Martan - nie zazdroszcze bo do nie ładnie komuś czegos zazdroscic

ale szczerze gratuluje domku !!!
To wspaniałe móc zapewnic komfort kociakom jednak wszyscy jednym głosem mowimy ze zawsze musi brac góre rozsądek !
Naoglądalam sie na Animal Planet nie raz i nie dwa o ludziach którzy tez pałają miłoscią do zwierzat (kotów i psów) ale z czasem ta miłosc zaczyna sie przeradzac w obsesję, ludzie przestają panowac nad tym wszystkim i budza sie którego dnia z 80-ma kotami (takie przypadki tez wlasnie były),niestety pomimo tego ze wlasciciel takiej ilosci kotów posiadła dom nie był w stanie ogarnąć tego wszystkiego, panował wszechobecny smród, wszedzie odchody itd
Najgorsze było to ze wiele kotów potrzebowało lekarza, oczywiscie zwierzaki w wiekszej ilosci zostały odebrane wlascicielowi i przekazane do schroniska, ewentualnie do pozniejszej adopcji.
Tak oto czasmi konczy sie nieprzemyslane branie, kupowanie kotków

mam nadzieje ze mnie to nie spotka
Maluszki moje jedza bardzo duzo, tyle ze ta malutka nic nie rosnie

jest u mnie od 4 tyg i nic po niej nie widac, po wiekszej juz tak

nie wiem czy czasem nie za mało jedzenia daje (100gram mokrej karmy + sucha karma ktorą jedza kiedy chcą)
tak, na temat kotów mogłabym bardzo długo i duzo pisac a Ty MArtan nie nudzisz !!!
Pisz duzo i czesto, wklejaj zdjęcia bo to co zapodałas jest super, bardzo fajni uchwycony moment

A kotek przepiekny

ps. marzy mi sie kot Norweski Leśny lub Bengalski:) bo są duzeeeee