Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 16, 2010 7:57 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

wklej jak możesz
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw wrz 16, 2010 22:13 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw wrz 16, 2010 22:17 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Cudne łobuzerstwo, tylko nieszczęśliwe :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 16, 2010 22:18 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ło Matko, jakie cuda :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt wrz 17, 2010 5:06 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Piękne koty, znalazłyby dobre domki w przysłowiowe 5min. i widać, że w niezłym stanie. Apeluję do ludzi, którzy mają wolny "kawałeczek podłogi" aby zabrali te koty, mój wet twierdzi, że te "mutanty" długowłose nie mają szans przetrwać na podwórku ponieważ deszcz im zmoczy futerko wiatr schłodzi i zaraz się rozchorują. Kto się nad nimi ulituje???!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt wrz 17, 2010 7:23 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Moja sytuacja wygląda tak:
- aktualnie mam na tymczasie niejaką Morelę długowłosą
oraz 3 tyg znalezioną Malwinkę.

26.09 przyjezdza umówiony pers z chorymi nerkami.

Jeśli dziś Malwinka przeniesie sie do Rodziny Zastępczej:-) to do czasu przyjazdu persidła mogłabym wziąć je do siebie ( o ile się uda je złapać). Czyli tak do maks 26.09 mogłyby u mnie być.

Kociaki są BARDZO adopcyjne - mam 2 potencjalnie zainteresowane domy ( jeden stazystka mojej pani wet, drugi forumowy). Oba oczywiście potencjalne. Jednak jasnym jest, ze domy to one znajdą dokładnie w 5 min:-)

Przedtem tylko trzeba je oswoić, odrobaczyć, zaszczepić. Na chore nie wyglądają, ale i to trzeba brać pod uwagę.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt wrz 17, 2010 7:30 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Kociaki są przepiękne :1luvu:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt wrz 17, 2010 11:53 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

a tak nam wyrosła malutka Pixi-mała złodziejka żółtego sera :) szczególnie z kanapek dzieciaków

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt wrz 17, 2010 19:44 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Hmmm... patrząc po tych łapkach śmiem twierdzić, że to będzie duuuża złodziejka sera :lol:
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Pt wrz 17, 2010 19:54 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

:D ale co z łapkami?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt wrz 17, 2010 20:10 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Witam Was :D
Jasiu&Małgosiu bardzo Wam dziękuję, że obdarzyliście nas zaufaniem i przekazaliście w nasze życie Furbę :1luvu: Tak! Jesteśmy szczęśliwymi rodzicami Furbolka :D
Czytam ten wątek odkąd nasze oczy ujrzały ogłoszenie i w końcu postanowiłam wleźć tu do Was :piwa:
Jeśli chodzi o pozostałe piękności z rodzinki furbowej to nie wiem czy można mówić, że Tiguś jest synem Furby. Lekarz określił jego wiek na roczek! Zachowanie kociastego w pełni potwierdza tą tezę. Czy zatem Tiga miałby takiego młodziutkiego tatusia :wink:
Pixi rzeczywiście ma duże łapulki.....ale spójrzcie na to:
Obrazek
te łapeczki z kolei lubią podkradać.........ogórka :!: Mięskiem też nie pogardzą. Generalnie posiłku lepiej nie pozostawiać bez ochrony :D
A od drugiej strony takie są milusieńkie Obrazek

kasiafor

Od: Nie sie 29, 2010 20:59

Post » Pt wrz 17, 2010 20:26 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ojej, jak miło! Witaj Kasiu :) Ach ten słodki charczący pyszczek!

Cudowna cała ta kocia działkowa rodzinka... :1luvu:

To może po mamie Tigo ma dłuższy włos... Chociaż Furba zdecydowanie był dojrzały jak do nas trafił, nawet na Mania próbował wsiadać (że aż Mania sprawdzaliśmy czy to nie kobieta). I 7 miesięczny kot może być tatusiem już...

Chodziło mi o to, że Pixi ma duże łapki :P
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pt wrz 17, 2010 20:34 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

... a a propos tych ogórków i innych warzyw... Tigo i Pixi nie mieli jeszcze okazji zakosztować tych kocich pyszności na działkach, ale Furbuś i owszem... bo :? Pani z działek uważała, że to koci przysmak: ogórek, papryka... Nawet prosiła nas, żebyśmy koty tym karmili, bo "oni to uwielbiają"...
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Pt wrz 17, 2010 20:37 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

No cóż, różne gusta sie ma. Mój też jadało górki, ale tylko kiszone i obierki z ziemniaków :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt wrz 17, 2010 20:38 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

ruda32 pisze::D ale co z łapkami?

Łapki teraz już są duże :) a ona jeszcze z całą pewnością urośnie :) i łapki też będą większe , co za tym idzie i korpusik duży :D

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

[poprzednia][następna]