Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 20:51 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Nie trać nadziei. Niedawno oddałam kotka całego czarnego, bez jednej białej smużki. W dodatku kotka z trudną osobowością. Cuda się zdarzają. CZARNE KOTY TEŻ SĄ KOCHANE PRZEZ WIELU LUDZI. Śpij dobrze i nabierz nadziei. Życzę Tobie i wszystkim Czarnym Kotkom, żeby znalazły najlepsze domy.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto wrz 14, 2010 20:53 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Dzięki Małgosiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby i Iwankowi szczęście domek przyniosło!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 14, 2010 20:54 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Śpij słodko i wypocznij :1luvu:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto wrz 14, 2010 20:55 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Bo Kochana moja zapomniałam dodać, co zawsze mówię jednej z moich koteczek, tej czarnej, nerwowej, wyciągniętej z okropnego podwórka: CZARNE KOTY SĄ PIĘKNE.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto wrz 14, 2010 20:56 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

bulba pisze:Dobrej nocki Kasieńko :1luvu: I pamiętaj proszę, myśl pozytywnie :ok: :ok: :ok:

Pomyślę o tym jutro-jak mawiała Scarlet O'Hara :?
Pa Kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Małgosiu-ja tez tak naprawdę mam na imie Małgosia :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto wrz 14, 2010 21:14 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

kropkaXL pisze:Małgosiu-ja tez tak naprawdę mam na imie Małgosia :D

Kasiu Małgosiu, czy Małgosiu Kasiu? Czy też jeszcze inna konfiguracja? Jakby co, ja z imionami tez mam niezły miszmasz :wink:
A dla tych, co kochają koty, kolor futerka nie ma przecież najmniejszego znaczenia. Ważne, że to KOT :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro wrz 15, 2010 7:24 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Cześć Kotulku! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 15, 2010 7:49 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Bry Kasiu :D
Mam nadzieję, że dzisiaj w lepszym nastroju i bardziej optymistycznie nastawiona do świata :)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro wrz 15, 2010 11:01 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Kasieńko, nie trać wiary (choć teraz taki deszczowy, depresyjny czas...)!!!
Zobaczysz, że Iwanek znajdzie swojego ludzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarny, piękny kocio na pewno poruszy czyjeś serce :ok: :ok: :ok:
Moja Mgiełka - niewidoma, z problemami neurologicznymi, dorosła i calutka czarna znalazła potencjalny dom, a Twój Iwanek miałby go nie znaleźć :kotek: Tylko czasu potrzeba...
Kochana, zaciskam kciuki za Twój nastrój, siły i oczywiście za odzew z ogłoszeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 15, 2010 16:24 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Hmmm,sama nie wiem czy mam sie cieszyć:Ewa-ta dziewczyna ,która wzięła siostrzyczkę Wierki,która bierze tez Wierką,jak zobaczyła Iwanka-chce wziąć i jego!!!!!
Byłam dzisiaj u niej,żeby Pimpusi uszka oczyścić i nasmarować oridermylem i powiedziała mi,że beda trzymac kciuki,żeby nikt na ogłoszenia nie odpowiedział,bo oni chcą i Iwanka!
I co ja mam robić?????????

Asiulek-czytałam o Mgiełce!-zaciskam kciuki mocno,mocno! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Beatko-w nastoju jestem w tej chwili takim,że mam ochote gryźć-szczegóły na PW! :( :( :(
Ostatnio edytowano Śro wrz 15, 2010 16:54 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 15, 2010 16:34 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

:roll: :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 15, 2010 16:55 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Bożenko-to gryzienie dotyczy mojej rodzinki!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Nie ma nic wspólnego z kotami!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 15, 2010 18:35 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Rozumiem, nie pytałam. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw wrz 16, 2010 7:15 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Dzieciaki miały wczoraj czyszczone i zakraplane oridermylem uszka,juz duuużo mnie syfu!
Nawet nieźle mi idzie -kotki za szczęsliwe nie są,ale dajemy radę!
Zmykam już kochane-praca czeka! :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt wrz 17, 2010 6:10 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera u mnie-nowe zdjęcia

Maluszki są już znudzone siedzeniem w łazience-bałagania straszliwie,wszędzie żwirek ,bo kuweta to wspaniałe miejsce do zabawy!
Przed chwilą ,jak byłam w łazience ,siadłam sobie na kibelku ,by zrobić sioo,a małe oba na raz zrobiły to samo! :ryk: tylko w kuwecie-widok przekomiczny-dwie przejęte czynnością mordki,dwie doopki w maleńkiej kuwetce!
Szkoda,że nikt nam razem zdjęcia nie zrobił!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]