Dokładnie takdorotak97 pisze:kotek wróci do mnie i znajdzie duuuuuuuuuuużo lepszy domek.
(u mnie było podobnie, z rasowym - o ironio Moderator: Estraven
Dokładnie takdorotak97 pisze:kotek wróci do mnie i znajdzie duuuuuuuuuuużo lepszy domek.
(u mnie było podobnie, z rasowym - o ironio Basica pisze:lusesita pisze:wiesz, ja też jestem ssakiem, ale cyca nie sśię od dawna![]()
weź oszczędź nam w biały dzień takich wynurzeń...toż to dzieci czytają
dorotak97 pisze:Otóż Kropek wraca bo cytuję"moja mama dziwnie reaguje,jest jej ciasno w dużym domu"![]()
"widzę że specjalnie będzie utrudniać życie dla mnie i dla kota"![]()
"mama to ciężki przypadek,to samotnik z wyboru"![]()
"moja mama oznajmiła że nie będzie mi przy nim pomagać"![]()
I co wy na to?To nie sklep ale kotek wróci do mnie i znajdzie duuuuuuuuuuużo lepszy domek.

Mo-ty-lek pisze:dorotak97 pisze:Otóż Kropek wraca bo cytuję"moja mama dziwnie reaguje,jest jej ciasno w dużym domu"![]()
I co wy na to?To nie sklep ale kotek wróci do mnie i znajdzie duuuuuuuuuuużo lepszy domek.
to jakby o mojej mamie

dorotak97 pisze:Otóż Kropek wraca bo cytuję"moja mama dziwnie reaguje,jest jej ciasno w dużym domu"![]()
mam ale zakoconą no i żadna z nas juz z mamą nie mieszkadorotak97 pisze:Mo-ty-lek pisze:dorotak97 pisze:Otóż Kropek wraca bo cytuję"moja mama dziwnie reaguje,jest jej ciasno w dużym domu"![]()
to jakby o mojej mamie
A masz siostrę?![]()
u mnie pomogły kamyczki na wierzchu doniczkiRady potrzebuję:kotek grzebiący w doniczkach(wiem,wiem pozbyć się kwiatków)

asica15 pisze:Basica pisze:lusesita pisze:wiesz, ja też jestem ssakiem, ale cyca nie sśię od dawna![]()
weź oszczędź nam w biały dzień takich wynurzeń...toż to dzieci czytają
Ojj, no Luspa to nie takie małe dziecko
u mnie pomogły kamyczki na wierzchu doniczki[/quote]Rady potrzebuję:kotek grzebiący w doniczkach(wiem,wiem pozbyć się kwiatków)
........ "Mamy wszystkie" Głos miał jakiś nietęgi.. Podjechali po mnie no i całą paczką jedziemy. Nasza trójka, 4 koty, transporter, żwirki, jedzenie. Po drodze dowiaduje się, że obaj panowie zostali pogryzieni i podrapani, no ale jakoś udało się
Tak w ogromnym skrócie wygląda dzień po szkole
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sebans i 116 gości