Ktoś tu jest amatorem skarpeteczek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To ja jestem niewolnica skarpeteksisay pisze:Ja też chyba mam węch stępiony - moja mama mówi że u mnie śmierdzia ja nic nie czuję
![]()
Ktoś tu jest amatorem skarpeteczek![]()
sisay pisze:Uwaga, mam "zamówienie" z Warszawy na kocisko w typie MCO albo norwega![]()
Ogólnie ma być bure i kudłatePłeć, wiek bez znaczenia.
Warunki:
Dom plus duża stajnia w lesie. Myszy, sianko, towarzystwo kotów, psów i koni. Swoboda i dobra opieka.
Pani super, kochająca i bardzo dbająca o zwierzaki - absolutna rekomendacja mojej koleżanki zoopsycholożki która trzyma u niej konie![]()
Kocisko powinno być raczej łowne, zaradne, ale oczywiście ma otwarte drzwi do domku i ciepłego łóżeczka![]()
Na zakończenie dodam, że pani chętnie weźmie też dwa, a nawet trzy kotki
Amanda_0net pisze:Pewnie, ze prawdziwa, Gustaw też mi przynosi
anulka111 pisze:sisay pisze:Uwaga, mam "zamówienie" z Warszawy na kocisko w typie MCO albo norwega![]()
Ogólnie ma być bure i kudłatePłeć, wiek bez znaczenia.
Warunki:
Dom plus duża stajnia w lesie. Myszy, sianko, towarzystwo kotów, psów i koni. Swoboda i dobra opieka.
Pani super, kochająca i bardzo dbająca o zwierzaki - absolutna rekomendacja mojej koleżanki zoopsycholożki która trzyma u niej konie![]()
Kocisko powinno być raczej łowne, zaradne, ale oczywiście ma otwarte drzwi do domku i ciepłego łóżeczka![]()
Na zakończenie dodam, że pani chętnie weźmie też dwa, a nawet trzy kotki
jesli to aktualne to nadam do dalii ktora czesto ratuje mco rozne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 54 gości