ryśka pisze:2. Bardzo Ci dziękujemy
nie ma za co

teraz spamuję mamę, żeby jutro w pracy zagłosowała
3. My znamy tą dziewczynę z poprzedniej organizacji w której działaliśmy, to typ niereformowalny

zwany: "weźmy - zróbcie".
no szkoda

po poprzednim OPR z mojej strony się ruszyła, może i teraz tak będzie... szkoda kotów po prostu. Niestety nie mam urlopu, żeby wziąć sprawy w swoje ręce w sensie dosłownym
4. Bardziej widzimy siebie w działaniu i takiej szerzej pojętej edukacji, na ogłoszenia pojedynczych osób szukających kotom domów będziemy odpowiadać w wolnych chwilach, ale nie damy rady na co dzień. Chcemy się skupić na działaniu tam, gdzie potrzebne jest konkretne wsparcie - brakuje pomocy do złapania kota, środków finansowych na zabieg, jest problem z przetrzymaniem kota, a my dysponujemy akurat wolną klatką itp.
na większość już sama odpowiadałam- teraz albo wcześniej, z wyjątkiem dziewczyny od kociaków po persicy (jak ogłoszenie jest jeszcze aktualne na gumtree- zaraz to nadrobię). Sama mam subskrypcję na tym portalu i przeglądam ogłoszenia codziennie - a tu wklejam tylko takie, gdzie potrzebna jest pomoc w edukacji, a może i szersza... np. ten dziwny karmiciel, który ze mną już nie będzie chciał rozmawiać, a mam wrażenie, że sobie nie radzi, czy p. Renata od zestawienia (może nie mieć kasy, kto wie...)

edit: napisałam do laski od persicy, zobaczymy
edit2: nie da się jakoś zwrócić uwagi organizatorów na fakt, że 80% projektów w pierwszej dziesiątce firmuje jeden podmiot? nie wydaje mi się to do końca w porządku...