ale w zamian masz pewnie dozgonną miłość kociaka

kociaki potrafią się przecież całym sercem za to odwdzięczyć

to uciekaj i odeśpij troszkę
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:- Ty jesteś matka naznaczona - odpowiedział mój pierworodny grobowym głosem.
Neigh pisze:Miałam Ci nawet napisać, ze to odroczenie to mi w sumie na rękę...
Neigh pisze:ps. 26.09? kurna olek pracuję od 15.00 - 18.30 poza tym jestem do Twojej dyspozycji:-)
aga-zgaga pisze:Neigh pisze:- Ty jesteś matka naznaczona - odpowiedział mój pierworodny grobowym głosem.
ja od mojej corki dostalam ksywe: kombajn do zbierania kotow po wioskach (taki zespol jest, tylko ze w jego nazwie jest kur, a nie kotow). czasem tez dziecie czule do mnie przemawia: moja ty stara kociaro.
Edytka1984 pisze:a w sumie to może mogłabyś nam pokazać to przydrożne kocięchętnie obejrzymy jaka to Nowinka sobie Ciebie upatrzyła
jasdor pisze:aga-zgaga pisze:Neigh pisze:- Ty jesteś matka naznaczona - odpowiedział mój pierworodny grobowym głosem.
ja od mojej corki dostalam ksywe: kombajn do zbierania kotow po wioskach (taki zespol jest, tylko ze w jego nazwie jest kur, a nie kotow). czasem tez dziecie czule do mnie przemawia: moja ty stara kociaro.
Mój syn powiedział, że " wcale sie nie zdziwię, jak kiedyś kosmitę przywleczesz do domu. A nawet przywlec nie musisz - sam przylezie"![]()
Widać nas więcej takich o dobrych sercach... wariatów
Edytka1984 pisze:czyli póki co Maliwnka będzie bezpieczna w nowym domku i zostanie pod dobrą opieką?
o juuupi
![]()
![]()
ma kicia szczęście w nieszczęściu - dosłownie
![]()
to poranne głaski dla Maliwnki,która pewnie szykuje się do nowego domku
Neigh pisze:Bullek nie trawi psów, koty akceptuje. Ale się cholera boję.......bo wiecie jeden ruch w zabawie i po Malwince.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 14 gości