Zarazem witam, bo tu mnie jeszcze nie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze::cry:
na jutro tj 16.09.10 są 2 wolne miejsca w Koterii.Może ktoś chce wykorzystać?
ew namiary na mnie 697541709
alix76 pisze:Pytanie, czy ktoś mógłby dziś popołudniu/wieczorem pomóc złapać kociaka, który chowa się pod samochodami, na Mokotowie? Klatka łapka by się przydała, metody partyzanckie nie działają ...
Agneska pisze:Rude znalezisko przydrozne okazalo sie byc wrecz namolne. Dopomina sie przytulania, sam uklada sie na czlowieku. Cudny dzieciak.
Ale moja najstarsza Ziuta wprost mi powiedziala, ze nie zyczy sobie intruza w swojej sypialni: o 5 rano obudzila mnie poteznym sikiem na koldre, pod ktora spalam. Moglam tylko wstac i rozpoczac nowy dzien porannym praniem...
danka05 pisze:Dwa bardzo biedne koty szukają pomocy. Mają okoo 1,5 roku i narazie dom ale taki dom to raczej gorsze zlo niż ulica. Jeden to bialorudy kocurek kastrat, a drugi to kociczka nieserylizowana. Są ponoć ze sobą zżyte![]()
Koty poza dachem nad glową nic nie mają, a dach również zaraz stracą bo są intruzami w domu. Zamkniętę w pokoju córki cale dnie siedzą same bez opieki, której wymagają.
Dzisiaj bylam zobaczyć te nieszczęścia i przeżylam szokDom jak bajka Pani "Królewna" i czarna kicia wielbiona nad życie, a te dwie sieroty chore zamknięte traktowane jak powietrze lecz nie do końca bo trzeba się ich pozbyć. Oba mają biegunkę, caly pokuj hm smierdzi, na dodatek kocur na bardzo mocno rozwinięty stan zapalny dziąsel i widać że cierpi. Kotka ma chyba wadę genetyczną bo jest wielkości kociaka 4 mc i też coś w paszczy ale na moje oko to źle rozwinięte zęby i wada zgryzu.
No i na dokatkę czas goni aby je ratować a to nie jest proste. Ja bym wyskrobala coś dla nich na chwilowe dt ale nie mam izolatki i dom wychodzący a te koty mają usunięte pazurki więc nawet nie mogą się obronić będąc w domu wśród innych kotów.
Blagam niech im ktoś pomoże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], katikot, puszatek i 307 gości