PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Vill,
czas najwyższy... :1luvu:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto wrz 14, 2010 21:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Witaj ach witaj szefowo droga!
Dobrze Cie widziec :1luvu:

jasdor jest taka w realu - drobna i urocza, potwierdzam, bo mialam ten wyjatkowy zaszczyt i przyjemnosc goscic ja u siebie :) Synowa cudowna, fajna dziewczyna (tez bym uwazala na Twoim miejscu jasdor ;)), syn tez wspanialy - a gdzie bylo wesele? Fajna sala w tle :)
Kreacja Twoja tez niczego sobie. A to ze pogoda nie dopisala... trudno sie mowi, czasami plata figle. Najwazneijsze ze impreza udana :)

Ide dorwac Gluska moze uda mi sie mu obciac pazury. Albo ja jemu albo on mnie :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto wrz 14, 2010 21:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

No, Sol - to będziesz miała pazury obcięte do łokci :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto wrz 14, 2010 21:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

olamichalska pisze:Vill,
czas najwyższy... :1luvu:
Jament !

pomponmama pisze:Coś ty siostro ściemniasz 8O To maleństwo to masz być niby ty?!A tego syna urodziłaś jak byłaś już po pierwszej komunii świętej, czy jeszcze przed? :? Nie wyglądasz na takie stare dziecko nic, a nic!
A synowa fajna. Syn też niczego sobie :ok:
Pomponowa, z geby mi słowa te wygarnęłas :mrgreen: Jasdor, jakie Ty niezłe dziewczę jesteś, no no :wink: . I wcale na taką kruchutką nie wyglądasz. A synowa na oko to Ci sie udała. Muszę zapytać, no muszę ! czy to TA synowa co koteczków cudownych nie moze zdzierżyc ? :twisted:

olamichalska pisze:Koty całuję codziennie w pyszczek i czasami nadmucham im pod fafle...
Że jak ? :mrgreen:

A w ogole to ja chcę grzyby w ilości jak u Shirki ! I najlepiej w południe o ! :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto wrz 14, 2010 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Co do dmuchania w fafle to stosuje ten wybieg gdy chce kota wkurzyc albo zirytowac. Albo jak za bardzo syczy przy obcinaniu pazurow. Kiedys cmoknelam z rozpedu Felka w pycho akurat konczyl ziewac... spojrzenie jakie mi rzucil zniechecilo mnie do czegokolwiek w tym zakresie :) Normalnie morderca z podziemia.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 15, 2010 7:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Dziewczyny właśnie ugryzłam Pompona w ogon 8O Usiadłam sobie na rogówce, z bułą w ręce i zabrałam się za konsumpcję, kiedy Pomponik postanowił nieco się połasić do mamuni. Łaził więc tam i nazad ocierając się o moje ramię, a ogonem miział mnie co chwilę pod brodą. Przeganianie go w takim momencie jest bez sensu, bo on jest bardzo stanowczy, kiedy chce się pomiziać, więc manewrowałam tą bułką, żeby ją w koci zadek zamiast do własnego otworu gębowego nie wetknąć. W pewnym momencie otwarłam szeroko paszczę celem ugryzienia kawałka buły i jakoś tak... razem z bułą w paszczy znalazł się ogon Pompona 8O No ja nie wiem jak to się stało 8O Pompon z głośnym kwikiem pitnął za rogówkę, a ja zaczęłam pluć kłakami, po czym poleciałam biegiem umyć zęby :? Teraz kocio obserwuje mnie z daleka, z lekkim zdziwieniem i nerwowo wylizuje pogryziony ogon. Nawet mi nie dał zobaczyć, czy tam się coś w ten ogon nie stało. Pewnie mnie teraz będzie obserwował przez kilka dni z daleka, czy nie mam wścieklizny :roll: Ja za to nadal pluję sierścią i chyba sobie zapodam bezopet celem odkłaczenia 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 15, 2010 7:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Witam serdecznie Siostre Prezes na podwórku, dobrze, żeś tu do nas na powrót przyszła i rękę na pulsie będziesz trzymać, bo sie towarzystwo rozbestwiło bez Ciebie.
Dziekuję bardzo za gratulacje, a tak od siebie, to ciesze się, że mam to już za sobą :wink: i zapewniam wszystkie czarowne, że dziecię długo po komunii urodziłam w bezpiecznym wieku będąc, tylko jakoś tak szybko i dużo rosło.
Siostro psiamo - synowa alergiczka jak cholerka i tylko te jedną wadę ma na razie, reszta sie dopiero okaże. Daleko jestem więc to chyba na korzyść swoją i synowej.
A szylkrecia śliczna jest. Też stawiam na płeć piękną i mam nadzieję, że zostanie

Sol - impreza była jeszcze w Krakowie, ale na granicy (ul. Tyniecka) w kompleksie sportowym Kolna, nad Wisłą, przy torze kajakowym. Super hotel i warunki extra, a koszty wcale nie wygórowane. Polecam.

Pomponowa - o wszystko Cie można podejrzewać, ale kota żywcem pożerać 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 15, 2010 8:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:Pomponowa - o wszystko Cie można podejrzewać, ale kota żywcem pożerać 8O

Znaczy jak? Miałam go najpierw uśmiercić? 8O To był wypadek! :evil: I proszę mnie tu nie pomawiać o takie zapędy! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 15, 2010 8:21 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
jasdor pisze:Pomponowa - o wszystko Cie można podejrzewać, ale kota żywcem pożerać 8O

Znaczy jak? Miałam go najpierw uśmiercić? 8O To był wypadek! :evil: I proszę mnie tu nie pomawiać o takie zapędy! :evil:

Dobra, dobra!
Już my Cię znamy 8)
Calopeta zażyłaś?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 15, 2010 8:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Całe szczęście, że ogonek w całości sie ostał i uzębienie nie nadszarpnięte, choć zaufanie do mamusi pewnie tak :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 15, 2010 8:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:
pomponmama pisze:

Dobra, dobra!
Już my Cię znamy 8)
Calopeta zażyłaś?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 15, 2010 8:29 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Obrazek

Nie pokazuj języka, bo Ci krowa ... :mrgreen:

Erin

Post » Śro wrz 15, 2010 8:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mieszkam mieście - jak chcę zobaczyć krowę, to muszę włączyć Animal Planet (względnie spojrzeć w lustro :roll: )Nie ma strachu, że mi krowa coś zrobi :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro wrz 15, 2010 8:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Erin pisze:
pomponmama pisze:Obrazek

Nie pokazuj języka, bo Ci krowa ... :mrgreen:

nasika :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 15, 2010 8:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Mieszkam mieście - jak chcę zobaczyć krowę, to muszę włączyć Animal Planet (względnie spojrzeć w lustro :roll: )Nie ma strachu, że mi krowa coś zrobi :twisted:

Nie bądź taka pewna Obrazek Obrazek

Erin

[poprzednia][następna]