takich obcasów w życiu nie miałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Dziewczyny jesteście bossskieNawet w tak ponury dzień mam banana na buzi jak Was czytam
pucio79 pisze:Gibutkowa pisze:Dziewczyny jesteście bossskieNawet w tak ponury dzień mam banana na buzi jak Was czytam
Gibutkowa jedziesz z nami![]()
Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:Gibutkowa pisze:Dziewczyny jesteście bossskieNawet w tak ponury dzień mam banana na buzi jak Was czytam
A macie miejsce? Tylko mnie tak w okolicach Kamczatki proszę wysadzić bo nie znoszę upałów
Gibutkowa pisze:pucio79 pisze:Gibutkowa pisze:Dziewczyny jesteście bossskieNawet w tak ponury dzień mam banana na buzi jak Was czytam
A macie miejsce? Tylko mnie tak w okolicach Kamczatki proszę wysadzić bo nie znoszę upałów
krynia08 pisze:oglądaliscie film LETTERS TO JULIET super kobitki na wieczorektaki babski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1380 gości