Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 13, 2010 11:26 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

tillibulek pisze:ja wiem, ze lizanie zakazane, ale czlowiek musi jeszcze spac, chodzic do pracy itd.
jak tego upilnowac
:(

ciagle z nadzieja czytam ten watek, oby to nie byla ta choroba na F, nawet nie chce wymawiac jej nazwy....

Gagusia i Niunia sa na noc i pod nioeobecnosc duzych w osobnym pokoju zamykane!
Krawaciu ksieciu zdrowiej prosze!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon wrz 13, 2010 11:31 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

rozumiem

Krawaciu, badz zdrowy

:ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon wrz 13, 2010 11:58 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Dla wszystkich Twoich futerek robisz co mozesz Aniu! Nigdy nie daj sobie czegos innego wmowic.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon wrz 13, 2010 17:40 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

SecretFire pisze:Dla wszystkich Twoich futerek robisz co mozesz Aniu! Nigdy nie daj sobie czegos innego wmowic.

Jak na razie, nic takiego nie mam wmawiane Dorotko. :wink:

Strasznie się martwię o Malutkiego, bo ciocia Ania Wojtczak powiedziała, że jest bladziutki, krew też nie taka jak u zdrowego kotka. i może to być F... :cry:
Miał zrobioną pełną morfologie i hormony.

Do tego ma robale, a był odrobaczany 5-krotnie, zresztą jak wszystkie tymczasy, bo tyle robali było, no ale jeszcze u niego to się nie spodziewałam.
Jutro też jedziemy.

Rachunek 131 zł.

To wszystko byłoby prostsze, gdybym go tak nie kochała....a kocham go strasznie...
Zrobię wszystko co tylko można, żeby go uratować, ale czy to wystarczy? :cry:
Gdy tylko patrzę na niego to już mi się chce płakać...
Ostatnio edytowano Pon wrz 13, 2010 18:19 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 13, 2010 18:16 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Najchetniej bym powiedziala "wez sie w garsc" ale nie moge, bo sama jestem za "slaba", zeby zrobic to co powinnam :-( Aniu. W czwartek wysylam kartonik, jak masz jeszcze jakies zyczenie, to pisz.

SecretFire

Post » Pon wrz 13, 2010 19:03 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

cieple mysli dla Krawatka....

tillibulek

Post » Pon wrz 13, 2010 19:06 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

Trzymam mocno kciuki za Krawatka i za Ciebie. Pamiętaj, że nie jesteś sama i wiele osób jest przy Tobie myślami :1luvu:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon wrz 13, 2010 19:44 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

kasia86 pisze:
SecretFire pisze:Dla wszystkich Twoich futerek robisz co mozesz Aniu! Nigdy nie daj sobie czegos innego wmowic.

Jak na razie, nic takiego nie mam wmawiane Dorotko. :wink:

Strasznie się martwię o Malutkiego, bo ciocia Ania Wojtczak powiedziała, że jest bladziutki, krew też nie taka jak u zdrowego kotka. i może to być F... :cry:
Miał zrobioną pełną morfologie i hormony.

Do tego ma robale, a był odrobaczany 5-krotnie, zresztą jak wszystkie tymczasy, bo tyle robali było, no ale jeszcze u niego to się nie spodziewałam.
Jutro też jedziemy.

Rachunek 131 zł.

To wszystko byłoby prostsze, gdybym go tak nie kochała....a kocham go strasznie...
Zrobię wszystko co tylko można, żeby go uratować, ale czy to wystarczy? :cry:
Gdy tylko patrzę na niego to już mi się chce płakać...

Kasia86 znam tą niemoc i bezsilność. przechodzę ten stan od dwóch miesięcy przy Buritce.
A możesz powiedzieć ile razy Krawatek będzie teraz odrobaczany i czy po podaniu środka odrobaczającego miał później podaną parafinę?
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Wto wrz 14, 2010 7:43 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP ['] Krawatek, chyba tracę nadzieję :(

dzien dobry, Kasiu86 i wszystkim na wateczku :ok:

tillibulek

Post » Wto wrz 14, 2010 17:21 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

Z Krawatkien jest coraz gorzej... :cry:
Dzisiaj Malutki miał zrobione testy na białaczkę i FIV, oba ujemne. Jest strasznie bladziutki, nie chce jeść, a teraz nawet nie chciał już przełykać jak go karmiłam strzykawką. Badań jeszcze nie było jak byłam około 14 godziny w Łodzi.
Dzisiaj ciocia CoolCaty zrobiła znowu zastrzyki i dała pastę Reconvalescent i mam mu dawać.

Rachunek dzisiejszy 92 zł.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto wrz 14, 2010 17:30 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

:cry: :cry: :cry:
Nadziejo-nie umieraj!-Krawatku-żyj!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto wrz 14, 2010 18:04 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

Aniu, trzymajcie się! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 14, 2010 18:48 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

:( Tak strasznie przykro sie robi. Te brzydkie chorobska nie sa a on dalej cos ma. Jak bedziesz widziala, ze juz jest mocno slaby, to go nie mecz Aniu. Obojetnie jak strasznie to boli. Boze, nie moge sobie nawet tego wyobrazic i juz wyje. Przytulam Cie mocno.

SecretFire

Post » Wto wrz 14, 2010 20:09 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

Jestesmy z toba :( :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro wrz 15, 2010 9:11 Re: Rodzeństwo-Misiu FIP['] Krawatek,chyba będziemy się żegnać:(

Aniu jak Ci pomoc? Powiedz moja kochana Aniu. Krawatek moze dzis lepiej?

SecretFire

[poprzednia][następna]