Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:PKO bp padło (i dalej wisi, jak widzę)
anulka111 pisze:Ech no z tymi kartami to czasem cuda sie dzieja, odkad ja mam z city-nigdy nie nawalili
Monostra pisze:anulka111 pisze:Ech no z tymi kartami to czasem cuda sie dzieja, odkad ja mam z city-nigdy nie nawalili
![]()
Poczekaj. To ta trzecia
, z której strach korzystać. Przestały przychodzić wyciągi z karty. Z pocztą bywa różnie... Płaciłam w miarę wyliczoną kwotę, żeby nie mieć długu.Po wbiciu fafdziesięciu cyferek w telefon, dodzwoniłam się w końcu do konsultanta. Podobno zrezygnowałam z papierowych i wysyłają mi mailem. Dziwne, bo maila nie podawałam
. Wyprostowali. Teoretycznie. Przyszły zaległe za 3 miesiące, ale aktualnych nadal nie było. Dodzwoniłam się do konsultanta... Podobno zrezygnowałam z papierowych i wysyłają mi mailem... Maila nadal nie podawałam. Wk... nerwiłam się i zrezygnowałam (z zachowaniem wszelkich zapisów regulaminowych) z karty. Niedawno przyszedł wyciąg, papierowy - mam zapłacić opłatę roczną za kartę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot], MruczkiRządzą, muza_51, puszatek, Tygrysiątko i 37 gości