Carlos - cud chłopak szuka DS! 4 mies., Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 15:27 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Nie zapeszam, ale wspomnę cichutko, że możliwe, że Carlos będzie miał nowy domek już w tym tygodniu :) Co prawda byłby tam jedyny - mieszkałby z 55 l. panią na emeryturze (ale w formie:) ), której odszedł jakiś czas temu 17 letni kocurek. Pani prawie popłakała się ze szczęścia na wieść, że będzie mieć "nowego synka". Ma zabezpieczone okna w domu:)
Zastanawialiśmy się, ale Carlos sprawia wrażenie, że jemu obojętne czy to kot czy człowiek - zaczepia oba "gatunki" jak swoich kolegów, więc jak tu nie będzie długo sam w domu (skoro pani na emeryturze), to nie powinien się nudzić. A sam też sie pieknie bawi :) Pani nie przeszkadza, że to mały wariatek (szczególnie w tym wieku) bo jej kot też był do samego końca bardzo żywiołowy. A mieszka tuż obok kliniki wet., więc wszystko ma blisko...

Zobaczymy, ale wszystko brzmi dobrze....
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Wto wrz 14, 2010 16:57 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

brzmi fantastycznie czyli Carlosik miałby domek -chociaż On :) super by było
to czekamy na wieści czy Carlos się tam znajdzie na stałe?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto wrz 14, 2010 18:58 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Co za wieści :D
Wklejamy na farcik foteczki jeszcze z Gdańska:
Oto piękny ,Carlos, przyznajcie, że jest szlachetnej urody:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Carlos z wujkiem Grusiem:
http://img442.imageshack.us/img442/1166/9040481.jpg

A oto i piękny, idealny Diego:
http://img829.imageshack.us/img829/6323/9040486.jpg

Obrazek

Trzymamy kciuki za te wspaniałe maluszki. Miały szczęście, że do Was trafiły i że trafią do "naszej wetki" swoją drogą gorąco ją od nas pozdrówcie.
I koniecznie proszę wyniuniać Carlosa i Diego. Mój Boguś wczoraj powiedział "dobrze, że Jaśko z Małgosią je od nas przejęli, bo nie oddałbym tych kotów nikomu" i zgadzam się z nim to takie koty nie do oddania :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro paź 13, 2010 1:06 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcia zamieniłam na linki
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro wrz 15, 2010 5:27 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Witamy :D
Obrazek

biamila

Post » Śro wrz 15, 2010 5:58 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

:1luvu: Carlos jest cudowny-to mało powiedziane,ślicznocha z Niego :1luvu: :1luvu:
kciuki poranne za kociaki :ok: i za domeczek :ok: :ok: :ok:
pewnie spać nie daja w nocy tylko brykają? :ryk:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro wrz 15, 2010 10:39 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Edytka1984 pisze::1luvu: Carlos jest cudowny-to mało powiedziane,ślicznocha z Niego :1luvu: :1luvu:
kciuki poranne za kociaki :ok: i za domeczek :ok: :ok: :ok:
pewnie spać nie daja w nocy tylko brykają? :ryk:

To są święte koty one nie brykają w nocy, są niesamowite, tak grzecznych nigdy nie miałam :kotek:
Obrazek

biamila

Post » Śro wrz 15, 2010 16:15 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

"Święta" parka w górę!
Obrazek

biamila

Post » Śro wrz 15, 2010 16:18 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

a ja tam w kocią świętość nie wierzę :ryk:
kociaki to małe rozbójniki i w każdym drzemie :twisted:
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro wrz 15, 2010 18:36 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Edytka1984 pisze:a ja tam w kocią świętość nie wierzę :ryk:
kociaki to małe rozbójniki i w każdym drzemie :twisted:

Kochana, mówię ci że to aniołki, koty idealne-światło gaśnie i idą spać, w czasie jazdy samochodem nie miauczą, u weta współpracują, garną się do człowieka, garną się do innych zwierząt. Naprawdę dobrze, że J&M je od nas zabrali, bo chybabyśmy zwariowali. Były u nas dwa dni a serce nam stopniało...całkiem :1luvu: a jak wzięte na ręce zaczęły obejmować delikatnie za szyję, albo wciskały się jakby chciały "zostać w człowieku" no kurczaki można na ich punkcie oszaleć.
Obrazek

biamila

Post » Śro wrz 15, 2010 18:51 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

ojej jak Ty pięknie o tym napisałaś :) aż milutko się czyta
Ok,wierzę, że to cudne kociaki bo i na takie wyglądają :1luvu:
wieczorne głaski pod bródką dla Carlosa i Diego :cat3: grzecznych kociaczków :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Śro wrz 15, 2010 22:26 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

No tak... :) do góry chłopaki!

Carlos jest pierwszy jak się siada do jedzenia - od razu na stole i zagląda do talerza (interesuje się nawet jedzeniem, które na zdrowy rozum nie powinno kota obchodzić ;) - wszystko wsadzałby do paszczy).

Diego z kolei jest pierwszy jak się z jakimś jedzeniem w ręku idzie - biega wtedy w te i wewte i piszczy :lol: Nawet jak owo jedzenie jest zapakowane fabrycznie, nie czuć żadnego zapachu ;)

Wczoraj jeszcze zamknęliśmy na noc chłopaków w ich pokoju, ale dziś chyba już nie da rady ;) Chociaż wydają się spać w nocy - Carlos zaczyna miauczeć jak tylko rano usłyszy nasze głosy. Oczywiście jak tylko się ich wypuści - rozpoczynają się zabawy - a te najfajniejsze toczą się u nas w łóżku :) Ale przyznać trzeba, że choć żywiołowo, to grzecznie się bawią! :)

Nasze koty się strasznie rozruszały. Widać, że się wszyscy polubili :) Śpią czasem we 4 w pobliżu siebie, nasza kotka ich myje... a w wieczornych zabawach uczestniczą też wszyscy po równo (czego nie było przy innych tymczaskach).

Szukamy domku/ów!
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Śro wrz 15, 2010 22:28 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Carlosowi się tylko coś dziś ubzdurało - wskakuje na kuwetę i liże filtr 8O nie wiem o co mu chodzi :(

Ale urocze jest jak oni myją nam palce, twarz... Obejmują tymi łapinami i liżą po czole, po nosie :1luvu:
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Czw wrz 16, 2010 5:46 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

moja koteczka też tak ma...kładzie mi łapki na policzku i myje mi nos,nawet włosy czasem ,dłonie :1luvu:
pozdrowionka dla Chłopaczków poranne :kotek:
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw wrz 16, 2010 17:56 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

A my sobie hopkamy z wieczora po domek!
Obrazek

biamila

Post » Czw wrz 16, 2010 21:08 Re: Carlos & Diego - cudny duet szuka DS! 4 mies., Warszawa

Hopkamy, hopkamy! Dziś było jedno ciekawe zapytanie o nich, ale zobaczymy czy coś się z tego rozwinie...
Obrazek

Jaś&Małgosia

[poprzednia][następna]