AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 02, 2010 8:13 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

J.D. pisze:zrobione

jeszcze raz bardzo dziękuję :1luvu:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt wrz 17, 2010 19:46 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Ratunku, pomocy znalazłam maleństwo
ObrazekObrazek
nigdy nie miałam do czynienia z takim małym kotkiem. Nie wiem jak mam karmić a na dodatek całymi dniami nie ma nas w domu. Nie mogę go zatrzymać.

Proszę pomóżcie.
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Pt wrz 17, 2010 20:38 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Elwirka pisze:Ratunku, pomocy znalazłam maleństwo
ObrazekObrazek
nigdy nie miałam do czynienia z takim małym kotkiem. Nie wiem jak mam karmić a na dodatek całymi dniami nie ma nas w domu. Nie mogę go zatrzymać.

Proszę pomóżcie.

załóż pilny wątek na kotach a póki co karmić trzeba mlekiem np mixol, co ok trzy godziny, również w nocy (bo maluch chyba ma nawet zamknięte oczka), można convalescencem instant, trzeba masować brzuszek mokrą, ciepłą watką aby się kocie wysiusiało i zrobiło kupkę. To tak na szybko. Ale jeżeli nie ma Cię za często w domu to trzeba na gwałt kogoś znaleźć kto odchowa maluszka

Tweety

Post » Pt wrz 17, 2010 20:49 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

W sklepie był tylko Catmilk, ale ile tego mleka - mam tylko strzykawkę podałam mu 1 centymetr czy to wystarczy?
Oczka ma jeszcze zamknięte.
Wątek zrobię ale jak do poniedziałku nikt się nie znajdzie to muszę oddać go do schroniska, nie mogę go na cały dzień zostawić samego.
ObrazekObrazekObrazek

Elwirka

Post » Pt wrz 17, 2010 21:11 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Elwirka pisze:W sklepie był tylko Catmilk, ale ile tego mleka - mam tylko strzykawkę podałam mu 1 centymetr czy to wystarczy?
Oczka ma jeszcze zamknięte.
Wątek zrobię ale jak do poniedziałku nikt się nie znajdzie to muszę oddać go do schroniska, nie mogę go na cały dzień zostawić samego.

jak ma zamknięte oczka to w schronie go uśpią od kopa :( , nie karmiłam nigdy takiego maluszka jeszcze niewidzącego, ale podpowiadają mi, że powinien zjeść ok 3 ml. Lepiej podawać butelka o maleńkim smoczku nawet wkraplając mu do pysia, może będzie ssać a jeszcze lepiej kroplomierzem, przy strzykawce łatwo się zachłysnąć

Tweety

Post » Pt wrz 17, 2010 21:12 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Zrobiłam wątek nie wiem czy dobrze na kociarni

viewtopic.php?f=13&t=117320

Serce mi się kraje, ale naprawdę nie może zostać u mnie :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Elwirka

Post » Pt wrz 17, 2010 21:15 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Elwirka pisze:Zrobiłam wątek nie wiem czy dobrze na kociarni

viewtopic.php?f=13&t=117320

Serce mi się kraje, ale naprawdę nie może zostać u mnie :cry:

na "kotach" ma większy sens, bo tu jednak jest więcej zaglądających

Tweety

Post » Pt wrz 17, 2010 21:21 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Ale dzisiaj w domu nic innego nie mam oprócz strzykawki. Czy może lepszy byłby palec z rękawicy gumowej?
ObrazekObrazekObrazek

Elwirka

Post » Pt wrz 17, 2010 21:47 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

Elwirka pisze:Ale dzisiaj w domu nic innego nie mam oprócz strzykawki. Czy może lepszy byłby palec z rękawicy gumowej?

nie próbowałam, strzykawką trzeba bardzo ostrożnie aby malec się nie zachłysnął

Tweety

Post » Pon wrz 20, 2010 23:54 Re: AFN - fotocegiełki na utrzymanie naszych podopiecznych

izydorka pisze:tak, do dagmary-olgi
nie płacę za nie, ale wyśle na jedno konto, ona i tak do Was wyśle

albo mam większe problemy ze wzrokiem niż mam albo faktycznie nie dostałam od Ciebie danych do wysłania zdjęć :roll:

Tweety

[poprzednia]