Behemot III ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 6:37 Re: Behemot III ...

Zawsze mam coś pod ręką, na czym można oko zawiesić i prawie zawsze siedzę. Jednak po wczorajszym doświadczeniu przesiadłam się na inną trasę - tramwajową :evil:
Nie lubię tych urzadzeń, trzęsą, zgrzytaja i śmierdzą ale na czas przebudowy "mojej" trasy jestem do tego zmuszona :x

Witam drogie Ciotki w piękną, złotą Polską jesień 8)
Behemot niezmiennie jedwabisty macha z miejscówki na fotelu na powitanie 8)

Kota mi podmienili czy cóś?
Jedynym logicznym wytłumaczeniem wydaje się być coraz większe prawdopodobieństwo ostrej zimy :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 14, 2010 6:58 Re: Behemot III ...

Witaj AYO w ten słoneczny poranek :)
AYO pisze:
Behemot niezmiennie jedwabisty macha z miejscówki na fotelu na powitanie 8)
Ogonem? Ja bym wiała..... 8) :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 14, 2010 7:06 Re: Behemot III ...

dzie ta jesień złota, a? mokro, zimno, pochmurno, a ja dziś kotę w ciąży mam łapać :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 14, 2010 7:31 Re: Behemot III ...

Ty to zawsze jakieś hardcory uskuteczniasz 8)

A Behemot nie ogonem tylko łapą tak śmiesznie machnął bo się wyciągał a wyglądało z daleka jakby celowo pomachał :wink:
Moje paniątko kochane - celowo tak sie układa, żebym nie musiała płetwy nadwyrężać przy drapaniu.
Obserwując go całkiem serio spodziewam się wczesnej zimy, w zeszłym roku takie zachowania połączone z dobeltowym apetytem miał jakiś miesiąc później :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 14, 2010 7:37 Re: Behemot III ...

Georg-inia ja tez szukam tej pogody, ktora juz Erin opisywala. Jakos jej tu nie moge znalesc. A zima mi sie wydaje w tym roku u nas przyjdzie lekka, bo futra nie zaczely jeszcze nabierac. Albo to lezy na furminatorze... 8O Futerko ladne, ale nie grube.

Widzisz AYO, wyjscie jakies jest. Tramwaje albo metro ja uwielbiam, bo mi sie w nich nie robi niedobrze. W autobusie znowu mam wrazenie, ze musze sie zawartosci zoladka pozbyc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto wrz 14, 2010 7:40 Re: Behemot III ...

Cześć dziewczyny. U mnie koty ofutrzone poważnie. Będzie mróz! 8O A jeśli chodzi o środki masowego rażenia, to ja we wszystkich pozbywam się zawartości żołądka i to z dużym rozrzutem :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto wrz 14, 2010 7:47 Re: Behemot III ...

:ryk: To nie powiem Wam jak to wyglada, jak moj braciszek, ktory ma 2,15 m wzrostu, to rozrzuca. Jeszcze za predko i napweno ktos chce jeszcze sniadanie zjesc.

Polskie autobusy mam w zlej pamieci...

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 7:49 Re: Behemot III ...

Fakt - przy takim wzroście musi mieć imponujące pole rażenia... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto wrz 14, 2010 7:51 Re: Behemot III ...

Miałam tak w dzieciństwie :evil:
Teraz choroba lokomocyjna odzywa mi się tylko w markowych, dobrze resorowanych samochodach :ryk:
Jechałam z dworca w Krakowie do Nowej Huty nowiutkim volvo i byłam bliska utraty przytomności[na dodatek było wyperfumowane i klimatyzowane :x ] bo teraz mi się to zemdleniem a nie ptakiem objawia :oops:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 14, 2010 7:57 Re: Behemot III ...

Takie dziwne nie? Moja siostra jak byla mala tez miala ta chorobe a teraz ma diabla w nodze i zbiera mandaty jak ja... Nie lubie, jak auto jest wyperfumowane. To jest strasznie nie dobrze na drogi oddechowe.

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 7:58 Re: Behemot III ...

pomponmama pisze:Fakt - przy takim wzroście musi mieć imponujące pole rażenia... :roll:

:oops: Dlatego mu nie wolno chodzic juz ze mna na imprezy, bo rodzice musieli zmieniac dywany i malowac pol mieszkania... :mrgreen:

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 8:01 Re: Behemot III ...

Secret ja mam chorobe lokomocyjną od urodzenia. Prawda jest taka, że rzucam ptakami bez wzgledu na to, czym jadę. Nawet jak to jest luksusowa limuzyna, nieuperfumowana, to też rzucam. Jak prowadzę sama, to moge jeździć bez ograniczeń i nic mi nie jest, ale jak jadę jako pasażer, to rzygam jak kot. :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Wto wrz 14, 2010 8:02 Re: Behemot III ...

SecretFire pisze:
pomponmama pisze:Fakt - przy takim wzroście musi mieć imponujące pole rażenia... :roll:

:oops: Dlatego mu nie wolno chodzic juz ze mna na imprezy, bo rodzice musieli zmieniac dywany i malowac pol mieszkania... :mrgreen:

łomatko :roll:

wysmrodzone auto to jest coś, na co mam uczulenie jż przy wsiadaniu :roll: za to lokomocyjną mam na pociąg 8O nie zawsze, ale jak za długo jadę. I to też nie objawy "klasyczne" tylko brzuch mnie zaczyna boleć i jakoś mi mdło jest. W związku z tym jakieś 18 lat temu się przesiadłam na samochodzik :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 14, 2010 8:31 Re: Behemot III ...

Dokładnie - łzami rzewnemi oblałam moje autko jak szło do żyda ale nie miałam wyjścia :cry:
Teraz na samochód mnie po prostu nie stać, nad czym boleję strasznie bo łapy do kierownicy swędzą niemożebnie :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 14, 2010 10:25 Re: Behemot III ...

Chcesz moja zabe? :mrgreen: Rdzewieje i trzeszczy ale jedzie. Chyba bedzie mnie musiala jeszcze przez nastepna zime powozic, bo na inny tez mnie nie stac. A zaliczke uzbieralam. Reszte bank by musial dac.

SecretFire

[poprzednia][następna]