Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 12:42 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

A czy nie można na sprawie wystąpić o wlepienie ZUS-owi jakieś kary za niewykonanie polecenia sądu?
Przecież jak osoba fizyczna pogrywa sobie sądem i przez to się wydłuza postępowanie to zaraz dostaje kary :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto wrz 14, 2010 14:02 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

to jakieś fatum :?

Poncia chora ,wszystko rozpulchnione i obolałe ,na razie antybiotyki potem zabieg ,musimy wszystko usunąć :crying:

Mały rudy ma gorączkę ,nie chce jeść :cry: ,reszta jeszcze w miarę ok została odrobaczona ,
Za dwa dni znów mam się stawić z Pońcią i MR. chyba żeby nie było poprawy to jutro .
Tak było dobrze :cry:

na dodatek już wiem że nie dostanę renty Bartka w tym miesiącu bo nie złożył zaświadczenia o kontynuowaniu nauki ,w tej szkole powiedzieli mu że dopiero po 22 września ,nie wiem z czego będziemy żyli ,po prostu nie wiem ,to są chwile kiedy najchętniej bym zamknęła oczy i usnęła .... :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 15, 2010 8:35 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Trzymaj sie Dorciu i nos do góry :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Śro wrz 15, 2010 9:31 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Tasman z siostrą jeszcze nie pojechali do DS?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 15, 2010 9:56 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Obrazek

bibuś

Post » Śro wrz 15, 2010 12:11 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

napisze a co mi tam-najwyżej Dorcia mnie zabije :mrgreen:
Fibi juz nie szuka domu :D :D :D :D :D :D :D
Serniczek

Post » Śro wrz 15, 2010 13:22 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

tak ,Fibi już nie szuka domku ,już ma :dance: :dance2: tak strasznie się cieszę bo Serniczkowy dom to taki o jakim marzyłam dla mojej dziewczynki :D
nie ukrywam że chętnych było dużo i wszystkich bardzo przepraszam że Fibulec jest tylko jeden :wink:

bardzo malutką pokochałam :oops:

wróciłam z pracy z maniunim szczeniaczkiem ,brunatno szarym poskeljana sierść ,łapunie jak zapałki ,brzuszek przy kręgosłupie ,waga piórkowa :cry:
wytargowałam ,wyprosiłam od bezdomnych ,mówili że jej jest z nimi dobrze ,dzielą się z nią wszystkim .....nie widziałam tych ludzi nigdy ,a przecież niektórych już znam z widzenia .
Wykąpałam malutką ,jest strasznie krucha ,kolor ma biały i jest puszkiem okruszkiem waży może 60 dkg na moje kaprawe oko ma około2m.- 3m.(Gadzina mnie zabije :? )
miejscami nie ma sierści tylko różową skórę :roll:

skojarzyłam od razu z moją Maltusią :cry:

dzieciątko bryka po mieszkaniu ,jak by zawsze tu było ,no może jest nadmiernie pobudzona po jedzonku ,bo brzuszek jak balonik.muszę odrobaczyć.oby tylko zdrowa była.

Maluszki kocie ,nie chcą jeść tz. chcą i nie chcą ,karmie strzykawką ,ale nawet się bawią .
coś się kluje ,lub efekt odrobaczania ,parafinę dałam ,kupy są w paszczy nic nie widać a jak by chwytanie czubka strzykawki sprawiał im ból. :roll:
Jeden rudziaszek więcej leży i na pewno wciąż ma gorączkę :cry:

Renty wyrównania też nie będzie ,bo wrzesień jest miesiącem kiedy Bartek się nie uczy ,więc mu się nie należy :cry:
po prostu koszmar jakiś . :cry:
w dodatku na informatykę było za mało chętnych i nie ma tego kierunku ,musi wybrac inny :twisted: administracja ? zarządzanie ?

Poncia zaczęła jeść ,jest na przeciw bólowym .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 15, 2010 13:51 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

kupiłam worek karmy dla yorasków i spineczkę do grzywesi..... :D
Pan w sklepie mówił,że yorki poluja na szczury...łojezu skąd ja jej szczury weznę.... :?
Rodzina Fibi liczy czterech kotów i pomylona jamniczka -Zuzia. O mojej Mamie nie wspomnę..... :D Fibi ma ogród do dyspozycji -może tam jakie szczury som..... :D
Serniczek

Post » Śro wrz 15, 2010 13:57 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

O cholera jasna... coś trzeba wymyśleć. I to szybko!!!!!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro wrz 15, 2010 14:05 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

No nie wiem czy administracja i zarzadzanie to dobry kierunek- poniewaz w tym pracuje , to wiem jak jest z pracą.Ale juz administracja lepsza tylko tyle samo nauki co i na prawie a jednak to nie prawo 8O . Jeśli Gadzina ma sie uczyc zaocznie to zapraszam do Radomia bo taniej i moze na tyrystyke? Ochrona srodowiska , administracja? albo fizjoterapia? to tylko 100km bilet Viki 12zł Koleje mazowieckie 12zł chyba tez ulgowy.Ja dojezdzam do Wawy codziennie i nie jest tragicznie a on by tylko co 2 tyg. a ceny o połowe nizsze niz w Wawce.
Ostatnio edytowano Śro wrz 15, 2010 14:10 przez bibuś, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bibuś

Post » Śro wrz 15, 2010 14:10 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

kiedyś faktycznie w Yorshire ( rany ja to hrabstwo pisze się?) w fabrykach te małe terierki były hodowane do wyłapywania szczurów i do wycierania rąk...z różnych smarów. Ale teraz wcieramy w nie odżywkę a nie towot. Nie polują też współczesne Yorki, choć miniaturowość zachowały. Axel np. szczury i myszy zostawia kociej braci, poluje na krety, potrafi rozkopać całą dziurę.

co to studiów. jak pracodawcy patrzą na absolwenta radomskiej uczelni, nie jak na UFO?

teraz nie ma dobrego kierunku, informatyka tez nie jest dobra. Inżynierie lądową może. Tylko kompletnie nie mam pojęcia gdzie i po ile to można studiować.
Może ważne żeby studiować cokolwiek.
to się powymądrzałam.
Kciuki trzymam.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Śro wrz 15, 2010 15:42 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

dzięki ,nie mogę mu doradzić tak w prost ,tylko delikatnie ..a wybrać musi sam .
znajomej syn chciał studiować geodezję ,nie dostał się ,ponoć to dobry kierunek.

szczura Serniczku to ona sama sobie wynajdzie :mrgreen:

je malutko a często i trzeba tego pilnować ,serek biały pogryza ale tego na wory nie trza ,bo tylko jednym zębem pogryza :lol:
kurak gotowany ooo to jest to ,surowa wołowinka pycha ,suche jednak wcina bez oporów .

małe białe troszkę płacze ,zastanawiam sie czy nie zamknąc ją w pokoju Gadziny ,boje się że koty mogą ją w łeb strzelić ,a to maleństwo jest :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 15, 2010 15:45 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Miłka z Tasmankiem pojadą w tym tyg. do domku .
jestem na etapie umawiania się z Dorotką na termin.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 15, 2010 16:52 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

jeśli go to interesuje to polecam programowanie - wszelkie języki do robienie atron internetowych, ale to pod informatykę podpada, podejrzewam, że są potem specjalizacje po którymś roku

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro wrz 15, 2010 19:41 Re: Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Dorciu dowiedziałam sie : u nas na Wyższej Szkole Handlowej jest kierunek informatyka i wygrał on jakis konkurs w UE i uczelnia dostała kase. W zwiazku z tym KAZDY student który bedzie na nim studiował dostaje od uczelni 1000 zł słownie tysiąc złotych do tego jeszcze u was wchodzi w grę stypendium socjalne i na dziecko wiec spokojnie mógłby ok 2tysiecy wyrwac albo i wiecej . Wtedy nie musiałby pracowac a przynajmniej nie tak duzo i mógłby ci pomóc i miec czas na naukę............ufffff sie rozpisałam tu strona uczelni mozna jeszcze składac paiery.

http://www.wsh.pl/
Obrazek

bibuś

[poprzednia][następna]