Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Czy ty wiesz, że jako tortury powinno być zakazane budzenie ludzi przed 7a w dni wolne?![]()
Ale tak, jasne że będę, choć mogę być nieco nietomna.
Dorota Wojciechowska pisze:Oj tyle sie dzieje:) Jutro wazny dzień- kolejny maly krok ku lepszemu. A ja pomimo tygodniowego lezenia w łozku nie moge w tym uczestniczycNadal chyrlam jak gruzlik pomimo zmiany antybiotyku. Mocno wspieram was za to mentalnie
Rybka_39 pisze:Ja od 9 do 11 jestem w Katowicach, wpadnę więc na 11 z doskoku mogę pomagać, ale mam inną propozycję nie do odrzucenia, odezwę się z ta propozycją jutro
Filomen pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Oj tyle sie dzieje:) Jutro wazny dzień- kolejny maly krok ku lepszemu. A ja pomimo tygodniowego lezenia w łozku nie moge w tym uczestniczycNadal chyrlam jak gruzlik pomimo zmiany antybiotyku. Mocno wspieram was za to mentalnie
Dorotka zdrowiej i okłady z kota stosuj
Nowa82 pisze:Chciałam zawiadomić, że dzisiaj dostarczyłam do schronu dwie reklamówki gazet (dajcie znać czy takie kartki A4 też się przydają z notatek bo mam ich sporo w domu), poduszkę sztuk 1, karmę dla małych kociaków w plastikowym wiadereczku od Gosi, paczkę żwirku i płatki higieniczne...chyba wszystkoTe rzeczy odebrał jakiś Pan i zostały położone w pokoju po lewej stronie (chyba to jakieś mini - biuro) z przekazaniem, że od Karoliny
Lidka pisze:A próbowałyście może papier z niszczarek zamiast żwirku?
Najlepiej sprawdza sie ten drobny.
A jak nie ma kuwet to mozna pudełka ciąć na pół, kawalek folii i ten papier. Potem albo zmiana papieru albo jak pudełko przemoczone to całość sru do śmieci. (To mój piwniczny sposób)
W Katowicach dostają za darmo drewniane wióry ze stolarni.
Zawsze to można lepsze jedzenie kupić.
Filomen pisze:Lidka pisze:A próbowałyście może papier z niszczarek zamiast żwirku?
Najlepiej sprawdza sie ten drobny.
A jak nie ma kuwet to mozna pudełka ciąć na pół, kawalek folii i ten papier. Potem albo zmiana papieru albo jak pudełko przemoczone to całość sru do śmieci. (To mój piwniczny sposób)
W Katowicach dostają za darmo drewniane wióry ze stolarni.
Zawsze to można lepsze jedzenie kupić.
Lidka Ty to jesteś kopalnią pomysłów![]()
na razie przywożą trocinki pracownicy całkiem przyzwoite ale dzięki za radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen i 67 gości