Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Zdobądźmy razem pieniądze na sterylizacje kotów! Proszę, zajrzyjcie do bannerka w moim podpisie i wątku Operacji Zabieg. Jeśli uda nam się wygrać konkurs, całość nagrody przeznaczymy na akcję sterylizacji kotów. Tyle kotów można by wykastrować!!! Prosimy, głosujcie i zaproście do głosowania swoich znajomych kociolubów. Głosować można do 15-tego, zostały nam 3 dni!
alareipan pisze:Zatem wysłałam przed chwilą kasę za ciężarówkę i kocura Joli_K, zostanie druga kotka.
alareipan pisze:
Przelałam do Joli_K 120 zeta za zaległą, niespłaconą kotkę.
XAgaX pisze:alareipan pisze:delfinka pisze:Alareipan, wracam do starego pomysłu z nakrętkami. Czy to nadal aktualne?
Nie Delfinku, ze względów logistycznych nakrętki poddałyśmy. Ale za to ZŁOM mile widziany![]()
osoby zainteresowane, gdzie w Warszawie można oddać nakrętni na zbożny cel (dla potrzebujących ludzi, w szczególności dzieci) proszę o PW.
Mam 175 zeta, czy ktos coś planuje?
napisałam Kasi (dziewczynie od kolorowej wypowiedzi), żeby na ten tydzień (13-19 IX) umawiała zabieg. Chyba, że Iwona potrzebuje na aborcyjne, to za Kaśkę założę, bo nie ma na co czekać.
psiama pisze:To ja cichutko z boczku sobie stane, wataska podsiknę i strasznie głośno wrzasnę: kobitki DOBRA ROBOTA![]()
kotika pisze:Mam kilka kotek w ciąży do sterylizacji.
To kotki ze stadionu. Jest też jeden kocurek wyrzucony z domu.
Szukamy mu domu, ale warto byłoby najpierw go wykastrować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 382 gości