Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 18:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

e tam Marcelibu to jest molestowana stale żadna nowość :mrgreen:
za to Ty jesteś nowalijką :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon wrz 13, 2010 20:49 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

bubor pisze::twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą :mrgreen:

Może oboje naraz pomolestować, taka perwersyjka :mrgreen:
Paluszek

Post » Pon wrz 13, 2010 20:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

bubor pisze: :twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą :mrgreen:

Kochany, tak łatwo się nie wywiniesz z przygarnięcia Tulca :twisted:

My po prostu obmyślamy nową strategię :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto wrz 14, 2010 2:19 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

nie strategię, tylko szukamy tańszego biletu rodzinnego do Krakowa :mrgreen:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto wrz 14, 2010 7:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

a ja nawet pomolestować sobie nie mogę, bo znów mi net domowy padł :crying: ale w sumie nic straconego, molestuję przez telefon :mrgreen: to już trzeci raz w przeciągu ostatniego miesiąca :roll: wczoraj podczas rozmowy z osobą z infolinii byłam jeszcze grzeczna, ale jeżeli dzisiaj nie zjawią się obiecani serwisanci, to nie ręczę za siebie :twisted: :twisted: :twisted: kable dokładnie sprawdzone, poprzeżerane nie są, także to nie wina moich kochanych, anielsko grzecznych kotków :kotek:

wiecie, jestem chyba nienormalna
co rano tak strasznie strasznie się cieszę, kiedy widzę te moje ukochane aksamitne łebki, uszka, noski, wpatrzone we mnie kochane ślepiska... najpierw wycałowuję i molestuję TO, co danej nocy spało ze mną w sypialni (czyli zawsze Buśkę i Bidzię, czasami Tulca, a dzisiaj na przykład Mojego Ideała Mężczyzny :wink: ), po wyjściu z pokoju zaczynam napastować po kolei wszystko, co tylko nawinie mi się pod ręce :mrgreen: Macieja Kota, Głupinka, Nuśkę, Totkę, Lilka, ostatnio nawet coraz częściej (na własną odpowiedzialność :twisted: ) Tadeusza... całuję w czółka, tarmoszę za uszka, głaszczę, gadam, biorę na ręce... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs :oops:
ja chyba te moje Dranie trochę kocham...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto wrz 14, 2010 7:46 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

bubor pisze::twisted: , teraz molestujemy Marcelibu - w końcu powinna odebrać swego Juliana z wczasów pod gruszą :mrgreen:

biedna Monia, chyba się przestraszyła, bo coś nie daje znaku życia :(

oszczał szafkę w korytarzu, ZABIERAJ GO !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 14, 2010 9:13 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Wielbłądzio pisze:

biedna Monia, chyba się przestraszyła, bo coś nie daje znaku życia :(

oszczał szafkę w korytarzu, ZABIERAJ GO !!!

Padłam po remoncie. Wszytko mnie boli - nawet pięty.
Nikogo nie zabieram :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 14, 2010 9:18 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

No to muszę dziś uśpić :roll:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 14, 2010 17:44 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Miłość w tym szacownym wątku kwitnie :mrgreen:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto wrz 14, 2010 21:22 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Wielbłądzio pisze:
wiecie, jestem chyba nienormalna
co rano tak strasznie strasznie się cieszę, kiedy widzę te moje ukochane aksamitne łebki, uszka, noski, wpatrzone we mnie kochane ślepiska... najpierw wycałowuję i molestuję TO, co danej nocy spało ze mną w sypialni (czyli zawsze Buśkę i Bidzię, czasami Tulca, a dzisiaj na przykład Mojego Ideała Mężczyzny :wink: ), po wyjściu z pokoju zaczynam napastować po kolei wszystko, co tylko nawinie mi się pod ręce :mrgreen: Macieja Kota, Głupinka, Nuśkę, Totkę, Lilka, ostatnio nawet coraz częściej (na własną odpowiedzialność :twisted: ) Tadeusza... całuję w czółka, tarmoszę za uszka, głaszczę, gadam, biorę na ręce... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs :oops:

Ojj tam trochę , zakochana jesteś w nich po uszy i tyle 8) :wink:
Wiesz , mam podobne objawy ....

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro wrz 15, 2010 6:16 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:
... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs :oops:

też masz problemy z makijażem? :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro wrz 15, 2010 9:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Draniom-jubilatom i ich Mamusi - wszystkiego najkociejszego, cierpliwości, mruczanek, ciepłych rąk i wielu, szczęśliwych lat tuptającym łapkom w futerkach (i bez :mrgreen: ).

:birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: :balony:
:torte: :torte: :torte:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro wrz 15, 2010 9:09 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

alus1 pisze:
bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:
... a potem standardowo nie starcza mi czasu na wypicie herbaty i umalowanie rzęs :oops:

też masz problemy z makijażem? :mrgreen:

Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać. Aż monitor oplułam... :ryk: :ryk: :ryk:

Marcelibu

Post » Śro wrz 15, 2010 9:17 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

Jeden niedoszły jubilat został wczoraj po południu uśpiony (kiedy byłam w pracy, naszczał na uprany dywan :twisted: ), także świętuje tylko Nuśka :smokin:

Wielbłądzio

Post » Śro wrz 15, 2010 9:34 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia. Lilek szczy na potęgę :(((

:torte: no to wiecej dla Nuski zostanie :P

i tak nie wierze, ze moglas podjac jakies kroki ostateczne :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

[poprzednia][następna]