Mój KOCINIEC,czyli żłobek u Seji,rezydenci(2),tymczasy(16)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 16:20 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Agor-ia pisze:O, siostrunie mojej malpy ;)
Super, ze Mia ma juz domek :D
Mashka jest bajerancka, od pierwszego spojrzenia na nia sadzilam, ze z ta czarna plamka na mordce wyglada jak przeogromna rojbra :mrgreen: Saya wyglada troche niewinniej, ale to tylko pozory :D

Ma do towarzystwa szynszyla i rybki :) i bardzo prozwierzęcych nowych właścicieli... sklonowałabym ich tak conajmniej z 7 razy jeszcze :twisted:
W niedalekiej przyszłości planują pieska :) więc będzie miała dużo towarzystwa :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt wrz 17, 2010 16:23 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

majencja pisze:To dobrze, bo jakby nic nie jadła to jej szanse by malały :?
Jutro wracam do domu , znowu w towarzystwie- jedzie ze mną do Katowic kotecka z Elbląga :mrgreen: , też nie za zdrowa bo nie ma oczka :?

Dr jej szanse określa na 50:50, jak na jej stan bardzo dobre szanse, ale musi zacząć sama jeść.
To w tej chwili najważniejszy punkt programu.

:)To życzę miłej i spokojnej drogi :)
Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!!!!!! Jeżeli kiedyś bedę mogła jakoś pomóc, przenocować :) to proszę o pw,telefon...Jestem do dyspozycji :D

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 16:25 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Dzięki :1luvu:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt wrz 17, 2010 16:27 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

majencja pisze:Dzięki :1luvu:

To ja dziękuję :D za Nadię zwłaszcza!!!

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 16:31 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Nie ma za szczo :1luvu: Przecież i tak jechałam na tej trasie , to jaki problem było zabrać koteckę??? No żaden.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt wrz 17, 2010 16:35 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

seja pisze:
Agor-ia pisze:O, siostrunie mojej malpy ;)
Super, ze Mia ma juz domek :D
Mashka jest bajerancka, od pierwszego spojrzenia na nia sadzilam, ze z ta czarna plamka na mordce wyglada jak przeogromna rojbra :mrgreen: Saya wyglada troche niewinniej, ale to tylko pozory :D

Ma do towarzystwa szynszyla i rybki :) i bardzo prozwierzęcych nowych właścicieli... sklonowałabym ich tak conajmniej z 7 razy jeszcze :twisted:
W niedalekiej przyszłości planują pieska :) więc będzie miała dużo towarzystwa :)

Ja tez mam szynszyla, ale szynszyl moj to rozpieszczony dziadyga i na kotka szczeka, moze ktoregos dnia przywyknie ;) i jeszcze papuzke falista, ktora stoi sobie wysoko i kot jej poki co fruwa i powiewa ;)
Chcialabym bardzo miec jeszcze kocurka, ale w tej chwili to niemozliwe. Tak wiec niecierpliwie czekam na moment, kiedy sprowadze sobie do domu kawalera :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt wrz 17, 2010 16:37 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

majencja pisze:Nie ma za szczo :1luvu: Przecież i tak jechałam na tej trasie , to jaki problem było zabrać koteckę??? No żaden.

To żaden problem :wink: , ale kąpiel, walka z kołtunami, karmienie, nawadnianie w trakcie jazdy do Gdańska to już trochę bardziej problematyczne zajęcie :wink:

Dziękuję :1luvu:

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 16:38 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Asiu, masz jeszcze środki na leczenie/opiekę?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt wrz 17, 2010 16:42 Re: Proszę nie pisać , robimy wątek :)

seja pisze:Na Nadię

ROZLICZENIA :

WPŁATY:
80zł taizu
50zł puchatkowo
100zł Maria J.

Dziękujemy!! :kotek:

Tak wygląda stan funduszy na dzień dzisiejszy...
Plus to co mam w portfelu - jakieś 150zł...

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 18:12 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

I Masha ma dom.
Że zaczęła niedawno antybiotyk, bo dwa dni temu, a Państwo już mają 5miesięcznego kociego szkraba to po 25.09 pojedzie do domku.

:D
to jeszcze 6 domków, albo 3po dwa kotecki :D

Lea je. Niedużo , ale je ...

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 18:38 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Dzis pisała jakaś Pani w jej sprawie, odesłałam do Ciebie...może to ona...a jak nie a zadzwoni to może innego szkraba jej wciśniesz :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt wrz 17, 2010 18:45 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

chyba ruszyło coś w adopcjach :)
oby tak dalej bo u mnie ilość tymczasów rośnie lawinowo, domki potrzebne na gwałt, bo nie dam rady.
Basia jedzie na urlop, więc od jutra przyjeżdża do mnie kolejny "diabełek" 4 mies. Kitka.
Musze też wziąć w przyszłym tyg. przynajmniej 2 małe kociaki z wrzeszcza bo już się rozłażą na parking, karmię je od wielu tyg. nie darowałabym sobie gdyby coś się im stało.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt wrz 17, 2010 18:50 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

mpacz78 pisze:chyba ruszyło coś w adopcjach :)
oby tak dalej bo u mnie ilość tymczasów rośnie lawinowo, domki potrzebne na gwałt, bo nie dam rady.
Basia jedzie na urlop, więc od jutra przyjeżdża do mnie kolejny "diabełek" 4 mies. Kitka.
Musze też wziąć w przyszłym tyg. przynajmniej 2 małe kociaki z wrzeszcza bo już się rozłażą na parking, karmię je od wielu tyg. nie darowałabym sobie gdyby coś się im stało.

Monia , to może te ,które są zaszczepione, po 2tygodniach u Ciebie przerzucisz do mnie?

seja

Post » Pt wrz 17, 2010 18:55 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Nie będę już chyba przerzucać, jak już się jakoś zadomowiły to szkoda im stresu teraz robić, myślę, że dam radę, w końc chałupę mam dużą :wink: .
Ty i tak masz dość roboty z tym co masz i z Nadją.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt wrz 17, 2010 18:56 Re: Mój KOCINIEC, czyli żłobek u Seji :)

Przypominam :wink: 8)
seja pisze:Póki nie wyadoptuję/poszczepię footra, to się nie pakuje w nowe tymczasy... pilnujcie mnie!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]