mnie wczoraj wychodziły grzyby :mrgreen:

taizu

Post » Nie wrz 19, 2010 14:26 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

taizu pisze:
Hanulka pisze:ale to właśnie ja na te linki wchodziłam i jakaś kaczka mi wyskoczyła :mrgreen:

Ta kaczka to pewnie reklama innych zdjęć, mnie wczoraj wychodziły grzyby :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale numer :!: czyli mniej więcej w grzybowym temacie :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie wrz 19, 2010 14:31 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

Hanulka pisze:
taizu pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ale numer :!: czyli mniej więcej w grzybowym temacie :ryk:

Nawet myślałam, że to aluzja, akurat z grzybów wróciłam, też robiłam fotki...

taizu

Post » Nie wrz 19, 2010 19:09 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

mój TŻ też grzybiarz i grzyby mam na ekranie.. same się normalnie wyświetlają i zmieniają.. technika :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie wrz 19, 2010 21:36 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

Czy Emi ma wiecej fot?

Zreszta foty, foty i tak potrzebne :)

kociamysza

Post » Pon wrz 20, 2010 8:44 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

kociamysza pisze:Czy Emi ma wiecej fot?

Zreszta foty, foty i tak potrzebne :)

sprawdzę, ale raczej ja nie mam.. może andżelika?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 22, 2010 8:06 Re: Kocie maluchy z RTOZ KAN: pilnie domki potrzebne! cudeńka!!

kocie maluchy utknęły..do góry po domki i do cioć :ok: :ok:

zaraz poszukam Emi :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]