Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 13, 2010 12:53 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:

Stefcia radzi gżecznie łykać pasztylki do gardziołka

Nawet Wuc Bes Konia pseciw mnieeeeeeeeeeee :placz:

nie muwi Stefcia źle i pżeciw nic a nic tylko rzeby oczki żamnknąć i szybciótko łykać bo wftedy kocinką nie ombraczają w kółko i wykrenczją jak ręcznik Stefcia wie

Na razie dwie kabletki zjadłam gzecnie, ale pses dziesieńć dniów będę dostawać na zmianę kabletki i kuje :placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon wrz 13, 2010 13:02 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

nie muwi Stefcia źle i pżeciw nic a nic tylko rzeby oczki żamnknąć i szybciótko łykać bo wftedy kocinką nie ombraczają w kółko i wykrenczją jak ręcznik Stefcia wie[/quote]
Na razie dwie kabletki zjadłam gzecnie, ale pses dziesieńć dniów będę dostawać na zmianę kabletki i kuje :placz:[/quote]

jojoj Stefcia głuwką kręci

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon wrz 13, 2010 13:04 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Potem będzie 1`0 dni przerwy od kabletek, a potem druga seria kujowo-kabletkowa :placz:

MaryLux

Post » Pon wrz 13, 2010 13:08 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

MaryLux pisze:Potem będzie 1`0 dni przerwy od kabletek, a potem druga seria kujowo-kabletkowa :placz:

Inka Tablecinka Stefcia śpiewa

CatherineTheGreat

Post » Pon wrz 13, 2010 13:10 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:
MaryLux pisze:Potem będzie 1`0 dni przerwy od kabletek, a potem druga seria kujowo-kabletkowa :placz:

Inka Tablecinka Stefcia śpiewa

:ryk: :ryk: :ryk:
Duża

MaryLux

Post » Pon wrz 13, 2010 16:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

a Stopka Pżyjaciołek Agent bęńdzie wyświęnczała Frózię na Agentkę Stefcia jako Wuc Naczelny Beż Konia pyta

CatherineTheGreat

Post » Pon wrz 13, 2010 19:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Bedzie Stopka, ale musi Stopka wybadać talenty Fruzi. Na pewno umi ona stosować broń biologiczną w postaci smrodów- ze stóp oraz z kuwety. Umie tez walic z czółka we wszystkich, ze az sie dziwią to i we wroga by umiała mysli Stopka a zdziwiony wróg to osłabiony wróg. I sprawnosci wodne myśli Stopka Fruzi nadać, bo umi ona też gryźć wodę i pacać sitko od kranu na tyle skutecznie zeby odpadło. Rekrutacja prowadzona jest stale Stopka melduje ołwer.
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Wto wrz 14, 2010 8:06 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Ja też umiem stosować broń biologiczną w postaci smrodów kuwetkowych
Inka

MaryLux

Post » Wto wrz 14, 2010 8:30 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Flortee pisze:Bedzie Stopka, ale musi Stopka wybadać talenty Fruzi. Na pewno umi ona stosować broń biologiczną w postaci smrodów- ze stóp oraz z kuwety. Umie tez walic z czółka we wszystkich, ze az sie dziwią to i we wroga by umiała mysli Stopka a zdziwiony wróg to osłabiony wróg. I sprawnosci wodne myśli Stopka Fruzi nadać, bo umi ona też gryźć wodę i pacać sitko od kranu na tyle skutecznie zeby odpadło. Rekrutacja prowadzona jest stale Stopka melduje ołwer.

Jak to ze stópek Stefcia zdziwiona bardżo ohohohoho to Agent Frózia Zaczepny jeszt

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 14, 2010 10:42 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Ja daję z dyńki Dużemu jak mnie zbytnio wącha...
A dziś mikroagent obcojęzyczny Rysiek ma wizytę. Ale nie wiem kto go zechce jak nie umie nawet konkretnie miauczeć a co dopiero mówic po ludzku jak ja.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto wrz 14, 2010 10:45 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

mih pisze:Ja daję z dyńki Dużemu jak mnie zbytnio wącha...
A dziś mikroagent obcojęzyczny Rysiek ma wizytę. Ale nie wiem kto go zechce jak nie umie nawet konkretnie miauczeć a co dopiero mówic po ludzku jak ja.
kap.klos.Laoś

Najwyższa pora, żeby się nauczył
Inka

MaryLux

Post » Wto wrz 14, 2010 14:19 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

hcą żabrać Rysiarda STefcia pyta ci co go odwiedżają óściśla Stefcia

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 14, 2010 14:25 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

CatherineTheGreat pisze:hcą żabrać Rysiarda STefcia pyta ci co go odwiedżają óściśla Stefcia

Dopiero się okaże czy fajny pan czy nie. Niewiele na razie o nim wiemy ale wszystko wyszpiegujemy melduje agentka Menaszka.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 14, 2010 14:29 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:hcą żabrać Rysiarda STefcia pyta ci co go odwiedżają óściśla Stefcia

Dopiero się okaże czy fajny pan czy nie. Niewiele na razie o nim wiemy ale wszystko wyszpiegujemy melduje agentka Menaszka.

ToStefcia czeka na meldónki Stefcia myśli rze szkoro Ryśiard jeszt malótki to jeszt agent ókrywająncy się a Chalinka muwi rze jeśłi jeszt mikro to morzna go órzyć jako plószkwę Stefcia dłógo czytała ż ożorkiem na wieżhó co to plószkwa ale tam było napiszane rze to paszkódne jakieś sztwożenie a Stefcia wie rze Rysiard Mikroagent jeszt śliczny a nie paszkódny

CatherineTheGreat

Post » Wto wrz 14, 2010 14:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

Czy taki znowu śliczny...
kapklosLaoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

[poprzednia][następna]