Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 18:49 Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

Naprawdę lubiłam Danio, reklamy z Małym Głodem i ich konto na Facebooku. Ostatnio zaczęły mnie niepokoić wpisy Małego Głoda dotyczące pupila. Brzmiały mniej więcej tak:

"Mam pupila. Nie wiem co z nim zrobić".
"Pupil się za mną kręci"
"Przywiązałem pupila do klamki"
"Nie karmię pupila"

Potem pojawiło się zdjęcie, że niby pupilem jest komar...aleeeee....

Dzisiaj pojawił się wpis, że Głód oddał pupila do schroniska. Wpis wielu osobom się nie spodobał... Mi też...

Zwracałam uwagę wielokrotnie na profilu, zwracali uwagę inni użytkownicy... Na nic. Oto dowód:

Obrazek

Jestem zbulwersowana. Codziennie rano jadłam w pracy Danio... teraz będe jadła cokolwiek innego... a Danio powinien sie kajać. Mysle czy nie napisac do Danone...
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon sie 30, 2010 13:50 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

Idę wyrazić negatywne emocje :evil: Zawsze nie cierpiałam tego świństwa z gumą arabską :evil:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 13, 2010 10:27 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

zadzwoniłam do Danone do działu kontaktu PR przepraszaja i po 14 maja sie wypowiedziec dlaczego to umiescili

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Wto wrz 14, 2010 9:16 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Wto wrz 14, 2010 9:23 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

A ja przestałam kupować Danio. :twisted: Jak powiedziałam dzieciom o tej reklamie to nie chcą już jeść jogurtów Danio.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt wrz 17, 2010 22:23 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

Ja tylko mam nadzieję, że ten filmik rzeczywiście powstanie... może trafiłby do większej ilości ludzi, nie tylko na facebooku...
Ot, jak to jest jak ktoś nie pomyśli... eh, co za ludzie :|
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Sob wrz 18, 2010 7:34 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

Ktoś faktycznie bardzo nie pomyślał o wizerunku swojej firmy i zamieścił taki idiotyczny wpis na Facebooku.

Ale i z drugiej strony wyszło szydło z worka i widzimy jacy naprawdę są ludzie co boli...
Najlepsze gry logiczne

Mintek

Od: Pt wrz 17, 2010 12:20

Post » Pon wrz 20, 2010 23:29 Re: Mały Głód propaguje oddawanie do schronisk.Ja bojkotuję...

Danone od wiek wiekow byl zalosny. jak nie niemal gole kobiety w reklamach przed sama dobranocka i sprawa z trujacymi Actimelami to jeszcze teraz glod podsmiewuje sie ze schronisk. nigdy tego do ust nie wezme! dzieki za informacje.
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34