DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ ZAMYKAMY

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 21:15 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

pixie65 pisze:Nie obiecuję, że przywieziemy kanapę ale trawników w Toruniu chyba nie brakuje.
A najlepiej :arrow: rozłożymy się poKotem na Twoim własnym podwórku.
Pod wścibasowym balkonem :mrgreen:

No właśnie tu jest najpiękniejszy trawnik w okolicy. A może i w całym mieście nawet. I akurat pod moim i pod Wścibasowym balkonem - jak znalazł będzie. 8)

Bikini se odpuszczę. :?
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto wrz 14, 2010 21:18 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Agn pisze:Bikini se odpuszczę. :?

wow 8O

topless to nawet ja bym się nie odważyła :roll:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Wto wrz 14, 2010 21:21 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Bikini? Topless? W takie mrozy? To nie na moje stare stawy, więc i ja odpuszczam obie opcje ;) Za leżeniem jestem jednak. Trochę odpoczynku przyda się.

Pixie, ja to raczej nieuświadomiona co do metrażu :oops: Sama w małej dziupli mieszkam, więc niczym mnie nie zaskoczysz.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto wrz 14, 2010 21:24 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

sanna-ho pisze:
Agn pisze:Bikini se odpuszczę. :?

wow 8O

topless to nawet ja bym się nie odważyła :roll:

:?: :?: :?: :?:

:mrgreen:

Agn

Post » Śro wrz 15, 2010 9:35 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

No proszszsz...
Tylko się oddalić na chwilę z wąta a wizja imprezy nabiera rumieńców :oops:

Dzisiaj idę do weta po zestaw do podlewania Grzywki.
Nie będę go wozić i stresować (kota, nie zestawu).
Mam nadzieję, że będzie współpracował - obmyśliłam nawet pewną metodę. "Na Morusa".
Ciekawe, czy się sprawdzi.

maueczarne pisze:Pixie, ja to raczej nieuświadomiona co do metrażu :oops: Sama w małej dziupli mieszkam, więc niczym mnie nie zaskoczysz.

Czyżby... :?: 8)
Widziałaś kiedyś mieszkanie o powierzchni 18m kw. :?: :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro wrz 15, 2010 10:43 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

No dobra, to moje jest większe. Ale ja nie zajmuję dużo miejsca to damy radę :smiech3:

maueczarne

Post » Śro wrz 15, 2010 12:08 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Znalazłam, zaznaczam, kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Śro wrz 15, 2010 20:53 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

I co? Podlany? Je? Ciotencjo, dać znać proszę, bo się nerwujemy tu.

maueczarne

Post » Śro wrz 15, 2010 21:09 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Nie podlany bo w zamieszaniu ringera wzięłam ale o wlewniku zapomniałam :oops:
No, jakoś tak wyszło.
W dodatku ringer bez mleczanów ale mam receptę i jutro zamówię.
Próbowałam dzisiaj namówić go do jedzenia wkraplając ociupinkę waleriany do chrupek.
Finał był taki, że najpierw próbował łapą wygarnąć chrupki a potem zawzięcie pyrał nosem po miseczce.
Na koniec sprał Mietka, pogryzł Morusa i pacnął Dzidzię - którzy zwabieni zapachem pchali mu się do miski :roll:
Z jedzeniem ogólnie kiepsko.
Sporo czasu spędzam głaszcząc, czesząc, namawiając Grzywsona do jedzenia i aplikując w odpowiednich odstępach tablety.
Mam jednak ciągle nadzieję, że apetyt mu wróci.
Może magiczny pieczony kurczak Ciotencji A59 pomoże?
A jak nie - dojdzie kolejna piguła :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro wrz 15, 2010 21:28 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Polecam mocno pieczonego kurczaka Grzywce :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Taki cieplutki i bardzo mocno pachnący jest najlepszy - udko jest de best :ok: :ok: Smacznego Grzywencjo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja się kompletnie nie znam, ale chyba relanium (jeżeli dobrze pamiętam) wtarte w dziąsło bardzo pobudza apetyt :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro wrz 15, 2010 22:10 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Pixie jak chcesz to ja Ci mogę jutro, tylko raczej późnym wieczorem, podrzucić te paszteciki. One mi niepotrzebne, a może skuszą Grzyweczkę. Tak chciałabym, żeby zaczęła kruszyna jeść.

maueczarne

Post » Śro wrz 15, 2010 23:02 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Grzywuś, stale tu zaglądam i ostrzegam, że jak wpadnę z wizytą, to nauczę twoją Dużą jak się tuczy indyki :twisted:
Lepiej nie grymaś i zacznij jeść, bo ja nie rzucam słów na wiatr :!:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw wrz 16, 2010 7:45 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

maueczarne pisze:Pixie jak chcesz to ja Ci mogę jutro, tylko raczej późnym wieczorem, podrzucić te paszteciki. One mi niepotrzebne, a może skuszą Grzyweczkę. Tak chciałabym, żeby zaczęła kruszyna jeść.

Ja dzisiaj będę w domu po 18:00 jak masz czas i ochotę to zapraszamy :D
Amiko6 :arrow: nie obiecuj tylko przyjeżdżaj 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw wrz 16, 2010 7:50 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Aleksandra59 pisze:Ja się kompletnie nie znam, ale chyba relanium (jeżeli dobrze pamiętam) wtarte w dziąsło bardzo pobudza apetyt :?

Oluś, a dlaczego wtarte w dziąsło? 8O
Nie można podać, ot, tak normalnie, jak zwykłej tablety? Czy wtedy nie zadziała? :mrgreen:

:ryk:

Sorki, Olu, ale tak z rańca z takimi pomysłami - od razu się obudziłam. :mrgreen:

Agn

Post » Czw wrz 16, 2010 17:26 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/Niech Moc będzie z nami!

Co tam u Grzywki słychać :?:

Agn pisze:
Aleksandra59 pisze:Ja się kompletnie nie znam, ale chyba relanium (jeżeli dobrze pamiętam) wtarte w dziąsło bardzo pobudza apetyt :?

Oluś, a dlaczego wtarte w dziąsło? 8O
Nie można podać, ot, tak normalnie, jak zwykłej tablety? Czy wtedy nie zadziała? :mrgreen:

:ryk:

Sorki, Olu, ale tak z rańca z takimi pomysłami - od razu się obudziłam. :mrgreen:

Oj tam - nabijasz się Agn z niedouczonej A59 :roll: Przecież napisałam, że się kompletnie nie znam :oops: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

[poprzednia][następna]